Skip to main content

København – La Glace, Operaen og Wiinblad

-
Konditorkager, dansk design og Operaen
 • Danmark,
  København – La Glace, Operaen og Wiinblad
 • Transportform
  Bus
 • Varighed
  Nye afgange på vej
 • Pris fra
  Nye afgange på vej

København – La Glace, Operaen og Wiinblad

Kom i julestemning i København! I julemånederne pynter byen sig med kulørte julelys og smukt dekorerede juletræer - og på Strøget handles lystigt ind i de juleudsmykkede butikker og på de små hyggelige julemarkeder, der findes rundt omkring i centrum. Vi besøger en af Danmarks førende konditorer, Operaen og designeren Bjørn Wiinblads hus. Vi bor centralt i gåafstand til flere af byens hyggelige butikker og julemarkeder.

Hotel

 • Copenhagen Strand

  Copenhagen Strand er skønt beliggende lige ud til Københavns havn få minutters gang fra Nyhavn og strøget. Hotellet er placeret i et velbevaret pakhusbygning fra 1869, der danner rammer for det smukt renoveret hotel med lyse og moderne værelser. Alle værelser er inspireret af havet og har en ren nordisk stil. Værelserne er alle med safety boks, tv, kaffe- og te-faciliteter, eget bad med bruseniche og hårtørrer og gratis Wi-Fi.

  BarJa
  InternetJa
  SafeboksJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Byrundtur og Kagegilde hos La Glace

  Der køres en kort byrundtur, hvor vi ser mange af Københavns kendetegn, inden der på egen hånd bliver tid til juleindkøb, museumsbesøg eller blot til at nyde den hyggelige julestemning på Strøget. Sidst på eftermiddagen kører vi til Copenhagen Strand hotel.

  Om aftenen skal vi til det helt store kagegilde, når vi besøger La Glace fra tv-serien ”Jul i konditoriet”. Her kommer vi i julestemning i konditoriets flotte rammer og får serveret alverdens lækre kager.

  Efter besøg hos La Glace går vi tilbage til hotellet. Man kan også vælge at spadsere en tur i Tivoli, som er omdannet til et flot julemarked med små boder og funklende kaskader af julelys.

 • Dag 2: Bjørn Wiinblad og Operaen

  Først spiser vi morgenmad på hotellet, inden vi besøger den kendte danske designer Bjørn Wiinblads hus, hvor vi får en guidet rundvisning i Det Blå Hus. Boligen, tegnestuen og værkstedet står i dag intakt uden de store forandringer og hans værker kan ses overalt i huset.

  Der byder sig også en unik mulighed for at købe den specielle julegave med hjem, når vi går på opdagelse i Bjørn Wiinblads juledesign, hvor du finder alt lige fra stel, platter, krus og julepynt.

  Herefter skal vi på imponerende rundvisning i Operaen, hvor vi skal opleve den smukke foyer med det flotte lysindfald, Olafur Eliassons verdenskendte lysskulpturer og den unikke udsigt over Københavns havn. Vi gør stop på hjemrejsen og spiser lidt let aftensmad.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu