Skip to main content

Jul i Hannover

-
Stemningsfuld juleaften med hygge og gaver

Jul i Hannover

En jul i Hannover er en jul, du aldrig glemmer. Oplev med alle sanser, når vi er på byrundtur, handler i de hyggelige butikker og smager byens specialiteter. Juleaften nyder vi en flot julebuffet efterfulgt af hygge med sang og julegaver. Der er julegudstjeneste ved midnat for alle, der har lyst. Inkluderet i rejsen er også et besøg på det idylliske julemarked i Celle, hvor glühwein, pandekager og smukt kunsthåndværk går hånd I hånd og venter på os. En stemningsfuld og mindeværdig julerejse i godt selskab.

Hotel

 • H4 Hotel Hannover Messe

  H4 Hotel Hannover Messe, ligger i et forretningskvarter i Laatzen, kun få minutters gang fra det store indkøbscenter - Leine Center Laatzen. Hotellet råder over 221 værelser, restaurant, reception, elevator, stor pub, 15 m lang swimmingpool med dertilhørende spabad, jacuzzi, sauna og motionscenter. Alle værelser er med bad og toilet, gratis toiletartikler, hårtørrer, minibar og TV samt gratis Wi-FI og safeboks.

  ReceptionJa
  Internetmod betaling
  RestaurantJa
  Swimmingpoolindendørs
  Sauna& Spabad
  TvJa
  ElevatorJa
  Aktivitetfitnessrum
  VekselkontorJa
  MinibarJa
  SafeboksJa
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Dag 1

  Morgenkomplet i Hedensted, indkøbspause ved Fleggaard og frokost i Neumünster. Ankomst til hotellet sidst på eftermiddagen.

 • Dag 2

  Juleaftensdag besøger vi den idylliske by Hildesheim. Vi går en tur i byen, som har attraktive shopping muligheder, historiske bindingsværkshuse og flotte kirker. På torvet oplever vi de hyggelige juleboder, og der er god tid til at gå på opdagelse i gågadernes butikker.

  Om eftermiddagen er der mulighed for at deltage i en julegudstjeneste. Juleaften serveres en flot julebuffet, og efter maden er der hygge med sang og julegaver. Ved midnat er der mulighed for at deltage i en julegudstjeneste.

 • Dag 3

  1. juledag kører vi til Celle sidst på formiddagen. Her venter byens store julemarked med kunsthåndværk, glühwein og pandekager på os. Der er god tid til at gå på opdagelse på egen hånd, inden vi kører tilbage til Hannover.

  Om aftenen er hotellet vært for en flot menu.

 • Dag 4

  Efter morgenmaden sætter vi kurs mod Danmark. Frokostbuffet i Neumünster.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu