Skip to main content

Busrejser i Danmark

-
Smukke øer, frie kyster og historiske havnebyer

Busture i Danmark med NILLES Rejser

Danmark er et yderst populært rejsemål blandt udenlandske turister men også for os selv. Vi danskere er faktisk helt vilde med at rejse i Danmark, og det siger næsten sig selv, for vi bor i et smukt og dejligt land med kyster, klitter, milde sommerlandskaber og et væld af skønne øer og havnebyer, der byder på masser af hygge, god stemning og rig historie. Derfor har vi nu endnu flere busrejser i Danmark, og du kan danne dig et overblik over alle vores busture nedenfor.

Danmarks landskaber har af gode grunde en helt særlig betydning for os danskere. Og at rejse på busferie i sit eget land, hvor man kender sproget, kulturen – og ikke mindst maden – er ikke bare trygt, roligt og nemt. Det er ferie, oplevelser og fællesskab, når det er allerbedst. Alligevel vil du måske se vores dejlige land med lidt nye øjne, når vi sammen er afsted på busture i Danmark. Både hvis du tager med på en af vores korte busrejser til Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken nord for København eller til Tivolirevyen i den gamle forlystelsespark midt i hovedstaden. Men også hvis du river lidt flere dage ud af kalenderen og tager med os på en længere busferie til "Øen i søen" Bornholm, Det Sydfynske Øhav eller et væld af andre dejlige destinationer.

Alle busrejser i Danmark med NILLES Rejser foregår naturligvis med erfarne chauffører og vores egne, kyndige rejseledere. Det er ganske enkelt fordi, vi synes, at det giver den bedste stemning og fællesskab i bussen.

Krydstogt i Danmark med NILLES Rejser

Oplev Danmark til vands og til lands, når vi i 2024 atter lægger fra land og tager på et unikt krydstogt rundt om i Det Sydfynske Øhav. Få en anderledes og autentisk rejseoplevelse i en af landets mest idylliske egne, hvor historie og natur kommer helt tæt på, når vi sejler med den historiske skonnert Fulton og lægger til kaj i charmerende byer. Læs mere om det unikke krydstogt her.

Oplev skønne Bornholm

På solskinsøen venter skønne klippelandskaber, stemningsfulde byer og mange seværdigheder; Hammershus Slotsruin, den smukke rundkirke Østerlars, ”Sol over Gudhjem” med en kold Svaneke-øl og en sejltur til smukke Christiansø. Bornholm kan bare noget helt særligt. Og så bor vi på et dejligt hotel på Bornholm. Hotel Allinge ligger lige i hjertet af smukke Allinge, omgivet af bindingsværkshuse, røgerier, cafeer, butikker og levende havnestemning.

Sommer ved Limfjorden

Det nordlige Jylland kan noget helt særligt, når det kommer til historie, åbne vidder og det helt særlige lys, der bare ikke findes andre steder i Danmark. I år har vi en spændende nyhed på programmet, når vi med afrejse fra Sjælland udforsker de smukke landskaber og hyggelige byer omkring Limfjorden. På rejsen Sommer ved Limfjorden gør vi holdt ved Bak's Bakery og de verdenskendte romkugler i Nørre Aaby, inden vi ankommer til Vestkysten og de gamle fiskerbyer Lemvig og Thyborøn. Herefter står oplevelserne ved fjorden i kø, og vi skal bl.a. opleve Nationalpark Thy, vikingeborgen Aggersborg og øen Fur, inden turen går tilbage til Sjælland igen.

København, Nordsjælland og store show-oplevelser

Vores busrejse til Nordsjælland byder på et fantastisk indblik i dansk kultur og historie. Egnen er hjemsted for mange ikoniske slotte såsom Fredensborg og Kronborg, der i sidstnævntes tilfælde er på UNESCOs Verdensarvsliste, og hvor nationalhelten Holger Danske har til huse. Herudover rummer Nordsjælland også det eventyrlige renæssanceslot Frederiksborg Slot i Hillerød samt seværdigheder som Bakken i Klampenborg, Karen Blixen Museet i Rungsted og fiskerihavnen i Gilleleje.

Vi har naturligvis også busrejser til København, for vores hovedstad er en by, man bliver nødt til at opleve. Her er der seværdigheder i overflod; alt lige fra shopping på Strøget, fristaden Christiania, Tivoli og Amalienborg til Christiansborg og ikke mindst Dyrehavsbakken, hvor Danmarks største revy, Cirkusrevyen, venter os. I 2024 har vi endnu engang sikret os billetter til Tivolirevyen, hvor Lisbeth Dahl, James price og i år også multimennesket Thomas Eje sørger for, at ingen går hjem uden ømme mavemuskler. Er du mere til historisk underholdning med et twist af en dansk TV-klassiker, så skal du tage med på vores Matadorrejse, hvor vi kombinerer et besøg på Arbejdermuseet med middag på Frederiksberg og billet til musicalen Matador, der spiller i Falconersalen.

En rejse til fire danske vingårde

Som noget helt nyt kan vi i 2024 præsentere en vinrejse, hvor vi over fire dage besøger nogle af Danmarks mest spændende vingårde. Druestokkene begynder nemlig at gøre havre og byg selskab i de danske marklandskaber, og på turen Vinrejse - smag på Danmark besøger vi både Stokkebye Vingård, Gilleleje Wine, Kelleris Vingaard og Dyrehøj Vingaard, hvor der ved alle stop er masser af smagsprøver og mulighed for at købe flasker med hjem til vinreolen.

Øer på dybt og lavt vand

Danmark har et hav af skønne øer, og det er naturligvis ikke gået vores rejsenæse forbi. I 2024 kan du således komme med på en spændende rejse til Danmarks Sydhavsøer, når vi med udgangspunkt i vores dejlige hotel i Nykøbing Falster udforsker Lolland, Falster og møn samt småøerne Fejø, Femø, Askø og Bogø.

I havet ud for det østlige Jylland ligger hele Kattegats spisekammer, Samsø, og venter på os. Her skal vi smage de landskendte Samsøkartofler - og gulerødder samt en bred vifte af de øvrige grøntsager og frugter, som øen har så gunstige kår for at producere på grund af de mange solskinstimer og den fede jord. På rejsen Samsø rundt oplever vi også mange af øens øvrige seværdigheder, og vi overnatter på Flinchs Hotel i hyggelige Tranebjerg.

I Vadehavet syd for Esbjerg er vandet lavt, men området er til gengæld fuld af højdepunkter. På rejsen Fanø, Mandø og Vadehavet udforsker vi de flade øer i det lave vand, der er så rige på spændende hvalfangerhistorier, smukke landskaber og et helt unikt fugleliv.

Rejser til Ærø

Alt er vand ved siden af Ærø, siger ærøboerne med lige dele stolthed og humor. Og når man ser øen dukke op i det blå hav i sommersolen, så er det svært at være uenig. Ærø har en spændende søfartshistorie, som bedst opleves på Søfartsmuseet i Marstal eller ved Fyrtårnet i Skjoldby, og øen har i århundreder værnet om sin historie, der kommer til live i særligt Marstal og Ærøskøbing, der hører til landets bedst bevarede 1700-tals byer. Ærø byder også på kulinariske oplevelser eksemplificeret ved de karakteristiske Ærøpandekager, lokal vin og fremragende øl fra Ærø Bryggeri.

NILLES har i 2024 to forskellige rejser til Ærø. På tre-dages turen Ærø rundt oplever vi bl.a. Marstal, Søby, Ærøskøbing og Voderup Klint, og på fire-dages turen Det gemte Ærø udvider vi programmet fra tre-dages turen med besøg på vingården Ærø Vin, en stemningsfuld vandretur med en vægter gennem Ærøskøbings gader og endnu mere tid til afslpaning på det dejlige hotel i Marstal.

Busrejser til Fyn og øerne

Fyn er ikke blot fin. Den er også spændende, og øen i midten byder på fascinerende dansk historie og små og store byer. På rejsen Det Sydfynske Øhav bor vi i dejlige Faaborg med skøn udsigt over fjorden, og undervejs på rejsen skal vi både på rundtur i den idylliske købstad, besøge øerne Tåsinge og Langeland, på visit i storbyen Odense med H. C. Andersens hus og den stille å samt på et dejligt dagskrydstogt med skibet Fulton til bl.a. Bjørnø, Avarnakø og Skarø.

Busrejser til Sønderjylland

Sønderjylland skuffer aldrig. Her går hyggen, de gode madoplevelser og den spændende historie hånd i hånd med den smukke natur og den særlige lune, man ikke finder ret mange andre steder i kongeriget. I slutningen af 2024 har vi tre rejser til regionen, hvor vi nyder den hyggelige julestemning og siger pænt goddag til det nye år.

Bornholm
Bornholm
 • 22 rejser
  Pris fra Kr. 4.895
Julemarkeder i Danmark
Julemarkeder i Danmark
 • 8 rejser
  Pris fra Kr. 1.795
Det Sydfynske Øhav
Det Sydfynske Øhav
 • 8 rejser
  Pris fra Kr. 3.695
Nordjylland
Nordjylland
 • 2 rejser
  Pris fra Kr. 3.995
Krydstogt i Danmark
Krydstogt i Danmark
 • 2 rejser
  Pris fra Kr. 8.995

Vores rejseledere Danmark

 • Vores rejseledere Danmark
  Elsa Schütte-Hjorth

  At være rejseleder er at få et kick af - og føle stolthed over - at kunne fremvise smukke steder og formidle viden, historie og kultur til gæsterne – især hvis man kan mærke at det fænger!

 • Vores rejseledere Danmark
  Knud Andersen

  Grundig forberedelse, synlighed på rejsemålet og at tilbyde gæster ekstra oplevelser er vigtige for Knud som rejseleder.

 • Vores rejseledere Danmark
  Rosa Rasmussen

  For Rosa er det godt humør, tryghed, oplevelser og viden om rejsemålet, som er i centrum for en god rejse.

Vejret i Danmark

  januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december
København 3 / 0 2 / 0 5 / 2 10 / 5 14 / 9 17 / 12 20 / 15 20 / 16 17 / 13 12 / 9 8 / 6 5 / 3
Allinge 3 / 1 2 / 1 4 / 2 7 / 5 12 / 10 16 / 14 19 / 17 19 / 17 17 / 15 12 / 11 9 / 7 5 / 4
Esbjerg 4 / 2 3 / 1 6 / 3 10 / 6 14 / 9 16 / 12 19 / 14 19 / 15 17 / 13 13 / 10 9 / 7 6 / 4
Ærøskøbing 3 / 1 3 / 1 6 / 3 10 / 6 14 / 10 17 / 13 20 / 16 20 / 16 17 / 14 12 / 10 8 / 7 5 / 3
Tranebjerg 3 / 1 3 / 1 5 / 2 9 / 5 14 / 9 17 / 12 20 / 15 19 / 16 16 / 14 12 / 10 8 / 7 5 / 3
Sønderborg 3 / 1 3 / 0 6 / 2 11 / 5 15 / 9 18 / 12 20 / 14 20 / 15 17 / 13 13 / 10 8 / 6 5 / 3
Svendborg 3 / 1 3 / 1 6 / 3 10 / 6 14 / 10 17 / 13 20 / 16 20 / 16 17 / 14 12 / 10 8 / 7 5 / 3

Kilde: www.bedsterejsetidspunkt.dk

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Busrejser med NILLES
Busrejser med NILLES
 • Busrejser
 • Norge
 • Busrejser er skønne på rigtig mange måder og har flere fordele med sig. Læs her hvorfor du skal tage på busrejse, hvilke oplevelser der venter og hvad du får oveni hatten.

Skovmand rejser med NILLES
Skovmand rejser med NILLES
 • Bornholm
 • Danmark
 • Niels Skovmand og Camilla Gammelgaard – bedre kendt som Radio Nordjyskes dynamiske duo på programmet ’Skovmand og Camilla om morgenen’ – skal ud at rejse med NILLES. Men hvor skal vi sende dem hen? Det kan du være med til at bestemme.

Glem alt om økuller: Her er de danske øer, du ikke vil hjem fra
Glem alt om økuller: Her er de danske øer, du ikke vil hjem fra
 • Bornholm
 • Danmark
 • Danmark har et hav af dejlige øer. I denne guide sejler vi rundt mellem fem af de absolut smukkeste af dem og giver dig masser af inspiration til din næste ferie. Velkommen ombord!

Julerejser med NILLES
Julerejser med NILLES
 • Julemarkeder i Tyskland
 • Julemarkeder i Danmark
 • 21-09-2022 Julen er en helt særlig højtid. Og når den fejres sammen med NILLES Rejser, bliver den kun endnu mer...
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu