Skip to main content

Busrejser i Danmark

-
Smukke øer, frie kyster og historiske havnebyer

Busture i Danmark med NILLES Rejser

Danmark er et yderst populært rejsemål blandt udenlandske turister men også for os selv. Vi danskere er faktisk helt vilde med at rejse i Danmark, og det siger næsten sig selv, for vi bor i et smukt og dejligt land med kyster, klitter, milde sommerlandskaber og et væld af skønne øer og havnebyer, der byder på masser af hygge, god stemning og rig historie. Derfor har vi nu endnu flere busrejser i Danmark, og du kan danne dig et overblik over alle vores busture nedenfor.

Danmarks landskaber har af gode grunde en helt særlig betydning for os danskere. Og at rejse på busferie i sit eget land, hvor man kender sproget, kulturen – og ikke mindst maden – er ikke bare trygt, roligt og nemt. Det er ferie, oplevelser og fællesskab, når det er allerbedst. Alligevel vil du måske se vores dejlige land med lidt nye øjne, når vi sammen er afsted på busture i Danmark. Både hvis du tager med på en af vores korte busrejser til Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken nord for København eller koncert med Sanne Salomonsen i Sønderborg. Men også hvis du river lidt flere dage ud af kalenderen og tager med os på en længere busferie til øen i søen, Bornholm, Det Sydfynske Øhav eller et væld af andre dejlige destinationer.

Alle busrejser i Danmark med NILLES Rejser foregår naturligvis med erfarne chauffører og vores egne, kyndige rejseledere. Det er ganske enkelt fordi, vi synes, at det giver den bedste stemning og fællesskab i bussen.

Krydstogt i Danmark med NILLES Rejser

Oplev Danmark til vands og til lands, når vi i 2023 atter lægger fra land og tager på unikke krydstogter rundt om i Danmark. Få en anderledes og autentisk rejseoplevelse i eget land, hvor historie og natur kommer helt tæt på, når vi sejler med de historiske skonnerter Fulton og Maja på de danske farvande og lægger til kaj i charmerende byer. Læs mere om de unikke krydstogter her.

Oplev skønne Bornholm

På solskinsøen venter skønne klippelandskaber, stemningsfulde byer og mange seværdigheder; Hammershus Slotsruin, den smukke rundkirke Østerlars, ”Sol over Gudhjem” med en kold Svaneke-øl og en sejltur til smukke Christiansø. Bornholm kan bare noget helt særligt. Og så bor vi på et dejligt hotel på Bornholm. Hotel Allinge ligger lige i hjertet af smukke Allinge, omgivet af bindingsværkshuse, røgerier, cafeer, butikker og levende havnestemning.

NILLES' Nordjylland med bus og skib

På toppen af Danmark er lyset i fokus. Her er flere solskinstimer end i resten af landet og en længere periode med lyse nætter om sommeren. Utallige kunstnere har igennem tiderne skildret dette lys i både bøger og på lærredet. I Nordjylland vil du opleve enestående natur, kunst når det er allerbedst og store naturkræfter.
Skagen er muligvis kronjuvelen i fortællingen om det mageløse lys på toppen af Danmark, men busrejsen rundt i det smukke Nordjylland byder også på besøg på charmerende Læsø, historiske Hvidsten Kro, Den tilsandede kirke og meget andet.

Udforsk også Nordjylland på et krydstogt med Skonnerten Maja. Her bliver det ikke mere idyllisk, når du på vores unikke krydstogt kan du se frem til at opleve fjordens hyggelige og maritime byer, som oser af vaskeægte dansk sommerstemning samt en flot og afvekslende natur med højt til himlen og plads til at puste ud. Glæd dig også til at gå i land på den smukke ø, Fur, og til at opleve Thys enorme vidder og barske natur.

Busrejser til København og Kongernes Nordsjælland

Vores busture til Nordsjælland byder på et fantastisk indblik i dansk kultur og historie. Egnen er hjemsted for mange ikoniske slotte, såsom Fredensborg og Kronborg, der er på UNESCOs verdensarvsliste, og hvor nationalhelten Holger Danske har til huse. Herudover rummer Nordsjælland også det eventyrlige renæssanceslot, Frederiksborg Slot i Hillerød, samt seværdigheder som Bakken i Klampenborg, Karen Blixen Museet i Rungsted og fiskerihavnen i Gilleleje.

Vi har naturligvis også busrejser til København, for vores hovedstad er en by, man bliver nødt til at opleve. Seværdighederne er i overflod; alt lige fra shopping på Strøget, fristaden Christiania, Tivoli og Amalienborg til Christiansborg og ikke mindst Dyrehavsbakken, hvor Danmarks største revy, Cirkusrevyen venter os. I 2023 besøger vi også Tivolirevyen, hvor Lisbeth Dahl medvirker, og du kan deltage i en tur til Det Kongelige Teater, hvor vi skal se musicalen Margrethe.

Danmarks slotte

På mange af vores busrejser i Danmark besøger vi de flotte slotte, som vores land er så rig på. Oplev bl.a. en rundvisning på Gavnø Slot på vores tur rundt i Danmark. Vi oplever bl.a. også Rosenborg Slot, Valdemar Slot, og Tranekær Slot.

Danmarks enestående haver

I foråret 2023 besøger vi på vores busrejse Gavnø Slot i den historiske slotspark, hvor tulipaner i massevis springer ud. Tusindvis af blomsterløg venter i denne skønne park, hvor vi skal på rundvisning med efterfølgende frokost. Vi besøger også det flotte Gisselfeld Slot, Egeskov Slotshave og endelig Holmegaard, hvor vi skal overvære et glaspustershow. Vi bor på elegante Sørup Herregård.

Rejser til Ærø og det Sydfynske Øhav med bus og skib

”Alt er vand ved siden af Ærø”, siger ærøboerne med lige dele stolthed og humor. Og når man ser øen dukke op midt i det blå hav i sommersolen, så er det svært at være uenig. Ærø er en af de sydligste og største øer i det Sydfynske Øhav, og øen har en spændende søfartshistorie, som bedst opleves på Søfartsmuseet eller Fyrtårnet i Skjoldby. Marstal har værnet om byens historie og er dermed Danmarks bedst bevarede 1700-tals by. Ærø byder også på gode kulinariske oplevelser i de karakteristiske Ærø-pandekager og fremragende lokalbrygget øl fra Rise Bryggeri.

NILLES Rejser tilbyder også et dejligt krydstogt, hvor dejlige Danmark udfolder sig på allerflotteste manér. Vi tager på krydstogt i det smukke Sydfynske øhav. Ombord på den nostalgiske skonnert, Fulton, sejler vi mellem små og store øer, nyder den maritime sommerstemning i kystbyerne og omfavnes af friske briser og åbne vidder. En af turens helt store højdepunkter er, når vi sejler under Storebæltsbroen - en storslået oplevelse, hvor ord bliver små og vi mennesker endnu mindre.

Busrejser til Fyn og Egeskov Slot

Fyn er ikke blot fin. Den er også spændende, og øen i midten byder på fascinerende dansk historie og betagende slotte i overflod. Vi besøger Egeskov Slot med den kendte labyrint, og her er der glimrende muligheder for at høre om dansk historie og bevæge sig rundt i naturskønne omgivelser. Et dejligt øhop til Skarø hvor vi smager lokale delikatesser og endagstur med bus til Tåsinge og Langeland.

Samsø rundt

Kattegats smukke oase, Samsø, er uden tvivl en af Danmark dejligste øer med mildt klima, flotte strande, charmerende landsbyer og bløde bakkelandskaber. Vi rejser Samsø rundt med bus og oplever såvel den nordlige og sydlige del af øen med overnatning på et godt hotel i Samsøs største by, Tranebjerg.

Oplev Vadehavet

Vadehavet er ganske enkelt et enestående stykke dansk natur. Vi besøger de skønne øer, Fanø og Manø, og på vejen dertil skal vi blandt andet opleve de historiske bunkere ved Tirpitz-stillingen og Blåvandsfyr med skøn udsigt over Horns Rev, Skallingen og Ho Bugt.

Bornholm
Bornholm
 • 31 rejser
  Pris fra Kr. 4.895
Det Sydfynske Øhav
Det Sydfynske Øhav
 • 10 rejser
  Pris fra Kr. 3.695
Nordjylland
Nordjylland
 • 3 rejser
  Pris fra Kr. 3.995
Krydstogt i Danmark
Krydstogt i Danmark
 • 2 rejser
  Pris fra Kr. 8.995
Julemarkeder i Danmark
Julemarkeder i Danmark
 • 2 rejser
  Pris fra Kr. 2.495

Vores rejseledere Danmark

 • Vores rejseledere Danmark
  Elsa Schütte-Hjorth

  At være rejseleder er at få et kick af - og føle stolthed over - at kunne fremvise smukke steder og formidle viden, historie og kultur til gæsterne – især hvis man kan mærke at det fænger!

 • Vores rejseledere Danmark
  Knud Andersen

  Grundig forberedelse, synlighed på rejsemålet og at tilbyde gæster ekstra oplevelser er vigtige for Knud som rejseleder.

 • Vores rejseledere Danmark
  Rosa Rasmussen

  For Rosa er det godt humør, tryghed, oplevelser og viden om rejsemålet, som er i centrum for en god rejse.

Vejret i Danmark

  januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december
København 3 / 0 2 / 0 5 / 2 10 / 5 14 / 9 17 / 12 20 / 15 20 / 16 17 / 13 12 / 9 8 / 6 5 / 3
Allinge 3 / 1 2 / 1 4 / 2 7 / 5 12 / 10 16 / 14 19 / 17 19 / 17 17 / 15 12 / 11 9 / 7 5 / 4
Esbjerg 4 / 2 3 / 1 6 / 3 10 / 6 14 / 9 16 / 12 19 / 14 19 / 15 17 / 13 13 / 10 9 / 7 6 / 4
Ærøskøbing 3 / 1 3 / 1 6 / 3 10 / 6 14 / 10 17 / 13 20 / 16 20 / 16 17 / 14 12 / 10 8 / 7 5 / 3
Tranebjerg 3 / 1 3 / 1 5 / 2 9 / 5 14 / 9 17 / 12 20 / 15 19 / 16 16 / 14 12 / 10 8 / 7 5 / 3
Sønderborg 3 / 1 3 / 0 6 / 2 11 / 5 15 / 9 18 / 12 20 / 14 20 / 15 17 / 13 13 / 10 8 / 6 5 / 3
Svendborg 3 / 1 3 / 1 6 / 3 10 / 6 14 / 10 17 / 13 20 / 16 20 / 16 17 / 14 12 / 10 8 / 7 5 / 3

Kilde: www.bedsterejsetidspunkt.dk

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Busrejser med NILLES
Busrejser med NILLES
 • Busrejser
 • Norge
 • Tag på oplevelse i vores komfortable busser og få venskaber for livet. NILLES Rejser har mange års erfaring bag sig med busrejser rundt i hele Europa. Vi står klar hvad end du drømmer om at rejse nordpå og nyde bjergudsigter, trænger til sydens varme eller gerne vil på en idyllisk ferie herhjemme i skønne Danmark. 

Julerejser med NILLES
Julerejser med NILLES
 • Julemarkeder i Tyskland
 • Julemarkeder i Danmark
 • 21-09-2022 Julen er en helt særlig højtid. Og når den fejres sammen med NILLES Rejser, bliver den kun endnu mer...
Pressemeddelelse - Rejsebureau udvider med populært koncept og har fokus på det nære
Pressemeddelelse - Rejsebureau udvider med populært koncept og har fokus på det nære
 • Krydstogter i Danmark
 • Danmark
 • Den nordjyske rejseaktør NILLES Rejser har det seneste år haft stor succes med blandt andet mindre fjordkrydstogter i...
Ferie med havudsigt
Ferie med havudsigt
 • Skonnerten Maja
 • Danmark
 • Er du til skøn natur, lokalhistorie, god mad og masser af grin, kan jeg varmt anbefale NILLES krydstogt på Limfjorden...
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu