Skip to main content

Busrejse til Regan vest

-
Kig indenfor i Danmark dybeste hemmelighed

Oplev den hemmelige regeringsbunker

Tag med på en spændende rejse i Danmarks krigshistorie. 60 meter nede i dybet under Rold Skov var den hemmelige regeringsbunker REGAN Vest længe skjult for offentligheden, men som noget helt nyt åbner de topsikrede døre nu for besøg. NILLES Rejser har sikret sig pladser til denne unikke oplevelse, hvor vi får en eksklusiv rundvisning i bunkeren, som stadig står med alt sit originale interiør. Det var herfra, at riget skulle styres i tilfælde af atomkrig, og her får vi et på én gang fascinerende og dramatisk indblik i sikkerhedsproceduren under den kolde krig.

Opsamling på Fyn og Sjælland samt få steder i Jylland.

Det er muligt at påstige ved Musikkens Hus i Aalborg, hvor der er parkeringsfaciliter.
På rejsens sidste dag Afstiges der ved Skørping Station, hvor det er muligt at tage toget tilbage til Aalborg.

Se program for afrejse fra Jylland - 2 dage her

Hoteller

 • Anvendes 28/4 og 17/9

  Comwell Rebild Bakker

  Comwell Rebild Bakker ligger midt i naturen ved Rebild Bakker. Hotellet rummer et væld af faciliteter. Indendørs tilbydes der pool, sauna, dampbad, 2-etagers fitnesscenter, bar med pool bord, dart og bordtennis. Udendørs findes der outdoor fitness i naturtræ, tennis- og beachvolleybane samt mulighed for at leje mountainbikes. Hotellets restaurant serverer en sæsonbestemt 3-retters menu eller en buffet om aftenen. Alle hotellets værelser er dejlige lyse og indrettet i nordisk stil, med dertilhørende terrasse eller balkon. De har desuden skrivebord, tv og værdiboks samt en udsigt til det omkringliggende landskab.

 • Anvendes 24/5

  Rold Storkro

  Rold storkro ligger i de skønne Rebild Bakker. Kroens panoramarestaurant tilbyder både danske og franske retter, og har en udsigt ud over det omkringliggende landskab og de flotte dådyr der går i folden foran hotellet. Kroen tilbyder forskelligartede værelser, som alle er udstyret med gratis Wi-Fi, bruser og toilet, hårtørrer, minibar, telefon, TV, radio og mindre klædeskab. Desuden har kroen en mindre swimmingpool og sauna, samt en bar og lounge område. Forplejningen består af en buffet om morgenen samt en 2-retters menu om aftenen.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Turen er krævende for gangbesværede. Læs praktiske oplysninger for regler i bunkeren nederst på siden

 • Dag 1

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost og ankomst i Aalborg, hvor vi får en guidet rundvisning på Aalborg Kloster. Her hører vi om Anden Verdenskrig der dannede baggrund for Den kolde krig. Vi hører historien om Danmarks første modstandsgruppe, Churchill-klubben, der blev dannet under besættelsen. Vi ser den nyåbnede udstilling om klubben og besøger steder i klostret med tilknytning til drengene, der mente, at når de voksne ikke ville tage kampen op mod den tyske besættelsesmagt, måtte de gøre det. Deres indsats inspirerede mange andre, men var ikke uden omkostninger for dem selv. Herfra går turen videre til forsvars- og garnisonsmuseet i Aalborg, hvor vi på egen hånd ser deres udstilling om den militære dimension af Den kolde krig. Indkvartering og middag på hotel.

 • Dag 2

  Efter morgenmaden kører vi til Regan Vest, hvor vi i mindre grupper kommer på en eksklusiv rundvisning i det store anlæg, hvorfra Danmark skulle styres, hvis der blev krig. Vi får også lejlighed til at bese det nyåbnede velkomstcenter. Efter frokost er der mulighed for at bese Museum Rebild, der blandt andet fortæller om de mange, der udvandrede til USA mellem 1860 og 1920 - og om den årlige Rebildfest, der blev skabt i kølvandet på den store emigration. Alternativt kan man gå en tur i de smukke Rebild Bakker.

 • Dag 3

  Efter morgenmaden kører vi til den berømte Hvidsten Kro. Her ser vi udstillingen om modstandsgruppen, der blev oprettet af kroejer Marius Fiil - en historie, der de seneste år er skildret i to film. Efter frokost på kroen fortsætter vi til vore hjembyer.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu