Skip to main content

Danmark dejligst med Rosa Kildahl

Danmark dejligst med Rosa Kildahl

Vi kan med stolthed præsentere en ny rejseleder i NILLES-familien: Rosa Kildahl – kendt fra bl.a. Den Store Bagedyst samt et utal af tv-programmer som f.eks. Vild med dans, Sæt pris på Danmark og Kender du typen. På denne tur hører I om, hvordan hendes liv ændrede sig fra total ukendt indtil 2017, hvor deltagelsen i Den Store Bagedyst lavede om på den stille tilværelse i Glyngøre. Flyvende farmor, bedstemor med slag i – ja, titlerne er mange, og vi garanterer godt humør og masser af godt til den søde tand. Oplev Rosa i sit es, når hun fortæller om vores besøg på Clausholm Slot ved Hadsten, hvor Den Store Bagedyst er optaget. Vi besøger også Ostebørsen, La Glace, Kelleris Vingaard og Peter Beier Chokolade. Vi lover ikke et vægttab, men vi garanterer store oplevelser og masser af lækkerier.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 2 x overnatninger på Copenhagen Strand
 • 2 x morgenmad
 • 1 x rundvisning på Clausholm Slot
 • 1 x foredrag med smagsprøver på Ostebørsen
 • 1 x kaffe og kage på La Glace
 • 1 x rundvisning med smagsprøver på Kelleris Vingaard
 • 1 x besøg med smagsprøver hos Peter Beier Chokolade
 • 1 x 2-retters menu på Restaurant Alegade 10
 • 1 x rundvisning med smagsprøver hos Baks Bakery
 • 1 x æggekage på Hvidsten Kro
 • Rosa Kildahl som rejseleder på hele turen

  Hotel

  • Copenhagen Strand

   Copenhagen Strand er skønt beliggende lige ud til Københavns havn få minutters gang fra Nyhavn og strøget. Hotellet er placeret i et velbevaret pakhusbygning fra 1869, der danner rammer for det smukt renoveret hotel med lyse og moderne værelser. Alle værelser er inspireret af havet og har en ren nordisk stil. Værelserne er alle med safety boks, tv, kaffe- og te-faciliteter, eget bad med bruseniche og hårtørrer og gratis Wi-Fi.

   BarJa
   InternetJa
   SafeboksJa
   TvJa

  Dagsprogram

  • Dag 1: Clausholm Slot - Ostebørsen - København

   Første stop gør vi ved Clausholm Slot, hvor vi får en spændende rundvisning af lokalguider. Slottet var i perioden 1718-1730 ejet af kong Frederik IV og er et af de smukkeste barokanlæg i Danmark. Slottet kom på Danmarkskortet, da DR valgte at bruge slottets park til “Den Store Bagedyst”. Det kan vores rejseleder og tidligere programdeltager Rosa Kildahl fortælle mere om.

   Efter rundvisningen går turen over Fyn til Vemmelev på Sjælland, hvor Henrik Kastrup – Danmarks lykkeligste ostehandler – tager imod os på Ostebørsen. Her kan du sætte tænderne i nogle af Danmarks, ja Europas bedste og mest smagfulde oste, og samtidig får du en forrygende oplevelse med spændende, inspirerende og sjove fortællinger om mælken og ostens fantastiske udvikling over de seneste årtusinder. Vi skal smage på ikke mindre end 11 forskellige oste med brød og ét glas vin.

   Aftenen er på egen hånd i København.

   Clausholm Slot - Ostebørsen - København
  • Dag 2: La Glace - Kelleris Vingaard - Peter Beier Chokolade

   Efter morgenmaden på hotellet kører bussen til La Glace. Bussen stopper ca. 800 m fra det berømte konditori, der blev grundlagt i 1870 og dermed er Danmarks ældste. Her bliver der serveret kaffe og Prinsesse Thyra-kage, som består af vandbakkelse med flødecreme og forskellig slags glasurovertræk. Kagen bærer tilmed en vis historisk betydning, idét den er opkaldt efter den populære danske prinsesse af samme navn fra den tid, hvor konditoriet blev grundlagt.

   Vi går tilbage til bussen og kører nordpå til Kelleris Vingaard. Vingården blev etableret i 2001 og har i dag 4200 vinstokke samt eget underjordisk vineri, hvor alle processer i forbindelse med fremstillingen foregår. Vi får en rundvisning på gården efterfulgt af smagsprøver inkl. brød samt mulighed for at købe lidt vin med sig hjem.

   Eftermiddagen bruger vi på at besøge Peter Beier Chokolade på Ørsholt Gods ved Helsingør. Her dyrkes egne frugter, bær og nødder, og således venter der vores smagsløg en autentisk oplevelse af de helt store, når vi smager på både rent og fyldt chokolade af ypperste kvalitet.

   Vi kører efter besøget via Helsingør tilbage mod København og får en lækker 2-retters Teatermenu på Restaurant Allegade 10 - en af Københavns ældre restauranter fra år 1780, hvor lokalerne er flot dekoreret med malerier af danske konger og dronninger.

   La Glace - Kelleris Vingaard - Peter Beier Chokolade
  • Dag 3: Romkuglefabrik - Hvidsten Kro

   Vi tager afsked med København, passerer Storebæltsbroen og fortsætter hen over Fyn, inden vi når Nr. Aaby hvor verdens nok eneste romkuglefabrik ligger.

   Under navnet Nørre Aaby Bageri modtog den i 2018 prisen for ”Danmarks bedste romkugle”, og siden har efterspørgslen for bageriets populære og velsmagende romkugler været enorm. Vi kan selv smage på sagerne, når vi får serveret kaffe og smagsprøver, og efterfølgende bliver der mulighed for at købe romkugler med hjem. I dag hedder stedet Bak’s Bakery, og her produceres årligt hele to millioner romkugler.

   Sidste stop på denne fantastiske tur er en historisk frokost på Hvidsten Kro, hvor kroens berømte æggekage er på menuen.

   Romkuglefabrik - Hvidsten Kro

  Afgange- og ankomsttider

  Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
  Frederikshavn Busterminal, Kragholmen ved Rema 1000 06:20 17:45
  Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 06:25 17:40
  Dybvad Falkevej 25, NILLES 06:40 17:25
  Brønderslev Banegård 06:50 17:15
  Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 07:00 17:05
  Bouet Kvickly, P-plads 07:15 16:50
  Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 07:30 16:35
  Støvring Frakørsel 31, Støvring S, OK-tank 07:45 16:20
  Haverslev Industriparken 2, Circle K 07:55 16:00
  Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 08:10 15:45
  Randers Viborgvej 140, ved Pendlerplads 08:30 14:00
  Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 10:30 13:50
  Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 10:45 13:40
  Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 11:05 13:20
  Skanderborg Banegård 11:30 12:45
  Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 11:45 12:30
  Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 12:10 12:05
  Fredericia Frakørsel 59, Snoghøj, Bødkervej, OK-tank 12:35 11:45

  Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

  Afrejser og bestilling

  AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
  19/9-20233 dageDanmark Dejligst!Mere end 8Kr. 5.295Bestil
  Få nyhederne først
  Få nyhederne først

  Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

  Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
   i trygge rammer
  • Altid med erfaren
   dansk rejseleder
  • Sammen om
   nye oplevelser
  7021 6022Se åbningstider
  Luk menu