Skip to main content

Nyd solen på Algarvekysten

-
Pittoreske landsbyer og prisvindende sandstrande

Algarvekysten

Algarvekysten er Portugals sydligste provins og ikke uden grund landets mest populære ferieparadis. Her findes alle ingredienser til en vellykket ferie; masser af solskinstimer, fantastiske sandstrande, maleriske landsbyer og et skønt klima. Vi bor på et dejligt hotel i den populære by Albufeira, hvor der er rig mulighed for afslapning og forkælelse, og hvor alle muligheder er næsten lige uden for døren.

Spændende dagsture til regionens seværdigheder

Vi har krydret denne rejse til Algarvekysten med en række spændende halv- og heldagsture til de omkringliggende byer og naturperler. På den måde får du det bedste ud af Portugals sydlige region, samtidig med at du har god tid til at fordøje de mange oplevelser og nyde det gode vejr og de dejlige omgivelser på hotellet i Albufeira på hviledagene. På turene skal vi bl.a. opleve Algarves hovedstad Faro og det specielle knoglekapel i Igreja do Carmo-kirken, Henrik Søfarerens hjemby Sagres, middelalderbyen Silves og det livlige Loulé-marked i byen af samme navn.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly Billund – Faro tur/retur
 • Transfer lufthavn – hotel tur/retur
 • 7 overnatninger
 • Afgang 26/3 Brisa Sol (studiolejligheder)
 • Afgang 9/4 Cerro Mar (lejligheder med separat soverum)
 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • 1 x olivenoliesmagning inklusive brød og et glas vin
 • 1 x smagsprøver på lokale delikatesser
 • Turistskat
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Hoteller

 • Anvendes på afrejse 9/4

  Cerro Mar Atlântico

  Centralt placeret i den hyggelige kystby Albufeira ligger hotel Cerro Mar Atlântico med udsigt over den gamle bydel og havet. Ved stranden finder du imponerende klipper, restauranter, butikker samt barer, og det hele er inden for gåafstand. Hotellet tilbyder flere udendørs pools samt indendørs opvarmet pool, 24 timers reception, elevator, supermarked, fitness, squash, tennisbaner, bowling og billard. Vi bor i studiolejligheder som alle har bad og toilet, hårtørrer, pengeskab, aircondition, telefon, TV, internet (mod betaling), spisebord samt møbleret balkon. I det veludstyrede køkken finder du bland andet komfur, ovn, kaffemaskine, køleskab, vandkoger og brødrister. Forplejningen på hotellet består af morgenmad samt aftensmad

  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Anvendes på afrejse 26/3

  Hotel Brisa Sol

  Hotel Apartmentos Brisa Sol ligger dejligt centralt med under 10 minutters gang til stranden og den hyggelige strandpromenade. Der er døgnåben reception og elevator til øvre etager. På hotellet finder du faciliteter som f.eks. træningscenter, tennis og squash, spa og wellness, og indendørs og udendørs pool med snack-bar. Hotellets restaurant serverer både lokale og internationale retter som kan nydes på den hyggelige terrasse eller i restauranten. Alle værelser er udstyret med toilet og bad, hårtørrer samt balkon. Der er desuden air-condition på værelset.

  AndetSPA og welness
  BarJa
  ElevatorJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SaunaJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Turen er ikke egnet for gangbesværede

 • Dag 1: Udrejse, ankomst til hotellet og gåtur i Albufeira

  Udrejse direkte fra Billund til Faros lufthavn. Det er muligt at tilkøbe en let anretning på flyet.

  Ved ankomsten til Faros lufthavn mødes du af vores danske rejseleder, som følger dig ud til hotellet. Efter ankomsten bliver der arrangeret en gåtur rundt i området omkring hotellet og Albufeira.

  Udrejse, ankomst til hotellet og gåtur i Albufeira
 • Dag 2: Faro - heldagsudflugt

  Vi oplever Algarves hovedstad Faro og ser bl.a. den specielle Igreja do Carmo-kirke med det tilhørende knoglekapel, hvor vægge og lofter er beklædt med menneskeknogler- og kranier. Vi går gennem den smukke byport Arco do Vila og ser byens katedral, bispetorv m.m. Vi skal også se den berømte Café Alianca, som bl.a. Ingrid Bergman, Jean-Paul Sartre, og Simone de Beauvoir frekventerede under 2. Verdenskrig. Herefter bliver der tid på egen hånd til at nyde denne skønne by.

  Om eftermiddagen lægger vi vejen forbi byen Olhão og de mange olivenlunde på vejen derhen. I byen er der sørget for smagsprøver af den verdenskendte olie.

  Faro - heldagsudflugt
 • Dag 3: En dag på egen hånd

  Dagen er til fri disposition. Rejselederen er behjælpelig med forslag til oplevelser og spændende restauranter i nærområdet.

  En dag på egen hånd
 • Dag 4: Lagos – Sagres – Capo de Sao Vicente – heldagsudflugt

  Vi kører til den modsatte ende af Algarve og besøger Europas sydvestligste punkt, Capo de Sao Vicente. Efterfølgende bliver der tid til et fotostop på havnen i Sagres, der er kendt som Henrik Søfarerens by. Turens næste stop er den berømte havneby Lagos. Her drog de portugisiske karaveller ud for at opdage den store verden, og her ser vi også det første sted i Europa, hvor der blev holdt slavemarkeder.

  Vi hilser på Henrik Søfareren, der sidder på Praca Infante Dom Henriques og skuer ud over Atlanterhavet, og vi besøger kirken Igreja de Santo Antonio med det betagende interiør af forgyldte træudskæringer i de mest fantastiske udformninger.

  Til slut bliver der tid til at gå på opdagelse i den charmerende by og spise frokost på egen hånd.

  Lagos – Sagres – Capo de Sao Vicente – heldagsudflugt
 • Dag 5: Loulé-marked – halvdagsudflugt

  Vi besøger det kendte og livlige Loulé-marked, som ikke må misses på et besøg i Algarve. Straks vi ankommer til markedet, bliver vi mødt af et hav af vidunderlige farver, syn og dufte, der omfavner sanserne, mens boderne lokker med indbydende varer. På markedet findes uendelige mængder af frisk fisk, duftende grøntsager samt lokal kunst og håndværk.

  Loulé-marked – halvdagsudflugt
 • Dag 6: Silves – halvdagsudflugt

  I dag starter vi med at besøge Silves, der er en af Portugals ældste byer. Byen var engang hovedstad i Algarve og er blandt andet berømt for at huse Moorish-slottet, der er et af regionens mest velbevarede. Undervejs nyder vi de skønne landskaber og ser mange af de små, traditionelle, portugisiske landsbyer.

  I Monchique har vi arrangeret en lækker smagning af lokale delikatesser, herunder chouriço, der er den portugisiske udgave at den stærke pølse, brød, lokal skinke, friskpresset juice og andre produkter fra området.

  Silves – halvdagsudflugt
 • Dag 7: En dag på egen hånd

  Dagen er til fri disposition – rejselederen er behjælpelig med forslag til oplevelser

  En dag på egen hånd
 • Dag 8: Hjemrejse til Billund

  Vi forlader skønne Albufeira og bevæger os mod lufthavnen i Faro. Herfra flyver vi direkte til Billund.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Frakørsel 26, Vendeplads, Th. Sauersvej 00:00 00:00
Billund Lufthavn, terminal 00:00 00:00
Bouet Kvickly, P-plads 00:00 00:00
Dybvad Falkevej 25 00:00 00:00
Haverslev Industriparken 2, Circle K 00:00 00:00
Hobro Frakørsel 35, Skivevej, P-plads, Hobro V. 00:00 00:00
Horsens Frakørsel 56, Q8/Burgerking, Horsens V. 00:00 00:00
Randers Rasteplads Gudenåen Vest, P-plads 00:00 00:00
Skanderborg Banegård 00:00 00:00
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 00:00 00:00

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
26/3-20248 dageAlgarvekysten - 8 dage - Direkte fly fra Billund tur/returMere end 8Kr. 9.695Bestil
9/4-20248 dageAlgarvekysten - 8 dage - Direkte fly fra Billund tur/returMere end 8Kr. 9.695Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen på Algarvekysten?

  Når du besøger Algarvekysten i april måned kan du forvente en gennemsnitstemperatur på omkring 20 grader.

 • Tillæg

  Tillæg for enkeltværelse Brisa Sol 26/3: kr. 1.295
  Tillæg for enkeltværelse Cerro Mar Atlantico 9/4: kr. 2.195

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Portugal?

  I Portugal bruger man Euro (EUR)

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu