Skip to main content

Vi maler byen rød - Kør selv

-
Dinnerkoncert med Birthe Kjær

Vi maler byen rød - Kør selv

Nyd en eksklusiv aften når Birthe Kjær går på scenen til en hyggelig og intim dinnerkoncert. – Er du klar til at synge med, når Danmarks absolutte dronning af dansktoppen fyrer den af med ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og Sol”, ”Arrivederci Franz” og mange, mange flere ørehængere.


Vi skal overnatte på det flotte Hotel Alsik. Bemærk at der kun er én afgang, så tøv ikke med at booke din plads på denne autentiske musikrejse, som du kun får hos NILLES Rejser.

Hotel

 • Hotel Alsik

  Hotel Alsik ligger i hjertet af Sønderborg og er et af Danmarks mest spændende hoteller. Hotellet er tegnet af det danske arkitektfirma Henning Larsen Architects, som har haft stort fokus på at skabe et bæredygtigt byggeri, da hotellet er en del af Sønderborgs vision om at være CO2 neutral. Hotellet har reception, elevator, bar samt 2 restauranter alle ledet af den anerkendte mesterkok Jesper Koch. Alle værelser er store og indbydende og stilfuldt indrettet i skandinavisk design. Værelserne har gulv til loft vinduer, hvorfra man kan nyde udsigten over Sønderborg og Alssund.

  I sommeren 2022 åbnede Alsik hotel & SPA et stort eventcenter, Sergenten, som ligger blot 300 meter fra Alsik. Sergenten skal danne ramme om messer, udstillinger mm. og det er ligeledes her vores festaften skal foregå.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  MinibarSvaleskab
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa

Dagsprogram

 • Dag 1

  Tjek ind på det skønne Hotel Alsik ,som ligger lige midt i Sønborg. Her får du tid til at slappe lidt af, nyde hotellet og omgivelserne, inden vi skal til en forrygende dinnerkoncert med Birthe Kjær.

  Vi nyder en 3-retters menu inkl. øl, vin og vand ad libitum.

  Efter middagen skal vi høre alle Birthe Kjærs store hits.

 • Dag 2

  Dagen efter koncerten vil der være en forrygende morgenmadsbuffet. Efterfølgende udtjekning.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu