Skip to main content

Bustur til Sydhavsøerne

-
De danske øer - Lolland, Falster og Møn

Sydhavsøerne - Nykøbing Falster

På denne rejse stifter vi bekendt­skab med Sydhavsøernes varierede natur, landlige charme og interes­sante historie. Sydhavsøerne er betegnelsen for Lolland, Falster og Møn samt de omkringliggende småøer Feje, Femø, Askø og Bogø, og så snart vi har krydset Storebælt via den hyggelige Spodsbjerg-Tårs-overgang, står oplevelserne i kø. På Lolland skal vi bl.a. se nærmere på Maribo Domkirke, der ligger med den smukkeste udsigt over Søndersø og trækker tråde helt tilbage til tiden som kloster i 1400-tallet. Vi skal også beundre det sælsomme kunstværk Dodekalitten, der består af indtil videre 12 enorme stenansigter, der skuer ud over Smålandshavet og vækker mindelser om Påskeøens moaier. Og så skal besøge de dramatiske landskaber ved Møns Klint, hvor de op til 128 meter høje kalkstensklinter skaber et fantastisk kontrast til den blå Østersø. Under hele opholdet bor vi på det hyggelige, familiedrevede Hotel Falster, der ligger i udkanten af handelsbyen Nykøbing Falster.

Eksotiske dyr og en herregård på Lolland

Undervejs på rejsen skal vi besøge Knuthenborg Safaripark, hvor vi fra bussen kan studere de forskellige, ekostiske dyrearter, der går frit omkring på de store græsarealer. Vi spiser frokost i parken, mens vi betages af de mange savannedyr. Efterfølgende besøger vi herregården Pederstrup, hvor greve og statsminister C.D.F. Reventlow boede. Her skal vi opleve, hvordan livet på herregården udfoldede sig blandt herskab og tjenestefolk for 200 år siden.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 3 overnatninger i Nykøbing Falster
 • 3 x morgenmad
 • 3 x middag
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 1 x frokost (hjemrejse)
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Langelandsfærgen t/r
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Falster

  Hotel Faster er et hyggeligt familiedrevet hotel, som ligger ca. 20 min. gang fra centrum af Nykøbing Falster. Hotellet råder over en nybygget restaurant og bar, og man føler sig godt tilpas i de indbydende lokaler samt på den hyggelige terrasse. Alle værelser er velindrettede med toilet, bad og TV. Morgenmaden er buffet, og aftensmaden består af 2-retters menu med kaffe.

  ReceptionJa
  InternetPå nogle værelser
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorIngen på hotellet
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Nykøbing Falster - Maribo

  Efter morgenkomplet i Hedensted kører vi via Lillebæltsbroen videre ned til Langeland og sejler over Storebælt via færgeoverfarten Spodsbjerg-Tårs. Der kan evt. spises frokost under overfarten. Vi kører videre til Maribo, hvor vi på en byrundtur til fods bl.a. ser den smukke gamle Domkirke og det hyggelige torv, hvor også Maribos gamle rådhus ligger. Herefter kører vi til Nykøbing Falster, hvor der bliver tid på egen hånd til at gå tur i byen.

  Sidst på eftermiddagen kører vi til Hotel Falster i udkanten af handelsbyen Nykøbing Falster, hvor vi skal bo under hele opholdet.

  Nykøbing Falster - Maribo
 • Dag 2: Knuthenborg – Dodekalitten

  Om formiddagen kører vi til Knuthenborg Safaripark, hvor vi fra bussen kan studere de forskellige dyrearter, der tæller alt fra tigre og aber til klassiske savannedyr. Vi spiser frokost i parken.

  Herefter kører vi til Reventlow-museet på herregården Pederstrup, hvor greve og statsminister C.D.F. Reventlow boede. Her skal vi opleve, hvordan livet på herregården udfoldede sig blandt herskab og tjenestefolk for 200 år siden. Entré samt kaffe og kage skal bestilles ved tilmelding og koster DKK 150 pr. person.

  Turen går derefter til Kragenæs, hvor de imponerede stenfigurer Dodekalitten står med udsigt over Smålandsfarvandet. Der er ca. 900 meter fra parkeringspladsen til selve Dodekalitten.

  Entré til Knuthenborg Safaripark koster DKK 275 pr. person og skal bestilles ved tilmelding.

  Knuthenborg – Dodekalitten
 • Dag 3: Møns Klint – Stege

  Via Farø og Bogø kommer vi til Møn, hvor vi passerer Stege, der er den vigtigste handelsby på Møn. Vi skal først besøge Elmelunde kirke og se de overdådige kalkmalerier, som kirken er kendt for.

  Herefter tager vi til det dramatiske naturområde Møns Klint. Vi besøger også det yndefulde lystslot Liselund, hvis park er prydet med søer og kanaler i engelsk stil.

  Fra nordsiden af Møn kører vi retur til Falster via Kalvehave og Farø-broerne.

  Møns Klint – Stege
 • Dag 4: Hjemrejse

  Vi kører til Tårs og sejler videre til Spodsbjerg på Langeland. Herfra går turen videre via Rudkøbing, Siø og Tåsinge til Fyn. I Hedensted får vi frokost og kaffe.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Frederikshavn Busterminal, Kragholmen ved Rema 1000 06:00 20:30
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 06:05 20:25
Dybvad Falkevej 25, NILLES Busser 06:20 20:05
Brønderslev Banegård 06:30 20:00
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 06:40 19:45
Bouet Kvickly, P-plads 06:55 19:35
Aalborg Musikkens Hus 07:10 19:25
Støvring Frakørsel 31, Støvring S, OK-tank 07:25 19:10
Haverslev Industriparken 2, Circle K 07:35 18:55
Hobro H.I. Biesgade, Busterminal 07:50 18:40
Randers Viborgvej 141, ved ny Pendlerplads 08:10 18:00
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 08:25 17:45
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 08:40 17:30
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 09:00 17:10
Skanderborg Banegård, Busstop, vest for stationen 09:25 16:45
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 09:40 16:15
Hedensted Hedensted Sognegaard 09:50 16:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 10:50 15:05
Fredericia Frakørsel 59, Snoghøj, Bødkervej, OK-tank 11:20 14:35
Middelfart Frakørsel 58, Skovsvinget, P-plads 11:30 14:05
Nørre Aaby Frakørsel 57, Assensvej 9, Pendlerplads 11:35 13:30
Odense Frakørsel 50, Søndre Hospitalsvej 6 11:55 13:10

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
22/8-20244 dageSydhavsøerne - Nykøbing Falster0Kr. 3.995Forespørg

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Entréer

  Entré til Geocentret Møns klint ca. DKK 130
  Entré til Knuthenborg Safaripark koster DKK 275 pr. person og skal bestilles ved tilmeldingen
  Entré samt kaffe og kage på Reventlow-museet koster DKK 150 pr. person og skal bestilles ved tilmelding

 • Tillæg for enkeltværelse

  Tillæg for enkeltværelse: kr. 700

 • Rabat ved på- og afstigning på Fyn

  Rabat ved på- og afstigning på Fyn: kr. 120

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu