Skip to main content

Busrejse til Oberammergau

-
Kulturrejse til Sydtyskland

Oberammergau passionsspil 2022

BEMÆRK: TUREN ER UDSKUDT TIL 2022 - MERE INFO FØLGER

Tag med NILLES Rejser til Oberammergau, som endnu en gang danner ramme om det store Passionsspil, omkring Jesu Kristi lidelse. Siden 1934 har stykket været opført hvert 10. år, og det sker på den store imponerende friluftsscene i byen. Opførelsen varer 5 timer, fordelt på 2 akter hhv. eftermiddag og aften. Historien begynder med Jesu indtog i Jerusalem dernæst korsfæstelsen, døden og efterfølgende opstandelse.

Dagsprogram

 • BEMÆRK: Turen er udskudt til 2022, mere info følger.

 • Dag 1: Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost ved Neumünster og overnatning syd for Kassel.

 • Dag 2: Oberammergau

  Efter morgenmad kører vi fra vores overnatningshotel. Vi får frokost omkring Ulm, inden vi om eftermiddagen ankommer til vores hotel nær Oberammergau. Der er tid på egen hånd, inden der om aftenen serveres en 3- retters middag.

 • Dag 3: Passionspillet

  Vi oplever det smukke bayerske område med bjerge og flot natur samt besøger det store benediktinerkloster i Ettal, kendt for sin rigt udsmykkede barokkirke.

  Vi kører dernæst til Oberammergau, hvor vi skal opleve turens højdepunkt, nemlig Passionsspillet. Passionspillet er opdelt i to akter. Første akt er om eftermiddagen og anden akt er om aftenen. Begge akter varer ca. 2 ½ time.

  Mellem akterne serveres der en 3-retters middag. Glæd dig til en enestående oplevelse uden sidestykke, som giver minder for livet.

 • Dag 4: Rothenburg ob der Tauber

  Vi forlader Oberammergau-området. Efter et stykke tid kører vi ind på Tysklands vel nok mest berømte vejstrækning, nemlig Romantische Straße.

  Vi når frem til den smukke middelalderby, Rothenburg ob der Tauber, hvor vi går en byrundtur. Byen er som taget ud af en middelalderfilm med urgamle huse, hyggelige pladser og kroge, tårne, fontæner, byport, forsvarsanlæg og charmerende vinstuer.

  Efter byrundturen spiser vi frokost på en lokal restaurant, inden vi fortsætter til vores overnatningshotel syd for Berlin.

 • Dag 5: Hjemrejse

  Turen fortsætter op gennem Tyskland. Frokost i Nemünster.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: 15,- kr./dag dog max 150,- for hele turen.
  • Flyrejser: 10,- kr./dag dog max 120,- for hele turen.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er 4 forskellige bustyper - se ovenfor.

   

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu