Skip to main content
Image: @GoslarMarketing gmbh

Jul i Goslar - Harzen

-
Jul i Harzen klinger af den bedste julestemning

Jul i Goslar

Harzen er et af Tysklands smukkeste bjergområder med charmerende bindingsværkshuse, smukke bjerge, dybe søer og vidtstrakte skove. Ikke mindst ved juletid. I Harzens største by, kejserbyen Goslar, bliver den historiske markedsplads omdannet til et stemningsfuldt julemarked med boder, funklende juletræer, julemusik og duftende lækkerier. Glæd dig til en stemningsfyldt jul.

Hotel

 • H+ Hotel Goslar

  H+ Hotel Goslar er et af Harzens bedste hoteller, beliggende ca. 20 minutters gang fra den hyggelige markedsplads i centrum af Goslar. På hotellet findes elevator, indendørs pool, finsk sauna, dampbad, brusegrotte, stillerum, trænings- og motionscenter, solarium, vinterhave, dansebar samt restaurant med bar. Hotellet er velegnet for gangbesværede. Alle værelser har bad og toilet med hårtørrer samt telefon, TV, gratis Wi-Fi. De fleste værelser er med balkon eller terrasse. Der er god buffet både morgen og aften.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AndetHårtørrer
  SolariumJa
  BarJa

Dagsprogram

 • Dag 1

  Morgenkomplet i Hedensted, indkøbspause ved Fleggaard og frokost i Neumünster. Ankomst til Goslar først på aftenen, hvor hotellet byder på en velkomstdrink.

 • Dag 2

  Lillejuleaftensdag besøger vi Hildesheims flotte omgivelser. Vi går en tur i byen, som har attraktive shoppingmuligheder, historiske bindingsværkshuse og flotte kirker. På torvet oplever vi de hyggelige juleboder, og der er god tid til at gå på opdagelse i gågadernes butikker, inden vi kører tilbage til Goslar.

 • Dag 3

  Juleaftensdag begynder med en hyggelig tur gennem Oker-dalen til områdets smukke sø, forbi bjergbyen Altenau og ad smukke veje retur til Goslar. Her venter byens store julemarked med kunsthåndværk, glühwein og pandekager. Vores hotel er kendt for at skabe en hyggelig julestemning og byder om eftermiddagen på tysk julekage, kaffe og levende musik. Om aftenen nyder vi en flot julebuffet, og efter maden hygger vi med sang og gaver.

 • Dag 4

  1. juledag kører vi til Wernigerode, der har tilnavnet ”Den Farverige By”. Her ser vi bl.a. det imponerende, gamle rådhus og de mange bindingsværkshuse. Der er mulighed for at tage med smalsporbanen gennem hyggelige landskaber. Gennem Harzens smukkeste natur kører vi tilbage til Goslar. Efter aftensmaden venter en hyggelig aften med musik.

 • Dag 5

  Efter morgenmaden sætter vi kurs mod Danmark. Frokostbuffet i Neumünster.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu