Skip to main content

Flyrejse til Madeira

-
Store oplevelser på verdens bedste ø-rejsemål

Farverige Madeira

Madeira har flere gange vundet prisen som verdens bedste ø-rejsemål. Og har man først oplevet Madeira, så er man næppe i tvivl om, hvorfor denne eksotiske perle i Atlanterhavet har høstet så mange priser. Her mødes du af endeløst blåt hav, grønne skove, blomster i alle regnbuens farver og et mildt klima året rundt. På denne rejse oplever vi den smukke natur, Santanas særprægede bygningsværker og hovedstaden Funchal hvor også den verdenskendte fodboldspiller Cristiano Ronaldo er født. Endelig skal vi også stifte bekendtskab med Madeiras berømte vine og velsmagende specialiteter.

Levada-vandring

Den bedste måde at opleve Madeiras smukke natur på er ved at vandre langs en af Madeiras mere end 2.000 km. lange levadaer. En levada er en vandingskanal, hvor vandet ledes fra bjergene ned til de mange små landbrugsterrasser. ( ikke inkluderet men kan tilkøbes).

Blomsterfestival

På afgangen d. 29. april vil der være mulighed for at opleve Madeiras verdensberømte blomsterfestival. Funchals gader og torve bliver pyntet med tusindvis af blomster, og børn og voksne samles i store, farverige blomsterparade. På pladsen Largo da Restauração vil der være udstilling af nogle af de flotteste værker. Ligeledes er der på 2 afgange også mulighed for at opleve flere festlige indslag i forbindelse med det årlige karneval.

Inkluderet i rejsens pris

 • Direkte fly Aalborg – Madeira tur/retur
 • 7 overnatninger på Madeira
 • Lyse dobbeltværelser med balkon
 • 7 x morgenmad
 • 4 x aftensmad på hotellet
 • 1 x Madeira-aften inkl. drikkevarer
 • 2 x frokost (udflugter)
 • 4 udflugter ekskl. Entréer
 • 1 x Ponchasmagning
 • 1 x Vinsmagning (2 glas)
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Girasol

  Du er sikret et dejligt ophold på Madeira på det 4-stjernede hotel Girasol i udkanten af øens hovedby Funchal. Hotellet gennemgik en større renovering i 2020, og du får således et behageligt ophold på de pæne og moderne værelser. Alle værelser har balkon eller terrasse og er stilfuldt indrettede med stort lysindfald og den gode solferie for øje, og her har du almindelige fornødenheder som gratis wi-fi, aircondition, tv, hårtørrer samt eget bad og toilet.

  Hotellet råder over tre restauranter og tre barer, hvor du kan udforske et fint udvalg af drinks og retter, der spænder fra portugisiske specialiteter til internationale klassikere. Dertil har hotellet spaområde, fitnesscenter, døgnåben reception, hyggelige loungeområder både inde og ude samt en elevator, så du nemt kan komme rundt til hotellets gode faciliteter.

  Udenfor har du mulighed for at dase i en solstol, tage en frisk dukkert i en af hotellets pools eller gå en tur ad de små stier under palmerne i den tropiske have.

  AndetAircondition, Spa, fitness
  BarJa
  ElevatorJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Rækkefølgen af udflugterne kan variere.

 • Dag 1: Aalborg - Madeira

  Udrejse med Norwegian direkte fra Aalborg til Funchal. Transfer til hotel, check-in og middag.

 • Dag 2 - heldagstur: Funchal og den botaniske have

  Vi besøger Funchals farverige marked, hvor de lokale køber og sælger frugt, grøntsager, blomster, mange slags fisk – bl.a. den uhyggeligt udseende espada-fisk – og meget andet. Vi oplever domkirken, Sé, der er bygget i en blanding af gotisk og manuelinsk stil.

  I dag besøger vi også Funchals Botaniske Have. Haven byder på mere end 3.000 forskellige planter, der er bragt til øen fra det meste af jordkloden, og her mødes vi af en flot palet af farver i havens mange områder.

  Eftermiddagen er på egen hånd, inden vi om aftenen kører til en lokal restaurant uden for byen. Her serveres Madeiras nationalret, Espetada, som er oksekød på spyd grillet over åben ild. Under middagen underholder en lokal folkedansergruppe. En meget festlig aften.

  Funchal og den botaniske have
 • Dag 3 - heldagstur: Ø-rundtur inkl. frokost

  Dagens udflugt byder på en perlerække af store naturoplevelser. Vi gør dagens første stop ved verdens næsthøjeste havklippe, Cabo Girão, hvorfra vi nyder den fantastiske udsigt over kysten. Har du mod på det, er der mulighed for at prøve at træde ud på klippens skywalk, hvor man stående på den gennemsigtige glasterrasse kan se næsten 600 meter lodret ned under fødderne. Et helt særligt syn, der godt kan give et sus i maven.

  Derefter aflægger vi det nye banan-museum et besøg. Her får vi indblik i bananproduktionen fra frø til frugt. Der bliver også lejlighed til en smagsprøve på bananøl.

  Vi fortsætter til "Den Vilde Flod", Ribeira Brava, inden vi krydser øen, og kommer til São Vicente, hvor vi spiser frokost med udsigt til Atlanterhavet, inden vi fortsætter forbi den nordvestligste beliggende by, Porto Moniz, som er kendt for sine havbassiner bygget i kystens størknede lavamasser. Hjemturen går over højsletten, Paul da Serra. Middag på hotellet.

  Ø-rundtur inkl. frokost
 • Dag 4: Fridag eller sejltur langs kysten

  Man kan vælge at holde en fridag eller deltage i en sejltur langs Madeiras sydkyst med en af de flotte katamaraner. Der vil være god mulighed for at se delfiner, havskildpadder og hvaler.

  Sejlturen inkl. transport koster kr. 400,00 pr. person og skal bestilles ved tilmelding. Minimum 10 rejsedeltagere for gennemførsel.

  Fridag eller sejltur langs kysten
 • Dag 5 – heldagstur: Ø-rundtur inkl. bjergtur og frokost

  Dagen begynder i de højere luftlag, når vi besøger Madeiras højeste tinde, Pico do Arieiro, som måler hele 1.818 meter. Herfra har vi en fantastisk udsigt over hele øen. Vi fortsætter til naturresortet, Ribeiro Frio, ”Den Kolde Flod”. Her findes en række naturlige gangstier med laurbærtræer og vilde planter. Vi tager på en flot levada-vandretur på ca. en time op til udsigtspunktet, Balcões. De, som ikke ønsker at vandre, kan blive i Ribeiro Frio og nyde de dejlige omgivelser og hyggelige caféer. Fra Balcões nyder vi udsigten over de grønklædte bjerge, inden vi fortsætter til den charmerende by, Santana, der ligger i flotte terrasselandskaber. Området er kendt for sine unikke trekantede og farverige huse, hvor stråtaget når helt ned til jorden.

  Vi spiser frokost og fortsætter til landsbyen, Porto da Cruz, som ligger i læ bag den majestætiske klippe, Penha d’Águia. Her besøger vi en sukkerrørsfabrik, som producerer rom og andre likører.

  Dagens sidste stop er naturreservatet, Ponta de São Lourenço. Her venter et meget smukt syn med ørkenagtigt landskab omkranset af det azurblå Atlanterhav. Naturreservatet står i skarp kontrast til Madeiras ellers så farverige natur. Middag på hotellet.

  Ø-rundtur inkl. bjergtur og frokost
 • Dag 6: Eventyr på egen hånd

  Dagen er til egne oplevelser. Rejselederen er behjælpelig med udflugtsideer. Der er et bredt udvalg af flotte museer, parker og orkidéhaver, svævebaner, vinkældre og gode shoppingmuligheder. Man kan naturligvis også nyde dagen ved havbadene i Lido-området eller ved hotellets pool, eller tage på levadavandring.

  Eventyr på egen hånd
 • Dag 7: Vingård, kloster og sukkerfabrik

  Vi starter dagen med turen til udsigtspunktet, Eira do Serrado, hvorfra vi har en enestående udsigt ned over Nonnernes Dal, som ligger 500 meter under os. Meget passende besøger vi i dag klosteret Clarissa ved Cabo Girao. Vi oplever derudover også Barbeitos vingård, hvor der er arrangeret smagsprøver. Middag på hotellet.

  Vingård, kloster og sukkerfabrik
 • Dag 8: Madeira – Aalborg

  Vi kører til lufthavnen. Hjemrejse med direkte fly fra Funchal til Aalborg.

 • Levadavandring

  Den bedste måde at opleve Madeiras smukke natur på er ved at vandre langs en af Madeiras mere end 2.000 km lange levadaer. En levada er en vandingskanal, hvor vandet ledes fra bjergene ned til de mange små landbrugsterrasser. Vandringen har en længde på 6 km. og sværhedsgraden kan være noget udfordrende.

  Levadavandring koster kr. 300,00 pr. person og skal betales ved tilmelding.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, terminalen 00:00 00:00

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
4/2-20258 dageMadeira - Direkte fly fra Aalborg tur/retur - VinterferieMere end 8Kr. 8.795Bestil
11/2-20258 dageMadeira - Direkte fly fra Aalborg tur/returMere end 8Kr. 8.795Bestil
18/2-20258 dageMadeira - Direkte fly fra Aalborg tur/returMere end 8Kr. 8.995Bestil
25/2-20258 dageMadeira - Direkte fly fra Aalborg tur/retur - KarnevalMere end 8Kr. 8.995Bestil
4/3-20258 dageMadeira - Direkte fly fra Aalborg tur/retur - KarnevalMere end 8Kr. 8.995Bestil
11/3-20258 dageMadeira - Direkte fly fra Aalborg tur/returMere end 8Kr. 8.995Bestil
18/3-20258 dageMadeira - Direkte fly fra Aalborg tur/returMere end 8Kr. 8.995Bestil
25/3-20258 dageMadeira - Direkte fly fra Aalborg tur/returMere end 8Kr. 8.995Bestil
1/4-20258 dageMadeira - Direkte fly fra Aalborg tur/returMere end 8Kr. 9.295Bestil
8/4-20258 dageMadeira - Direkte fly fra Aalborg tur/returMere end 8Kr. 9.295Bestil
15/4-20258 dageMadeira - Direkte fly fra Aalborg tur/retur - PåskeMere end 8Kr. 9.495Bestil
22/4-20258 dageMadeira - Direkte fly fra Aalborg tur/returMere end 8Kr. 9.795Bestil
29/4-20258 dageMadeira - Direkte fly fra Aalborg tur/retur - Blomsterfestival8Kr. 9.795Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvordan er vejret på Madeira?

   Funchal (gns.): februar - maj 20° - 24°. 

 • Hvad skal jeg beregne i entré på Madeira?

  Botanisk Have ca. EUR 9,00. Slædetur ca. EUR 20,00. Banan-museum EUR 8,00. Cabo Girão - skywalk EUR 2,00

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Portugal?

  I Portugal bruger man Euro (EUR)

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu