Skip to main content

Julerejser med NILLES

 • Julemarkeder i Tyskland
 • Julemarkeder i Danmark
 • Busrejser fra Jylland
 • Bus fra Fyn
 • Bus fra Jylland
 • Jul og nytår
 • Julemarked i Lübeck
 • Danmark
 • Busrejser
 • Vinter

21-09-2022

Julen er en helt særlig højtid. Og når den fejres sammen med NILLES Rejser, bliver den kun endnu mere særlig. Hos NILLES Rejser vægter vi nemlig samvær og traditioner højt. Fællesskabet og oplevelser, der lagres i hjertet. Og uanset rejsemål er der altid sørget for et strejf af traditionel dansk jul, som vi kender og elsker den. Glæd dig til en helt særlig jul – i et helt særligt selskab.

Jul, jul og mere jul

Hvert år tilbyder NILLES Rejser et stort udvalg af rejser til hyggelige, traditionelle julemarkeder i ind- og udland. Gå på opdagelse blandt julepynt og kunsthåndværk, snup en klejne, varm dig på et godt glas glühwein, og nyd det tindrende julelys og den magiske stemning, der altid omgærder julen.


Julerejser på fire (h)jul

Efterspørgslen for at rejse væk i julen er stor. Og hos NILLES Rejser har du mulighed for at holde jul i enten Danmark eller Tyskland og fejre højtiden efter alle kunstens regler. Slotte og byer pynter op til jul, så det er en fryd for øjet, og det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde stemningen, maden og selskabet. Julerejserne foregår i egen bus, og julestemningen tager allerede sin begyndelse, fra du sætter dig godt til rette i de komfortable sæder og hviler fødderne på fodstøtten.


Julerejser i Tyskland

I Tyskland forstår man om nogen at jule. Her fejres højtiden med pomp og pragt – og julemarkeder, hvis lige er svære at finde. Bl.a. i den gamle kejserby Goslar er idyllen komplet med autentiske bindingsværkshuse, funklende juletræer og duftende lækkerier. Den traditionsrige julemarkedsby Lübeck – den med marcipanen – er naturligvis ikke til at komme udenom, når man taler om jul. Juletraditionerne i byen blev allerede for 350 år siden fremhævet som noget helt særligt, og det gælder stadig den dag i dag. De smalle gader og historiske facader er pyntet hele julemåneden, og det er også muligt at deltage i en meget stemningsfuld julegudstjeneste.


Julerejser i Danmark

Det er dog ikke kun i Tyskland, julen kan fejres stemningsfyldt i fællesskab med andre. Også i Danmark er der fantastiske muligheder for at synge julen ind. Besøg f.eks. hovedstaden, der gør sig ekstra smukt i julebelysningens skær. Strøgets butikker er juleudsmykkede og byder indenfor, og Den Gamle Have, Tivoli, er et sandt vinterligt juleeventyr. Eller besøg et julesmykket Bornholm, og lad dig betage af Solskinsøen i vinterklæder. I Nexø ligger øens største julemarked, hvor du kan dufte, smage og købe dig igennem alle de lækkerier, boderne bugner af.


Det kan du forvente af en julerejse med NILLES Rejser

Fællesskabet er som nævnt en stor del af det at rejse med NILLES Rejser. Når man rejser som en gruppe, kommer man tæt på hinanden – både under bustransporten og på destinationen. Der er naturligvis også tid til at opleve på egen hånd, men fællesnævneren er selskabet, og vi laver da også meget sammen. Bl.a. er der altid pakkeleg på vores julerejser – en sød og hyggelig tradition, der ryster deltagerne sammen.


Egen rejseleder

På en julerejse med NILLES Rejser kan alle være med, uanset om du rejser alene, som par eller med venner. Julerejsen er for alle deltagende et tilvalg – vi vil gerne hinanden og ser frem til at fejre juleaften i hinandens hyggelige selskab. Gruppen har egen dansktalende rejseleder, der fortæller om de fælles oplevelser på vejen – og naturligvis hjælper med stort som småt. Det er med til at gøre rejsen til en tryg oplevelse, hvor du aldrig står alene med en undren eller bekymring.


Nøje udvalgte udflugter

Selv om vores julerejser (selvfølgelig) hovedsageligt drejer sig om hjerternes fest, er der også plads til andre oplevelser. Således er der altid arrangeret op til flere udflugter på julerejserne. Udflugterne og aktiviteterne varierer alt efter destination, men vi tør godt love, at der er noget for alle – lige fra historiske og kulturelle oplevelser til de mere lokale og nutidige. Det kan f.eks. være et besøg på et bryggeri eller en chokoladefabrik, hvor der naturligvis er inkluderet smagsprøver. Fælles for udflugterne er, at der altid er en masse at snakke om, både under og efter.

Du finder alle vores julemarkedsrejser her.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu