Skip to main content

Jul i Sydspanien

-
Feliz Navidad - nyd en sydeuropæisk jul

Jul i Sydspanien

Andalusien – evigt populært året rundt. Nu skal regionen opleves hen over julen. Julestemning bliver der masser af, da netop Malaga og Sydspanien er kendt for at pynte ekstra flot op. Vi kan ikke nødvendigvis garantere frost og sne, men vi lover, at der bliver masser af julehygge og stemning, når kontrasten mellem de mørke aftener og de oplyste bygningsværker skaber en helt unik stemning.

Hotel

 • Hotel Fenix

  Der venter dig et komfortabelt ophold på Hotel Fenix i den glade ferieby Torremolinos lige uden for Malaga. Hotellet er lyst og stilfuldt indrettet samt udstyret med masser af gode faciliteter. Her er gratis wi-fi, sauna, fitnessområde, døgnåben reception, restaurant, bar og spaområde, og på solterrassen kan du nyde livet på langs i en solstol eller bade i jacuzzien med en flot udsigt over vandet. Værelserne er pæne, rummelige og har både minibar, aircondition, elkedel til at lave kaffe eller te, safeboks, tv samt eget bad, toilet og hårtørrer. Uden for hotellet kan du på gåben udforske caféer og fiskerestauranter langs strandpromenaden, handle i shopping-gaderne eller eventuelt nyde solnedgangen over Middelhavet.

  BarJa
  ElevatorJa
  HavudsigtJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse

  Vi flyver med Norwegian direkte fra Aalborg/København til Malaga. Der kan købes en let anretning på flyet. Transfer til Torremolinos. Indtjek på vores dejlige hotel. Vi går en bytur i Torremolinos for at se den fine juleudsmykning. Middag på hotellet.

 • Dag 2: Frigiliana – Nerja – juleaften

  Vi kører ud til en af de typiske hvide landsbyer. Frigiliana siges at være en af de smukkeste mauriske landsbyer i Andalusien. Nyd den fantastiske udsigt på en af torvets caféer og gå en tur på de mange hyggelige stier af snoede trapper. Efterfølgende skal vi opleve den charmerende by Nerja, hvor vi skal se den smukke palmeprydede promenade, der fører helt ud til Middelhavet, hvor den munder ud i en stor platform, som bærer det prætentiøse navn Balcón de Europe, Europas Balkon. Tid på egen hånd til frokost, shopping og til at nyde den hyggelige julestemning.

  Retur på hotellet i løbet af eftermiddagen og tid til lidt afslapning inden, vi ønsker hinanden Feliz Navidad/glædelig jul med et flot julearrangement på hotellet med en lækker spansk julemenu inklusive drikkevarer, show og musik.

 • Dag 3: Mijas – Malaga

  1. juledag sætter vi kursen mod Mijas, den hvide by, der ligger oppe i bjergene, hvor vi oplever de brostensbelagte, smalle gader i den hyggelige landsby og ruinerne af det gamle mauriske palads. Her vil være tid på egne hånd til at udforske byen, inden vi kører tilbage til Torremolinos for at spise frokost og slappe af i byen. Efter middag på hotellet skal vi opleve spansk julestemning, når det er allerbedst. Vi kører til Malaga, som er verdenskendt for dens julelys, som er et magisk syn. Vi skal også beundre Alcazaba-fæsningen og Gibralfaro-bjerget, inden vi forsætter ned mod Picasso-skulpturen på Plaza de la Merced. Her oplever vi den traditionelle julekrybbe ved katedralen. Vi skal nyde den skønne duft af spansk julestemning ved de mange boder med søde sager.

  Turens højdepunkt er Larios-gaden, som er fyldt med julelys, så langt øjet rækker. Gaden lyses op af flere millioner lys i alle farver – et helt fantastisk syn. Og hvis du stadig ikke er i julestemning endnu, så kan den fortryllende julemusik måske hjælpe? Vi slutter aftenen af med at opleve det berømte og imponerende lyd- og lys juleshow.

 • Dag 4: Olivenolie-ruten – gastronomisk landtur

  Det bliver en dag med spektakulære naturoplever og et indblik i Spaniens gamle tradition i produktion af olivenolie. Her er landskabet domineret af bjerge, grønne oliventræer og smukke græsgange.

  Vi kører gennem det smukke bjerglandskab ved området Axarquia med byerne Riogordo, Colmenar, Alfarnate, Periana, Alcaucin og Viñuela – som alle har en lang historie med fremstilling af de bedste olivenolier i verden. Her bliver olivenolien produceret i de traditionelle oliemøller. Denne olie er kendetegnet ved sin frugtagtige og søde smag. På turen gør vi forskellige stop, hvor vi bl.a. ser oliemuseet i Periana og spiser en skøn frokost. Vi beundrer den gamle mølle Cortijo de Pulgarín Bajo i Alfarnatejo og ser lidt af olivenhøsten, som starter i december.

  I løbet af dagen skal vi desuden smage på de bedste fra alle byerne; olivenolie, pølser og kød fra Colmenar, de berømte ferskner og gedeost fra Periana, romersk brød fra Alcucín.

 • Dag 5: Hjemrejse

  Tidlig transfer fra hotellet til lufthavnen, hvor vi flyver direkte hjem til Aalborg/København.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu