Skip to main content

Danmark dejligst med Rosa Kildahl

Danmark dejligst med Rosa Kildahl

Vi kan med stolthed præsentere en ny rejseleder i NILLES-familien: Rosa Kildahl – kendt fra bl.a. Den Store Bagedyst samt et utal af tv-programmer som f.eks. Vild med dans, Sæt pris på Danmark og Kender du typen. På denne tur hører I om, hvordan hendes liv ændrede sig fra total ukendt indtil 2017, hvor deltagelsen i Den Store Bagedyst lavede om på den stille tilværelse i Glyngøre. Flyvende farmor, bedstemor med slag i – ja, titlerne er mange, og vi garanterer godt humør og masser af godt til den søde tand. Oplev Rosa i sit es, når hun fortæller om vores besøg på Clausholm Slot ved Hadsten, hvor Den Store Bagedyst er optaget. Vi besøger også Ostebørsen, La Glace, Kelleris Vingaard og Peter Beier Chokolade. Vi lover ikke et vægttab, men vi garanterer store oplevelser og masser af lækkerier.

Hotel

 • Copenhagen Strand

  Hotel Copenhagen Strand ligger skønt lige ud til Københavns havn få minutters gang fra Nyhavn og Strøget. Hotellet er placeret i en velbevaret pakhusbygning fra 1869, der danner rammerne om det smukt renoverede hotel med lyse og moderne værelser. Alle værelser er inspireret af havet og har en ren, nordisk stil. Værelserne er alle udstyret med safeboks, tv, kaffe- og te-faciliteter, eget bad med bruseniche og hårtørrer samt gratis wi-fi. Opholdet er inkl. morgenmad.

  BarJa
  InternetJa
  SafeboksJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Clausholm Slot - Ostebørsen - København

  Første stop gør vi ved Clausholm Slot, hvor vi får en spændende rundvisning af lokalguider. Slottet var i perioden 1718-1730 ejet af kong Frederik IV og er et af de smukkeste barokanlæg i Danmark. Slottet kom på Danmarkskortet, da DR valgte at bruge slottets park til “Den Store Bagedyst”. Det kan vores rejseleder og tidligere programdeltager Rosa Kildahl fortælle mere om.

  Efter rundvisningen går turen over Fyn til Vemmelev på Sjælland, hvor Henrik Kastrup – Danmarks lykkeligste ostehandler – tager imod os på Ostebørsen. Her kan du sætte tænderne i nogle af Danmarks, ja Europas bedste og mest smagfulde oste, og samtidig får du en forrygende oplevelse med spændende, inspirerende og sjove fortællinger om mælken og ostens fantastiske udvikling over de seneste årtusinder. Vi skal smage på ikke mindre end 11 forskellige oste med brød og ét glas vin.

  Aftenen er på egen hånd i København.

  Clausholm Slot - Ostebørsen - København
 • Dag 2: La Glace - Kelleris Vingaard - Peter Beier Chokolade

  Efter morgenmaden på hotellet kører bussen til La Glace. Bussen stopper ca. 800 m fra det berømte konditori, der blev grundlagt i 1870 og dermed er Danmarks ældste. Her bliver der serveret kaffe og Prinsesse Thyra-kage, som består af vandbakkelse med flødecreme og forskellig slags glasurovertræk. Kagen bærer tilmed en vis historisk betydning, idét den er opkaldt efter den populære danske prinsesse af samme navn fra den tid, hvor konditoriet blev grundlagt.

  Vi går tilbage til bussen og kører nordpå til Kelleris Vingaard. Vingården blev etableret i 2001 og har i dag 4200 vinstokke samt eget underjordisk vineri, hvor alle processer i forbindelse med fremstillingen foregår. Vi får en rundvisning på gården efterfulgt af smagsprøver inkl. brød samt mulighed for at købe lidt vin med sig hjem.

  Eftermiddagen bruger vi på at besøge Peter Beier Chokolade på Ørsholt Gods ved Helsingør. Her dyrkes egne frugter, bær og nødder, og således venter der vores smagsløg en autentisk oplevelse af de helt store, når vi smager på både rent og fyldt chokolade af ypperste kvalitet.

  Vi kører efter besøget via Helsingør tilbage mod København og får en lækker 2-retters Teatermenu på Restaurant Allegade 10 - en af Københavns ældre restauranter fra år 1780, hvor lokalerne er flot dekoreret med malerier af danske konger og dronninger.

  La Glace - Kelleris Vingaard - Peter Beier Chokolade
 • Dag 3: Romkuglefabrik - Hvidsten Kro

  Vi tager afsked med København, passerer Storebæltsbroen og fortsætter hen over Fyn, inden vi når Nr. Aaby hvor verdens nok eneste romkuglefabrik ligger.

  Under navnet Nørre Aaby Bageri modtog den i 2018 prisen for ”Danmarks bedste romkugle”, og siden har efterspørgslen for bageriets populære og velsmagende romkugler været enorm. Vi kan selv smage på sagerne, når vi får serveret kaffe og smagsprøver, og efterfølgende bliver der mulighed for at købe romkugler med hjem. I dag hedder stedet Bak’s Bakery, og her produceres årligt hele to millioner romkugler.

  Sidste stop på denne fantastiske tur er en historisk frokost på Hvidsten Kro, hvor kroens berømte æggekage er på menuen.

  Romkuglefabrik - Hvidsten Kro
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu