Skip to main content

Julemarked i Bremen

-
Stemningsfulde julemarkeder og spændende historie

Julemarkeder i Bremen

Enhver tysk by med respekt for sig selv har et julemarked, men Bremen har to. Det største finder man foran det gamle rådhus og det andet ligger idyllisk ved bredden af floden Weser. Den gamle hansestad byder på flere hyggelige gågader og domineres af den store markedsplads og historiske bygninger. I den gamle bydel ligger der mange hyggelige kælderrestauranter og bryghuse. Glæd dig også til at besøge den kendte havneby Bremerhaven.

Bremen

Bremen er en af de gamle hansestæder. Havnen i Bremen er sammen med havnen i Bremerhafen Tysklands næststørste. Altstadt i Bremen byder på flere hyggelige gågader og domineres af den store markedsplads, hvor flere historiske bygninger som f.eks. rådhuset og domkirken er iøjnefaldende. I Altstadt findes der mange hyggelige kælderrestauranter og bryghuse, hvor man kan nyde sin frokost og varm glühwein.

Hotel

 • h+ hotel bremen

  H+ Hotel Bremen er centralt beliggende i Bremens gamle bydel kun et stenkast fra den historiske markedsplads og blot få minutter fra Bremens domkirke og floden Weser. Hotellet råder over reception, restaurant, bar, elevator og Wi-Fi. Værelserne er moderne med bad og toilet med hårtørrer, safeboks, minibar samt TV. Forplejningen består af en righoldig buffet om morgenen.

  AndetHårtørrer
  ElevatorJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  SafeboksJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Dag 1

  Morgenkomplet i Hedensted og frokost i Neumünster. Ankomst til Bremen sidst på eftermiddagen. Vi spiser middag på en lokal restaurant, og efter maden er der mulighed for at besøge Bremens gamle bydel eller et af de mange bryghuse.

 • Dag 2

  Dagen begynder med en byrundtur til Bremens mange seværdigheder i den gamle bydel Altstadt. Vi ser bl.a. det 600-år gamle rådhus, der er på UNESCOs verdensarvsliste, markedspladsen og St. Petri Domkirken.

  Herefter spadserer vi gennem det historiske Schnoor-kvarter, som i middelalderen husede Bremens håndværkere. Deres huse ligger endnu i de smalle gader og er i dag hjem for kunstnere og gallerier.

  Der er god tid til at opleve julestemningen på julemarkedet, hvor peberkager, brændte mandler og naturligvis varm glühwein frister. Aftensmad på en lokal restaurant.

 • Dag 3

  Vi tager til Bremens store havneby Bremerhaven ved Nordsøen. Det er herfra, at mere end syv millioner gennem historien udvandrede fra Europa til Amerika.

  Vi følger i sporene på udvandrerne på det prisbelønnede immigrationsmuseum, der rummer en flot iscenesættelse af bl.a. skib og soverum og byder på en spændende tidsrejse gennem 300 års historie.

  Der er tid på egen hånd til at nyde byen, inden vi vender tilbage til Bremen.

 • Dag 4

  Vi forlader Bremen og holder indkøbspause ved Otto Duborg samt spiser frokost i Rødekro.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Bremen?

  Entréer udgør: Immigrationsmuseet i Bremerhaven ca. EUR 15,00

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu