Skip to main content

Gourmet i Skagen

-
Gourmet i Danmarks smukkeste by

Gourmet i Skagen

Forkæl smagsløgene med en 5-retters menu på Restaurant Håkon i skønne Skagen. Håkon er Skagens seneste gourmet restaurant og ligger i den ikoniske bygning, Pakhuset, midt på lystbådehavnen i Skagen. Pakhusets bygning er tegnet af den berømte danske arkitekt Thorvald Bindesbøll og opført i årene 1905-1907. I disse historiske rammer skal vi nyde en særdeles veltilrettelagt 5-retters menu, med fokus på lokale råvarer afstemt til sæsonen. Til menuen er der tilhørende vinmenu, som er nøje afstemt til at komplimentere maden. Her er der garanti for en fremragende kulinarisk oplevelse på toppen af Danmark.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 1 overnatning på Hotel Marie
 • Rundvisning på Kornets Hus
 • Frokost på Kornets Hus inkl. kaffe/te
 • 1 x 5-retters menu inkl. vinmenu
 • 1 x morgenbuffet
 • Frokost på Hirtshals Fiskehus
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Marie

  Hotel Marie ejes i dag af en tidligere lokal fiskeskipper, der er gået i land og som nu brænder for at udvikle Skagen. Hotellet består af en ældre del, som er nyrenoveret, og en nybygget del. Værelserne er smagfuldt indrettede med bad og toilet med bruser, skrivebord, TV, mulighed for at lave kaffe og te samt safeboks og Wi-Fi. Hotellet råder over både lejligheder og værelser. Der er elevator i hotellets nyere del. Forplejningen består af en morgenbuffet. Bemærk, receptionen er lukket efter kl. 16:00 og ikke bemandet om aftenen.

  AndetHårtørrer
  BarJa
  ElevatorJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantMorgenmad
  SafeboksJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Dag 1

  Efter opsamlingen kører vi til Kornets Hus i Nordjylland. Kornets Hus er et nationalt center for viden og oplevelser om korn, kornets historie, mangfoldighed og anvendelse. Her kommer vi på en rundvisning i huset og hører mere om visionerne bag Kornets Hus, kornets historie og de gamle kornsorter. Efter rundvisningen er der tid til frokost i cafeen med tilhørende kaffe/te og hjemmelavet saft.

  Herfra går turen videre mod Danmarks nordligste by, Skagen. Vi fornemmer, hvordan landskabet ændrer sig, og hvor tæt de to have kommer på hinanden, selvom de ligger på hver sin kyst. Efter ankomst til vores hotel bliver der tid på egen hånd til at opleve byen, hvor de kendte Skagens malere samlede sig. De var betaget af det specielle lys, som Skagen er kendt for.

  Vi går samlet de små 300 meter ned til Pakhuset, hvor det Kl. 19:00 er tid til turens absolutte højdepunkt - aftenens 5-retters middag på Restaurant Håkon. Lige fra man træder ind på Pakhuset kan man fornemme husets historie, når man ser de mange galionsfigurer, der pryder væggene. Restauranten er placeret på første sal med en flot udsigt til lystbådehavnen.

  Vi har god tid til at nyde aftenens 5 retter, hvor sæsonens vigtigste lokale råvarer spiller den altoverskyggende hovedrolle. Aftenen rundes af med kaffe/te og små petit fours. Mætte af indtryk, god mad og smagfulde vine vender vi tilbage til hotellet.

 • Dag 2

  Vi har god tid til spise morgenmad på hotellet. Herefter kører vi en tur igennem Skagen, forbi de flotte gule huse, ser det ikoniske Vippefyr samt det Grå Fyr. Vi kører helt ud til pladsen hvor Sandormen henter sommerens turister, der skal ud på Grenen. Tæt derpå hviler Holger Drachmann, skuende udover havet og den by, han kom til at elske.

  Vi forlader Skagen og sætter kursen mod Hirtshals, der er kendt for både sin færgehavn og fiskerihavn. Vi spiser frokost på en lokal restaurant lige ned til havnebassinet, hvor de små lokale fiskekuttere kommer ind med dagens fangst. Efter frokost sætter vi kursen hjemad igen.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Kolding P-plads overfor Godset, Jens Holms vej 07:00 18:55
Vejle Vinding, Friis Hansensvej 07:25 18:30
Horsens Frakørsel 56A, Vrøndingvej Q8/Burger King 07:50 18:05
Skanderborg Banegård 08:30 17:45
Viby Grundtvigsvej, P-plads v. Kirken 08:30 17:15
Randers Viborgvej 140, ved pendlerplads 09:10 16:35
Hobro Frakørsel 35, P-plads v. motorvej 10:00 15:45
Haverslev Industriparken 2, Circle K. 10:15 15:30
Støvring Frakørsel 31, Støvring S, OK-tank 10:25 15:20
Aalborg Musikkens Hus, Musikkens Plads 1 10:45 15:00
Bouet Kvickly, P-plads 11:00 14:45

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
26/10-20232 dageGourmet i Danmarks smukkeste byMere end 8Kr. 3.295Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu