Skip to main content

Magiske Dubai

-
Eventyrlig rejse i midnatssolens land

Magiske Dubai

Dubai er storslået, spektakulær og en helt igennem fantastisk oplevelse for alle sanser. Her er imponerende arkitektur, gastronomi, verdens eneste 7-stjernede hotel og flotte hvide strande. Vi oplever både det gamle og det nye Dubai. Vi skal på ørkensafari, et aftenkrydstogt på en traditionel træ-dhow og vi skal bl.a. opleve Sharjah, som er udnævnt til UAEs kulturelle hovedstad. De arabiske værdier kommer vi tæt på, når vi besøger den smukke Sheikh Zayed Bin Sultan moské i Aby Dhabi. Desuden byder Dubai på et mildt og lunt klima med temperaturer på 22-28 grader, hvilket indbyder til afslapning ved de flotte hvide strande. Vi bor rigtig godt på 4 og 5-stjernet hotel under vores ophold.

Hoteller

 • Hyatt Place Dubai

  Hyatt Place Dubai er et 4-stjernet hotel med en skøn beliggendhed i hjertet af Dubais charmerende gamle bydel, Deira. I nærheden finder du 3 metrostationer (indenfor 500 m.), et shoppingcenter på den anden side af gaden og det er muligt at gå til den gamle souk. Hyatt Place har en udendørs swimmingpool m. solterasse, bar/lounge og fitnesscenter, restaurant, roomservice, renseri-/vaskeriservice m.m. Vi overnatter i rummelige værelser med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, air-condition, fladskærms-tv, te/kaffemaskine, minibar, værdiboks, hårtørrer, gratis Wi-Fi.

  Læs mere om hotellet her

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  MinibarJa
  BarJa
 • Bab Al Qasr, Abu Dhabi

  Dette 5 stjernede hotel har en af ​​hovedstadens største private strande, en overdådig marokkansk spa samt topmoderne fitnesscenter, hvilket giver gæsterne mulighed for at slappe helt af. Der er desuden en skøn udendørs pool og solterrasse, alle med solsenge/liggestole, parasoler og strandhåndklæder. Hotellet har flere restauranter med forskellige køkkener, barer, deli-bar ved poolen, kaffebar, elevator, renseri-/vaskeriservice m.m. Beliggenheden i Abu Dhabi betyder at der er kort til f.eks. avenuen ved Ethiad Towers og Corniche promenaden.
  Komfortable og rummelige superior værelser med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, air-condition, fladskærms-tv, te/kaffemaskine, værdiboks, hårtørrer, gratis Wi-Fi m.m.

  Læs mere om hoteller her

  ReceptionJa
  RestaurantJa
  HavudsigtJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  MinibarJa
  SafeboksJa
  BarJa
  InternetJa
  ElevatorJa
  AndetAircontitioning og hårtørrer

Dagsprogram

 • Dag 1 - 2: Ankomst til Dubai

  Udrejse med KLM fra Aalborg til Amsterdam og herfra videre til Dubai, hvor vi lander om natten. Bussen venter på os til at køre os til vores hotel. Mad på flyet er inkluderet i rejsens pris. Vi indkvarteres på det flotte 4-stjernede hotel Hyatt Place Dubai, som ligger skønt i hjertet at den gamle bydel Deira.

 • Dag 2: Byrundtur i Dubai

  Efter en god nats søvn, venter en flot og varierende morgenmad på hotellet. dagens første udflugt står på byrundtur med en lokal guide. Her lærer vi Dubai bedre at kende i et afslappende tempo. Vi får et indtryk af de store kontraster som metropolen Dubai byder på. Vi assisteres af vores lokale guide, som viser os den gamle og den nye by. Vi ser det historiske og det moderne, når turen går forbi Palmen med Atlantis Resort, Dubai Marina Skyline, Jumeirah Beach og ét af Dubais vartegn - Burj Al Arab - verdens eneste 7-stjernede hotel, bygget på en menneskeskabt ø. Vi ser også den historiske del af Dubai ved Creeken, hvor vi skal om bord på en traditionel vandtaxa, over floden for at besøge de forskellige Souks – de typiske arabiske tekstil-, krydderi- og guldmarkeder. Udflugt til Dubai Museum samt den historiske bydel Al Fahidi, også kendt som Bastakiya.

 • Dag 3: Ørkensafari med barbecue

  Den første del af denne dag kan man benytte til at besøge byen på egen hånd, shoppe eller nyde en forfriskning. Først på eftermiddagen hentes vi ved vores hotel, hvorfra vi kører på ørkensafari med barbecue middag, mavedansere, kameler, musik og arabisk dans. Vi kører med 4-hjulstrækkere igennem ørkenen og hen over sanddynerne og ser de mange farver og former, sand kan have. Vi ankommer til en stor lejr, hvor aftenens barbecue-buffet serveres, omgivet af en hyggelig arabisk stemning. Her er også mulighed for at ride på kameler. Inden vi vender tilbage til Dubai, er der chance for at få et glimt af den flotte solnedgang i ørkenen.

 • Dag 4: Burj Khalifa

  I dag er det muligt at deltage i en udflugt til verdens højeste tårn Burj Khalifa. Efter morgenmaden er der afgang med bussen for de gæster som har tilkøbt udflugten. Her skal vi hele 456 meter op i luften til 124 - 125 etage (observatoriedæk), hvorfra der er en spektakulær udsigt. Vil du hellere se mere af byen, shoppe på guldmarkedet eller se nærmere på det store indkøbscenter hotellet ligger i nærheden af, er der også mulighed for det. Du har også mulighed for at tage med rejselederen på en ekstraudflugt, til eksempelvis Dubai Marina eller måske besøge Dubais Venedig hvor vi kan sejle en tur med en dhow på Den Arabiske Golf ved Palmen. Herfra en skøn udsigt fra Golfen over Marinas skyline. I Dubai Marina kan du gå en tur langs vandet og der er mulighed for at nyde en lækker frokost. Udflugten til Burj Khalifa koster kr. 375,00 og dækker transport og entré og skal bestilles ved tilmelding.

 • Dag 5: Sharjah og aftenkrydstogt i Dubai Creek

  Sharjah er udnævnt til UAEs kulturelle hovedstad og er fyldt med unik islamisk arkitektur. På denne udflugt vil du få et dybere indblik i den islamiske kultur og De Forenede Arabiske Emiraters historie, før og efter olie-eventyret begyndte. Vi besøger bl.a. Islamisk Museum, Universitet og gør stop ved mange flotte seværdigheder og landemærker - herunder Den Blå Souk, King Faisal moskéen og den spektakulære rundkørsel med Koranen omgivet af flot arkitektur. Vi besøger også Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding (SMCCU). Se frem til et kulturelt og interaktivt indblik i den arabiske verden, fortalt og forklaret af vores lokale værter, indenfor i de traditionelle huse i Al Fahidis historiske kvarter - et af Dubais ældste samfund. Her vil I lære om den emiratiske kultur og landets traditioner. Om aftenen skal vi på et helt særligt krydstogt på Dubai Creek, hvor vi fra en traditionel træ-dhow oplever det gamle og det moderne Dubai, mens vi nyder en orientalsk middag med arabisk musik.

 • Dag 6: Abu Dhabi byrundtur inkl. Sheikh Zayed Bin Sultan moskéen

  Et par timers kørsel fra Dubai ligger hovedstaden i de Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi – også kaldet Mellemøstens Manhattan. Vi skal i dag opleve den overdådige smukke Sheikh Zayed Bin Sultan moské, som er et af verdens største, bygget af de mest udsøgte materialer fra hele verden. Vores lokale guide vil være behjælpelig med den rette beklædning til besøget i den hellige moské. Sidst på dagen indkvarteres på det vidunderlige 5-stjernede hotel, Bab Al Qasr, som ligger centralt i Abu Dhabi og nær bl.a. Cornichen, Emiraternes Palads og Qasr Al Watan. På vej dertil, får du et lille indtryk af Abu Dhabi, og passerer bl.a. den skønne strandpromenade, Cornichen.

 • Dag 7-8: Abu Dhabi. Afslapning og mulighed for oplevelser

  De sidste to dage inden afrejse kan vælges at bruges til ren afslapning på det flotte, 5-stjernede hotel med pool område, marokkansk spa og fitness. Hertil tilhører også en lille privat strand.

 • Dag 9 - 10: Hjemrejse

  Dagen for afrejse har vi sent check ud fra hotellet kl. 18:00. Vi starter med at nyde morgenmaden på hotellet og efterfølgende vil der være tid på egen hånd til at nyde de sidste timer inden hjemrejsen. Herefter er der transfer til Dubai lufthavn og med KLM flyver vi via Amsterdam til Aalborg. Mad på flyet er inkluderet i rejsens pris.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Hvilken valuta bruger man i Dubai?

  I Dubai bruger man Dirham (AED).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu