Skip to main content

Nytårsrejse med fly til Tenerife

-
Hop ind i det nye år midt i Atlanterhavet

Nytår på Tenerife

Som noget helt nyt kan du i år fejre nytårsaften under sydens sol, når vi tager på en uges rejse til ferieøen Tenerife. Vi lander på den grønneste af De Kanariske Øer på årets sidste dag, og samme aften nyder vi en lækker nytårsmenu med tilhørende vin på vores dejlige hotel, inden Puerto de la Cruz - som er den hyggelige by, vi bor i under hele opholdet – fejrer det nye års komme efter alle kunstens regler.

Ferien på Tenerife krydres med flere halv- og heldagsture rundt på den smukke vulkanø, og vi skal således både på byvandring i Puerto de la Cruz, på udflugt til øens vartegn, vulkanen Teide, besøge kulturbyen La Laguna og hovedstaden Santa Cruz og beundre de smukke klippeformationer med det sigende navn Los Gigantes.

Glæd dig til at skyde 2025 ind med masser af sol, varme, kultur og natur på dejlige Tenerife.

Inkluderet i rejsens pris

 • Direkte fly Aalborg – Tenerife t/r
 • Transfer fra lufthavnen til Puerto de la Cruz t/r
 • 7 x overnatning i delt dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 6 x middag
 • 1 x nytårsmiddag med vin og drinks
 • Udflugter som beskrevet
 • Lokal rejseleder
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Dag 1-8

  Hotel Concordia Playa

  Hotel Concordia Playa ligger tæt på vandet i den skønne kystby Puerto de la Cruz i det nordlige Tenerife. Ikke langt fra hotellet finder du den hyggelige strandpromenade, som selvfølgelig er fuld af liv, butikker og gode restauranter, ligesom det ikoniske havnebad, Lago Martiánez ligger blot et par hundrede meter fra hotellet.

  På hotellet er du sikret et dejligt ophold på lyse, moderne værelser med gratis wi-fi, balkon, tv og safeboks. Hotellet har egen restaurant, mens den udendørs swimmingpool og træningsrummet står til fri afbenyttelse.

  Afstand til havet200 m
  ElevatorJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Udrejse og nytårsaften

  Vi flyver direkte fra Aalborg til Tenerife. Vi indkvarteres på Hotel Concordia Playa i den skønne kystby Puerto de la Cruz, og om aftenen indtager vi en lækker nytårsmenu med tilhørende vin.

  Udrejse og nytårsaften
 • Byvandring i Puerto de la Cruz

  Sammen med rejselederen ser vi nærmere på Puerto de la Cruz. Vi ser bl.a. de karakteristiske sorte lavastrande ikke langt fra vores hotel, og så giver rejselederen masser af tips til områdets gode restauranter, caféer og butikker.

  Byvandring i Puerto de la Cruz
 • Heldagsudflugt til vulkanen Teide

  Vi kører gennem den frodige La Orotava-dal til nationalparken Teide, der huser Tenerifes største attraktion; vulkanen Teide. Hvis vejret tillader det, kan du komme med svævebanen op til toppen af vulkanen, hvorfra der venter en storslået udsigt over et af verdens største kratere.

  Heldagsudflugt til vulkanen Teide
 • Halvdagsudflugt til La Laguna og Santa Cruz

  Vi kører til det nordvestlige Tenerife, hvor vi skal opleve det smukke Santa Acentejo-naturområde og kulturbyen La Laguna, der er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Herefter kører vi til Tenerifes hovedby Santa Cruz, hvor vi skal på en spændende panoramatur.

  Halvdagsudflugt til La Laguna og Santa Cruz
 • Heldagsudflugt rundt på øen

  Vi kører rundt på den smukke ø og oplever bl.a. den hyggelige landsby Icod de Los Vinos med det 17 meter høje drageblodstræ, de gigantiske klippeformationer Los Gigantes, der rejser sig 450 meter op af Atlanterhavet og de populære badebyer Playa de las Américas og Los Christianos.

  Heldagsudflugt rundt på øen
 • Hjemrejse

  Vi flyver direkte hjem til Aalborg efter at have tilbragt 2025’s første uge under Tenerifes dejlige sol.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, Terminalen 09:45 22:35

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
31/12-20248 dageTenerife Nord - Direkte fly fra Aalborg tur/retur - NytårMere end 8Kr. 10.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu