Skip to main content

Flodkrydstogt på Seinen

Seinen - Europas fortryllende flod

Oplev Normandiets charme og frugtbare landskaber til lands og til vands på dette eventyrlige krydstogt på Seinen. Vi oplever den charmerende havneby Honfleur, besøger vikingebyen Rouen, hvor nationalheltinden Jeanne d’Arc blev brændt på bålet, ser maleren Claude Monets hus i Giverny og slutter af med kærlighedens by Paris. Den franske hovedstad har i århundreder været samlingspunkt for alverdens digtere, malere og forelskede kærestepar, og her oplever vi den fortryllende aftenbelysning fra søsiden.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • Med skib Honfleur – Jumiéges - Rouen - Giverny – Paris
 • 4 overnatninger på flodskib
 • 1 overnatning i Holland
 • 1 overnatning i Tyskland
 • 6 x morgenmad
 • 3 x frokost ombord
 • 3 x aftensmad ombord
 • 1 x gallamiddag ombord
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 2 x frokost (ud og hjemrejse)
 • 2 x aftensmad (ud- og hjemrejse)
 • All Inclusive ombord
 • Udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder

Kort

Skib

 • MS Seine Princess

  Vi sejler med MS Seine Princess som er et elegant skib der sidst blev renoveret i 2010. Skibet har en varm og venlig atmosfære med 67 kabiner fordelt over 2 dæk. På øverste dæk kan du nyde panoramaudsigten fra skibets restaurant der tilbyder lækker mad fra det franske køkken. På samme dæk kan der også slappes af i loungen/baren hvor der også er dansegulv. På soldækket kan udsigten og det gode vejr nydes. Alle kabiner har et vindue, dog har øverste dæk lidt større vinduer med mulighed for at åbne i toppen. Dertil har alle kabiner TV, telefoner, badeværelse med brus/badekar og toilet, håndklæder, safeboks, aircondition og Wi-Fi.

  BarJa
  HavudsigtJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen som følge af vandstanden på Seinen.

 • Dag 1: Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted og frokost i Neumünster. Vi kommer forbi Hamburg og Bremen. Overnatning i Holland.

 • Dag 2: Honfleur

  Vi fortsætter rejsen sydpå gennem Europa, hvor vi passerer Breda, inden vi krydser grænsen til Belgien.

  Vi passerer Antwerpen og følger Atlanterhavskysten et stykke af vejen til Honfleur, hvor vi er fremme ved vores skib sidst på eftermiddagen.

  Vi bydes velkommen af besætningen, der hjælper os med at finde os til rette i kabinerne. Kaptajnen byder på en velkomstdrink inden middagen, hvorefter vi har lejlighed til at nyde aftenstemningen i den gamle havn i Honfleur.

 • Dag 3: Honfleur – Jumiéges

  Efter morgenmaden tager vi på en byrundtur i den charmerende kunstner-landsby Honfleur, hvorfra Seinen slår sin vej ind gennem landet. Vi oplever den gamle, historiske havn med pakhuse til lagring af salt og gamle byhuse, der står tæt skulder om skulder langs havnepromenaden.

  Vi fortsætter gennem de charmerende gader, hvor gallerier, fortovscaféer og traditionelle bindingsværkshuse sætter en skøn, autentisk stemning. Vi runder også Frankrigs største trækirke, St. Cathrine, der blev bygget tilbage i 1400-tallet, hvorefter der bliver tid på egen hånd til at opleve byen, der er kendt som en af Normandiets mest charmerende af slagsen.

  Vi spiser frokost på skibet, inden vi om eftermiddagen kører til Jumièges, hvor vi oplever Frankrigs største klosterruiner i Abbaye de Jumièges.

 • Dag 4: Rouen

  I dag skal vi opleve Normandiets hovedstad, Rouen. Vi skal på en spadseretur i byen, der er en af de smukkeste middelalderbyer i Europa med tråde tilbage til vikingetiden og et sandt skatkammer af smukke, gamle huse, hvoraf mange er i bindingsværksstil. Vi skal bl.a. opleve den gotiske katedral, der er udstyret med tre forskelligartede tårne. Det højeste af dem på 151 meter gjorde monumentet til verdens højeste bygning i en fireårig periode fra 1876 til 1880, og vi ser også tårnet med det finurlige navn ‘Smørtårnet’. Navnet skyldes, at det blev bygget ved hjælp af donationer fra velstående borgere, der til gengæld fik lov at indtage smør under fasten.

  På byrundturen runder vi også torvet, hvor nationalheltinden Jeanne D’Arc blev brændt på bålet som blot 19-årig i år 1431. Her står stadig gamle bindingsværkshuse tilbage fra Jeanne d’Arcs levetid. Der bliver tid til at udforske de gamle, brostensbelagte stræder på egen hånd, inden vi om aftenen sejler videre.

 • Dag 5: Giverny

  Vi kører til Giverny for at se maleren Claude Monets hus. Monet boede 43 år i sit hjem i Giverny, og i haven omkring huset skabte han en farverig have med blomsterbede. Haven blev hans muse, mens han malede sit navn ind i historien som grundlæggeren af den franske impressionisme. Både huset og haven er i dag del af et museum, hvor vi får et spændende indblik i, hvordan den verdensberømte maler levede.

  Om eftermiddagen sejler vi mod den franske hovedstad Paris. Om aftenen serveres gallamiddag i skibets restaurant, mens vi sejler på Seinen i det både smukke og romantiske aftenbelyste Paris forbi Eiffeltårnet, Grand Palais, Louvre og Notre Dame-katedralen, der ligger på en lille ø i Seinen. Det er en uforglemmelig sejltur, hvor kærlighedens by viser sig fra sine smukkeste sider.

 • Dag 6: Byernes By Paris

  Krydstogtet nærmer sig sin afslutning, og nogle dejlige dage på Seinen er omme. Matroserne bærer kufferterne fra kabinerne til bussen, og vi får en sidste mulighed for at opleve den spændende storby.

  Flere af Paris’ mest ikoniske seværdigheder ligger nær Seinen, der bugter sig midt gennem byen og deler den i to, og på en kort byrundtur ser vi flere af de berømte monumenter. Ved middagstid kører vi mod Belgien og via Liège til overnatning i Tyskland.

 • Dag 7: Hjemrejse

  I Tyskland passeres Köln og Hamburg. Frokostbuffet i Hellevad.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Frederikshavn Busterminal, Kragholmen ved Rema 1000 06:00 22:30
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 06:05 22:25
Dybvad Falkevej 25, NILLES 06:20 22:05
Brønderslev Banegård 06:30 22:00
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 06:40 21:45
Bouet Kvickly, P-plads 06:55 21:35
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 07:10 21:25
Støvring Frakørsel 31, Støvring S, OK-tank 07:25 21:10
Haverslev Industriparken 2, Circle K 07:35 20:55
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 07:50 20:40
Randers Viborgvej 140, ved Pendlerplads 08:10 20:00
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 08:25 19:45
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 08:40 19:30
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 09:00 19:10
Skanderborg Banegård 09:25 18:45
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 09:40 18:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 10:50 17:45
Kolding P-plads overfor Godset, Jens Holms Vej 11:15 17:25
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK-tank 11:30 17:05
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 11:45 15:35
Padborg Lejrvejen 12, OK-tank 12:10 15:20

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
30/7-20237 dageSeinen - Europas fortryllende flodMere end 8Kr. 11.495Bestil
23/9-20237 dageSeinen - Europas fortryllende flodMere end 8Kr. 11.895Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Paris?

  Gennemsnitstemperatur: Juli - august 20° - 24°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen på Seinen?

  Claude Monets have EUR 12, Smørtårnet EUR 8, Jumiéges ca. EUR 5.50.

 • Forbehold flodkrydstogter

  Ændringer i vandstanden på floderne efter afrejse fra Danmark kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvist erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Ændring af anløbshavn kan ligeledes forekomme. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.

 • Hvordan forholder det sig med drikkepenge?

  For flodkrydstogter og krydstogter er drikkepenge ikke inkluderet i rejsens pris. Drikkepenge er ikke obligatorisk, men det anbefales at betale cirka € 5 pr. person/pr. dag til fordeling blandt skibets personale.

 • Hvilken valuta bruger man i Frankrig?

  I Frankrig bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu