Skip to main content

Krydstogt i Limfjorden

-
Vaskeægte dansk sommeridyl

Krydstogt i Limfjorden

Det bliver ganske enkelt ikke mere idyllisk, end når vi sejler i Limfjorden med den nostalgiske skonnert Maja. På dette unikke krydstogt kan du se frem til at opleve fjordens hyggelige og maritime byer som oser af vaskeægte dansk sommerstemning, en flot og afvekslende natur med højt til himmelen og plads til at puste ud. Glæd dig også til, at gå i land på den smukke ø Fur og opleve Thys enorme vider og barske natur. Når du sidder på det solbeskinnede dæk med et godt glas og nyder udsigterne, vil du med garanti mærke roen indfinde sig i takt med, at vi lydløst skærer gennem det rolige farvand. Så kan man mærke, at man lever.

Krydstogt er lavet i samarbejde med Ældresagen. Læs mere her.

Du kan også sejle på Limfjorden på en 2-dages tur. Læs mere her.

Vi har fået flere spændende ruter med skonnerten Maja på Limfjorden. Se menuen i venstre side, hvor du finder dagsprogram for de forskellige ruter, samt hvor du overnatter.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 4 overnatninger på hoteller
 • 4 x morgenmad
 • 4 x aftensmad
 • 4 x frokost
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 1 x frokost (hjemrejse)
 • Sejlads ifølge rejsebeskrivelse
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Ølsmagning på Fur (udvalgte afgange)
 • Rundvisning med lokalguide på Fur (udvalgte afgange)
 • Dansk rejseleder

Skib

Maja er et meget flot skib med plads til 75 passager. På disse krydstogter vil der dog maksimalt være 54 passager ombord. Skibet blev bygget i Holland i 1916 på et af de mange værfter langs Rhinen. Gennem tiderne har Maja været benyttet som både fiskerskib og fragtskib, bl.a. har hun fragtet granit fra Bornholm til København. I 1997 blev skibet restaureret og omdannet til passagerskib. Lastrummet fungerer i dag som salon med borde og stole og på soldækket er der flere steder, hvor man kan sidde og nyde solen og udsigten. På skibet findes toiletter, som nås ad trapper. For de interesserede er der mulighed for at deltage i at sætte sejl.


Hoteller

 • Hotel Lidenlund

  Ældre byhotel beliggende i hjertet af Lemvig nær gågade, cafeer og havnen, hvor der hele sommeren er stemning og liv. Værelserne, som kan forekomme uensartede, er enkelt indrettet med bl.a. tv, bad og toilet. Forplejningen består af aftenmenu/aftenbuffet, som serveres på lokal restaurant og morgenbuffet.

  InternetJa
  TvJa
 • Hotel Limfjorden

  Hotellet ligger i udkanten af Thisted med udsigt til Limfjorden. Hotellet råder bl.a. over en flot restaurant med fjordudsigt samt møbleret terrasse, hvor man kan nyde en kølig drink. Forplejningen består af 2-retters aftenmenu og morgenbuffet.

  InternetJa
  TvJa
  AndetStole og bord
 • Hotel Nørre Vinkel

  Hotel Nørre Vinkel var oprindeligt en gammel gård fra 1800-tallet, som i 1978 blev omdannet til hotel. Her bor man i naturskønne omgivelser med kik til fjorden og Lemvig. I den gamle lade er der restaurant, hvor morgenmaden og den 2-retters aftenmenu serveres. Alle værelser er med bl.a. bad, toilet, WiFi og hårtørrer. Afstanden til Lemvig centrum er ca. 1,8 km. Der vil være gratis bustransport mellem hotel og Lemvig.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
 • Rønnes Hotel

  Hyggeligt hotel beliggende i det gamle fiskerleje Slettestrand. Her bor man i naturskønne omgivelser kun ca. 10 minutters gang fra Vesterhavet. Værelserne er pæne med bl.a. bad, toilet og tv. Forplejningen består af 2-retters aftenmenu og morgenbuffet.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
 • Sallingsund Færgekro

  Historisk kro fra 1938 med en unik beliggenhed i storslåede grønne omgivelser ud til Limfjorden. Værelser, som findes i både hovedbygning og i anneks er med bad, toilet og flere har balkon og udsigt over fjorden. Forplejningen består af 2-retters aftenmenu og morgenbuffet.
  Benyttes på alle afgange på nær 06.09.2021

  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa

Hotelliste per afgang

02.07 - 06.07
Hotel Lidenlund
Hotel Lidenlund
Hotel Limfjorden
Sallingsund Færgekro

17.07 - 21.07
Sallingsundfærgekro
Rønnes hotel
Hotel Limfjorden
Hotel Nørre Vinkel

22.07 - 26.07
Sallingsundfærgekro
Rønnes hotel
Hotel Limfjorden
Hotel Nørre Vinkel

27.07 - 31.07
Hotel Nørre Vinkel
Hotel Nørre Vinkel
Hotel Limfjorden
Sallingsund Færgekro

01.08 - 05.08
Sallingsundfærgekro
Rønnes hotel
Hotel Limfjorden
Hotel Nørre Vinkel

07.08 - 11.08
Sallingsundfærgekro
Rønnes hotel
Hotel Limfjorden
Hotel Nørre Vinkel

14.08 - 18.08
Sallingsundfærgekro
Rønnes hotel
Hotel Limfjorden
Hotel Nørre Vinkel


Dagsprogram inkl. Mors og Fur

Dag 1:Venø og Mors

Opsamling Sjælland, Fyn og Jylland. Efter morgenkomplet i Hedensted kører vi til Struer, hvor skonnerten Maja ligger fortøjet. Skibets besætning byder velkommen, hvorefter vi stævner ud i Limfjorden, imens vi nyder en lækker frokost. Vi sejler forbi Venø og passerer øens nordspids, hvor vi med lidt held kan spotte solbadende sæler på land. Vi fortsætter op gennem Sallingsund og sejler under Sallingsundbroen, som forbinder Mors med halvøen Salling. Vi lægger til kaj i Mors’ hovedstad Nykøbing. Nykøbing er en smuk, gammel købstad med et meget charmerende havnemiljø med arkæologiske spor fra 1200-tallet. Efter en tur rundt i byen indkvarteres vi på Sallingsund Færgekro, som ligger smukt ned til Limfjorden. Middag på hotellet.

DAG 2: Fur, Svinkløv og Slettestrand

Efter morgenmad på hotellet sejler vi videre til Fur. Fur er en fantastisk ø med stejle klinter, enestående natur og kun 800 fastboende indbyggere. Vi sejler først en tur langs den smukke kyst og oplever de rustikke klinter fra søsiden, hvorefter vi går i land i Fur havn. Vi besøger Fur Bryghus, hvor vi spiser en dejlig frokost og får et par smagsprøver på bryghusets varer. Efterfølgende mødes vi med vores lokalguide, der deler ud af sin viden, mens vi kører en spændende rundtur på øen. Vi kommer bl.a. forbi Langsted Huller, Bette Jenses Hyw og Gammel Havn. På øens nordvestlige spids findes Knudeklinten, hvor vi i moleret kan se 55 millioner år gamle forsteninger af dyr og planter. Vi sejler med lokalfærgen tilbage til fastlandet og kører herefter langs Limfjorden til det gamle fiskerleje Slettestrand, hvor vi indkvarteres og spiser middag. Undervejs gør vi holdt ved Svinkløv Strand, hvor vi ser det nyligt genopførte Svinkløv Badehotel, som er blevet landsberømt for TV2-serien Badehotellet.

DAG 3: Thy Nationalpark

Fra morgenstunden sejler vi med Maja fra Løgstør tværs over Limfjorden gennem Feggesund til Thisted. Her bliver vi hentet af bussen, der tager os på rundtur i Thy Nationalpark. Nationalparken, som er Danmarks første af sin slags, er hjemsted for bl.a. traner og krondyr, og her oplever vi den særprægede natur, som er både barsk og harmonisk. Vi ser bl.a. Hanstholm Fyr fra 1843 og vildtreservatet med flere tidligere tyske bunkere og Klitmøller, der også er kendt som Cold Hawaii. I løbet af udflugten spiser vi frokost, inden vi sidst på eftermiddagen er tilbage i Thisted, hvor vi spiser middag og overnatter.

DAG 4: Vilsund, Doverodde og Lemvig

Vi er nået til den smukkeste del af krydstogtet. Fra Thisted sejler vi gennem Vilsund og Nees Sund til Doverodde. Her spiser vi frokost på Købmandsgården, som ligger fantastisk smukt ud til fjorden. Vi fortsætter forbi Jegindø og gennem Oddesund, til vi når Limfjordens smukkeste indsejling ved Lem Vig. I et roligt tempo sejler vi forbi stejle bakker, skrå marker og grønne træer til Lemvig - en dejlig by med et hyggeligt gågademiljø, som munder ud i byens charmerende havn. Vi indkvarteres med udsigt over byen og nyder en dejlig sommeraften i hyggelige omgivelser.

DAG 5: Lemvig

Vi får lejlighed til at nyde den smukke udsejling fra Lemvig endnu en gang, når vi sejler fra Lemvig til Struer. I Struer tager vi afsked med Maja, hvorefter vi spiser en afskedsfrokost på land.

Dagsprogram inkl. Fur og Thyborøn

DAG 1:Stuer og Lemvig

Opsamling Sjælland, Fyn og Jylland. Efter morgenkomplet i Hedensted kører vi til Struer, hvor skonnerten Maja ligger fortøjet. Skibets besætning byder velkommen, hvorefter vi stævner ud i Limfjorden, imens vi nyder en lækker frokost. Vi sejler om Venø og passerer øens nordspids, hvor vi med lidt held kan spotte solbadende sæler på land. Vi sejler gennem Oddersund, og fortsætter ud i Nissum Bredning, som slutter lige inden Limfjorden munder ud i Vesterhavet. I et roligt tempo sejler vi forbi stejle bakker, skrå marker og grønne træer til Lemvig - en dejlig by med et hyggeligt gågademiljø, som munder ud i byens charmerende havn. Vi indkvarteres i byen og nyder en dejlig sommeraften i maritime omgivelser.

DAG 2:Thyborøn - Vesterhavet

Efter morgenmad på hotellet sejler vi videre ud gennem LemVig med kursen mod vest til Thyborøn. Her ankommer vi til en af Danmarks største fiskerihavne med vestkystens største dokfacilitet. Samtidig er byen en livlig turistby om sommeren med butikker og restauranter. Hvis vejret tillader det, vil vi sejle ud i Vesterhavet gennem Thyborøn Kanal, der siden 1862 har gjort det muligt at sejle ind i Limfjorden. Her vi vil opleve vestenvindens susen fra første række Efter frokost kører vi til Thyborøn-fæstningen, som er en del af Atlantvolden. Den består af 8000 betonkonstruktioner, hvoraf 2000 er på dansk grund, og 100 ved Thyborøn, der blev bygget af besættelsesmagten under 2. verdenskrig. De blev bygget for at forhindre de allierede i at gå i land. Der vil blive tid på egen hånd til at udforske byen, havnen eller et af byens museer. Herefter kører vi tilbage til Lemvig, hvor der er middag på hotellet.

DAG 3: Doverodde og Thy Nationalpark

Efter morgenmaden siger vi farvel til Lemvig og sætter kursen mod øst. Vi passerer gennem Oddesund, og fortsætter forbi Jegindø, inden vi når til Doverodde. Her spiser vi frokost på Købmandsgården, som ligger fantastisk smukt ud til fjorden. Her bliver vi hentet af bussen, der tager os på rundtur i Thy Nationalpark. Nationalparken, som er Danmarks første af sin slags, er hjemsted for bl.a. traner og krondyr. Her oplever vi den særprægede natur, som er både barsk og harmonisk. Vi ser bl.a. Klitmøller, der også er kendt som Cold Hawaii, vildtreservatet med flere tidligere tyske bunkere og Hanstholm Fyr fra 1843. Vi fortsætter til Thisted, hvor vi indkvarteres på vores hotel og spiser middag.


DAG 4: Fur og Sallingsund Færgekro

Efter morgenmad på hotellet sejler vi videre til Fur. Fur er en fantastisk ø med stejle klinter, enestående natur og kun 800 fastboende indbyggere. Vi sejler først en tur langs den smukke kyst og oplever de rustikke klinter fra søsiden, hvorefter vi går i land i Fur havn. Vi besøger Fur Bryghus, hvor vi spiser en dejlig frokost og får et par smagsprøver på bryghusets varer. Efterfølgende mødes vi med vores lokalguide, der deler ud af sin viden, mens vi får en spændende rundtur på øen. Vi kommer bl.a. forbi Langsted Huller, Bette Jenses Hyw og Gammel Havn. På øens nordvestlige spids findes Knudeklinten, hvor vi i moleret kan se 55 millioner år gamle forsteninger af dyr og planter. Vi sejler med lokalfærgen tilbage til fastlandet og kører mod Mors, hvor vi indkvarteres på Sallingsund Færgekro, som ligger smukt ned til Limfjorden. Middag på hotellet.


DAG 5: Struer

Vi tager afsked med Nykøbing, og sejler mod Struer. I Struer tager vi afsked med Maja, hvorefter vi spiser en afskedsfrokost på land.

Dagsprogram inkl. Aalborg og Thyborøn

DAG 1: Aalborg og Løgstør

Opsamling på Sjælland, Fyn og Jylland. Efter morgenkomplet i Hedensted kører vi til Aalborg hvor skonnerten Maja ligger fortøjet. Skibets besætning byder velkommen, hvorefter vi stævner ud i Limfjorden, imens vi nyder en lækker frokost. Her sejler vi i roligt tempo forbi øen Egholm og den smukke nordjyske natur. Efter at have passeret Aggersundbroen når vi frem til Muslingebyen Løgstør. Herfra kører vi til vores hotel i Slettestrand, hvor vi indkvarteres og spiser middag.

DAG 2: Thisted og Thy Nationalpark

Efter morgenmad på hotellet kører til Løgstør, hvor vi stiger ombord på Maja. Herfra sætter vi kursen med vi øst og sejler langs Limfjordens bred gennem Feggersund og når frem til Thisted. Her bliver vi hentet af bussen, og kører til Thy Nationalpark. Efter frokost tager vi med bussen på rundtur i Thy Nationalpark. Nationalparken, som er Danmarks første af sin slags, er hjemsted for bl.a. traner og krondyr. Her oplever vi den særprægede natur, som er både barsk og harmonisk. Vi ser bl.a. Hanstholm Fyr fra 1843 og vildtreservatet med flere tidligere tyske bunkere og Klitmøller, der også er kendt som Cold Hawaii. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Thisted, hvor vi spiser middag og overnatter.

DAG 3: Vilsund, Doverodde og Lemvig

Vi er nået til den smukkeste del af krydstogtet. Fra Thisted sejler vi gennem Vilsund og Nees Sund til Doverodde. Her spiser vi frokost på Købmandsgården, som ligger fantastisk smukt ud til fjorden. Vi fortsætter sejladsen forbi Jegindø og gennem Oddersund indtil vi når Limfjordens smukkeste indsejling ved Lem Vig. I et roligt tempo sejler vi forbi stejle bakker, skrå marker og grønne træer til Lemvig - en dejlig by med et hyggeligt gågademiljø, som munder ud i byens charmerende havn. Vi indkvarteres med udsigt over byen og nyder en dejlig sommeraften i hyggelige omgivelser.

DAG 4: Thyborøn - Vesterhavet

Vi står op, spiser morgenmad og sejler derefter videre ud gennem Lem Vig med kursen mod vest til Thyborøn. Her ankommer vi til en af Danmarks største fiskerihavne med vestkystens største dokfacilitet. Samtidig er byen en livlig turistby om sommeren med butikker og restauranter. Hvis vejret tillader det, vil vi sejle ud i Vesterhavet gennem Thyborøn Kanal, der siden 1862 har gjort det muligt at sejle ind i Limfjorden. Her vi vil opleve Vestenvinden susen fra første række. Efter frokost kører vi til Thyborøn-fæstningen, som er en del af Atlantvolden. Den består af 8000 betonkonstruktioner, hvoraf 2000 er på dansk grund, og 100 ved Thyborøn, der blev bygget af besættelsesmagten under 1. verdenskrig. De blev bygget for at forhindre de allierede i at gå i land. Der vil blive tid på egen hånd til at udforske byen, havnen eller et af byens museer. Herefter kører vi tilbage til Lemvig, hvor der er middag på hotellet.

DAG 5: Lemvig

Vi får lejlighed til at nyde den smukke udsejling fra Lemvig endnu en gang, når vi sejler fra Lemvig til Struer. I Struer tager vi afsked med Maja, hvorefter vi spiser en afskedsfrokost på land.

Dagsprogram inkl. Thyborøn og Aalborg

DAG 1: Struer og Lemvig

Opsamling på Sjælland, Fyn og Jylland. Efter morgenkomplet i Hedensted kører vi til Struer, hvor skonnerten Maja ligger fortøjet. Skibets besætning byder velkommen, hvorefter vi stævner ud i Limfjorden, imens vi nyder en lækker frokost. Vi sejler forbi Venø og passerer øens nordspids, hvor vi med lidt held kan spotte solbadende sæler på land. Vi sejler gennem Oddersund, og fortsætter ud i Nissum Bredning, som strækker sig ud til Limfjordens udmunding i Vesterhavet. I et roligt tempo sejler vi forbi stejle bakker, skrå marker og grønne træer til Lemvig - en dejlig by med et hyggeligt gågademiljø, som munder ud i byens charmerende havn. Vi indkvarteres i byen og nyder en dejlig sommeraften i hyggelige omgivelser.

DAG 2: Thyborøn - Vesterhavet

Efter morgenmad på hotellet sejler vi videre ud gennem Lem Vig med kurs mod vest til Thyborøn. Her ankommer vi til en af Danmarks største fiskerihavne med vestkystens største dokfacilitet. Samtidig er byen en livlig turistby om sommeren med butikker og restauranter. Hvis vejret tillader det, vil vi sejle ud i Vesterhavet gennem Thyborøn Kanal, der siden 1862 har gjort det muligt at sejle ind i Limfjorden. Her vi vil opleve vestenvindens susen fra første række. Efter frokost kører vi til Thyborøn-fæstningen, som er en del af Atlantvolden. Den består af 8000 betonkonstruktioner, hvoraf 2000 er på dansk grund, og 100 ved Thyborøn, der blev bygget af besættelsesmagten under 1. verdenskrig. De blev bygget for at forhindre de allierede i at gå i land. Der vil blive tid på egen hånd til at udforske byen, havnen eller et af byens museer. Herefter kører tilbage til Lemvig, hvor der er middag på hotellet.

DAG 3: Lemvig, Doverodde og Thy Nationalpark

Efter morgenmaden siger vi farvel til Lemvig og sætter kursen mod øst. Vi passerer gennem Oddesund, og fortsætter forbi Jegindø, og når til Doverodde. Her spiser vi frokost på Købmandsgården, som ligger fantastisk smukt ud til fjorden. Her bliver vi hentet af bussen, der tager os på rundtur i Thy Nationalpark. Nationalparken, som er Danmarks første af sin slags, er hjem for bl.a. traner og krondyr. Her oplever vi den særprægede natur, som er både barsk og harmonisk. Vi ser bl.a. Klitmøller, der også er kendt som Cold Hawaii, vildtreservatet med flere tidligere tyske bunkere og Hanstholm Fyr fra 1843. Vi fortsætter til Thisted, hvor vi indkvarteres på vores hotel og spiser middag.

DAG 4: Løgstør, Slettestrand og Svinkløv

Efter morgenmaden og sejler i roligt tempo om Morsøs nordspids og sætter kursen mod øst. Vi sejler gennem Feggersund og når frem til muslingebyen Løgstør. Efter frokost vil der være tid på egen hånd til at udforske byen. Her kan man slentre en tur ned ad den hyggelige gågade eller man kan besøge Limfjordsmuseet. Sidst på eftermiddagen kører vi til det gamle fiskerleje Slettestrand, hvor vi indkvarteres og spiser middag. Undervejs gør vi holdt ved Svinkløv Strand, hvor vi ser dets berømte, genopførte badehotel, som er blevet landskendt for TV2-serien Badehotellet.

DAG 5: Aalborg

Vi tager afsted med Løgstør og passerer Aggersundbroen med kursen mod Nordjylland hovedstad Aalborg. Vi sejler i roligt tempo forbi den smukke nordjyske natur og øen Egholm inden vi når frem til Aalborg. I Aalborg tager vi afsked med Maja, hvorefter vi spiser en afskedsfrokost på land.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
København Banegårdspladsen v/hovedindgangen 06:00 18:20
Ølby Ølby Station, Ølbycenter 06:40 17:40
Ringsted Klosterparks Allé overfor Falck 07:00 17:20
Slagelse Busstop, Trafikcenter Alle 07:20 17:00
Halsskov Frakørsel 43, Storebæltsvej, Q8 07:35 16:45
Nyborg Rutebilstation 08:00 16:20
Dybvad Falkevej 25, NILLES 08:20 16:10
Odense Frakørsel 53, pendlerplads v. lyskryds, Middelfartvej 08:25 15:55
Bouet Kvickly, P-plads 08:45 15:25
Nørre Aaby Frakørsel 57, Assensvej 9, P-plads 08:55 15:25
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 09:00 15:15
Middelfart Frakørsel 58, Skovsvinget, P-plads 09:00 15:20
Fredericia Frakørsel 59, Snoghøj, Bødkervej, OK-tank 09:10 15:10
Støvring Frakørsel 31,Støvring S, OK-tank 09:15 15:00
Haverslev Industriparken 2, Circle K 09:25 14:50
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 09:40 14:35
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 09:40 14:40
Randers Viborgvej 140, Pendlerplads 10:00 14:15
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 10:15 14:00
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 10:30 13:45
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 - syd for Jysk Park 11:00 13:15
Herning Banegårdspladsen 11:30 13:45
Struer Kulgade 1 12:10 11:00

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
2/7-20235 dageKrydstogt i Limfjorden - Inkl. Fur og Thyborøn0Kr. 8.995Forespørg
22/7-20235 dageKrydstogt i Limfjorden - Inkl. Mors og FurMere end 8Kr. 8.995Bestil
27/7-20235 dageKrydstogt i Limfjorden - Inkl. Fur og ThyborønMere end 8Kr. 8.995Bestil
1/8-20235 dageKrydstogt i Limfjorden - Inkl. Mors og FurMere end 8Kr. 8.995Bestil
7/8-20235 dageKrydstogt i Limfjorden - Inkl. Mors og FurMere end 8Kr. 8.995Bestil
14/8-20235 dageKrydstogt i Limfjorden - Inkl. Mors og FurMere end 8Kr. 8.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Bagage

  Vi anbefaler, at man lader sin kuffert blive i bussen og i stedet kun medbringer en rygsæk eller lign. på skibet, så man slipper for at flytte kufferten til og fra skibet hver dag. Bussen bringer kufferter fra hotel til hotel. 

 • Hvor kan jeg stige på bussen på Krydstogt i Limfjorden

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord- og Østjylland samt på Sjælland og Fyn. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu