Skip to main content

Krydstogt i Danmark

-
Oplev Danmark til vands og til lands

KRYDSTOGT I DANMARK

Et krydstogt behøver ikke starte på den anden side af jorden, eller ved at man skal komme til skibet med fly. På vores krydstogter i det danske farvand, kører du med bus til skibet, hvorefter du påmønstrer. Vi benytter traditionelle, hyggelige skibe, som ikke er for store, så den hyggelige stemning bliver mere intim. På vores krydstogter i Danmark sejler du om dagen og overnatter på gode hoteller om natten.

HISTORISK SEJLADS

Vi sejler med enten Skonnerten Fulton eller Skonnerten Maja . Skibene er mere end 100 år gamle og emmer af historier og fortællinger. Maja har fungeret som både fiskerskib og fragtskib, og i 1997 blev hun restaureret og fik i den forbindelse plads til 75 passagerer. Skibets lastrum, hvor granit tidligere lå opbevaret under turene fra Bornholm til København, er i dag omdannet til salon med borde og stole.

På Fulton kan du glæde dig til at høre Skipper Jakob Jensen fortælle om Fultons lange historie. Du kan blandt andet høre om Mogens Frohn-Nielsen og den såkaldte ”konsekvenspædagogik”, hvor utilpassede unge kom på ret køl i 70'erne og 80'erne. Vil du læse mere om Fulton og livet ombord på den historiske skonnert, kan du læse vores blog-indlæg På krydstogt med Fulton.

OPLEV DANMARK TIL VANDS OG TIL LANDS

På et krydstogt i Danmark sejler vi om dagen, og når skibet er i havn, holder vores bus klar til at tage imod os. Herfra bringes vi videre til landlige attraktioner i lokalområdet. Vi overnatter på lokale hoteller og mærker den danske sommerstemning til lands, inden vi dagen efter sejler videre mod nye kyster.

Oplev Danmark på en ny og unik måde og glæd dig til at opleve den enestående danske natur, hvor der er højt til himlen og plads til at puste ud.

På et krydstogt i dansk farvand med NILLES Rejser bidrager du til et øget aktivitetsniveau i landets kystbyer. Vil du vide mere om tankerne bag krydstogt i Danmark, kan du læse pressemeddelsen i forbindelse med lanceringen af samarbejdet med skonnerten Fulton.

Lyder et krydstogt i Danmark som noget for dig? Vi sidder klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål og til at byde dig velkommen ombord!

SE VORES ØVRIGE KRYDSTOGTER

Hos NILLES Rejser finder du også krydstogt-rejser til udlandet. Oplev f.eks Europas floder på et af vores flodkrydstogter. Læs mere om vores krydstogter og se hele udvalget her!

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Skal jeg have min kuffert med ombord?

  Vi sørger hver morgen for, at din bagage flyttes fra hotel til hotel. Vi anbefaler, at du medbringer en lille taske/rygsæk til de ting, du har brug for på skibet

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu