Skip to main content

Algarvekysten

-
Pittoreske landsbyer og prisvindende sandstrande

Algarvekysten

Algarvekysten er Portugals sydligste provins og landets mest populære ferieparadis og ikke uden grund. Her finder man alt, hvad man kan ønske sig for en vellykket ferie; masser af solskinstimer, fantastiske sandstrande, maleriske landsbyer og et skønt klima. Vi bor i populære Albufeira på et dejligt hotel, hvor der er rig mulighed for afslapning og forkælelse, og hvor alle muligheder er næsten lige uden for døren.

Inkluderet i rejsens pris

 • Direkte fly Aalborg-Lissabon tur/retur
 • Transfer lufthavn - hotel tur/retur
 • 7 overnatninger på Vila Galé Cerro Alagoa
 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad
 • Turistskat
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Vila Galé Cerro Alagoa

  Hotel Vila Galé Cerro Alagoa er et skønt hotel med en udsøgt beliggenhed i Albufeira nær stranden Praia dos Pescadores. Hotellet er omgivet af kystens aromaer og tæt på shopping, aktiviteter og kystliv. På hotellet finder du flotte haver og udendørsarealer. Dertil råder hotellet over to store udendørs swimmingpools, indendørs- og udendørs barområde samt mulighed for lokal satsanga-wellness. Værelserne er udstyret med eget bad og toilet, TV, hårtørrer, minibar, safeboks, aircondition og balkon. Dertil er der fri Wi-Fi på alle værelserne og hotellets område samt 24 timers reception. Der er elevator på hotellet.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  SaunaJacuzzi & tyrkisk bad
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetSpa- & wellnesscenter
  MinibarJa
  Safeboksmod betaling
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Udrejse

  Udrejse direkte fra Aalborg til Lissabon. Det er muligt at tilkøbe en let anretning på flyet. Transfer til vores hotel i Albufeira.

 • Faro: heldagdagstur

  Vi oplever Faro, Algarves hovedstad og ser bl.a. den specielle Igreja do Carmo-kirke med det tilhørende knoglekapel, hvor vægge og lofter er beklædt med menneskeknogler og kranier. Vi går gennem den smukke byport Arco do Vila og ser byens katedral, bispetorv m.m. Vi skal også se den berømte Café Alianca, hvor bl.a. Ingrid Bergman, Jean-Paul Sartre, og Simone de Beauvoir befandt sig under 2. Verdenskrig.

  Herefter bliver der tid på egen hånd til at nyde denne skønne by.

  heldagdagstur
 • Lagos – Sagres – Capo de Sao Vicente: heldagdagstur

  Vi kører til den anden ende af Algarve og besøger Europas sydvestligste punkt, Capo de Sao Vicente. Bagefter bliver der tid til et fotostop i Sagres havn, kendt som Henrik Søfarerens by, hvorefter vi skal opleve den berømte havneby Lagos. Her drog de portugisiske karaveller ud for at opdage den store verden, og vi ser også det første sted, hvor der blev holdt slavemarkeder i Europa.

  Vi hilser på Henrik Søfareren, der sidder på Praca Infante Dom Henriques og skuer ud over Atlanterhavet og besøger kirken Igreja de Santo Antonio med dens betagende interiør af forgyldte træudskæringer i de mest fantastiske udformninger.

  Efterfølgende bliver der tid til at gå på opdagelse i den charmerende by og spise frokost på egen hånd.

  heldagdagstur
 • Silves: halvdagstur

  Vi besøger Silves, en af Portugals ældste byer. Silves var engang hovedstaden i Algarve og er blandt andet berømt for slottet, der er et af Algarves mest velbevarede af slagsen. Undervejs nyder vi de skønne landskaber og ser mange af de små traditionelle portugisiske landsbyer.

  halvdagstur
 • Hjemrejse

  Transfer til lufthavnen i Lissabon. Hjemrejse med direkte fly til Aalborg. Det er muligt at købe en let anretning på flyet.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, Terminal 11:15 21:15

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
10/10-20238 dageAlgarvekystenMere end 8Kr. 9.995Bestil
17/10-20238 dageAlgarvekystenMere end 8Kr. 9.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Hvilken valuta bruger man i Portugal?

  I Portugal bruger man Euro (EUR)

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu