Skip to main content

Thailand - en rejse ind i Østens hjerte

-
Oplev kontrastfyldte Thailand med al sin mangfoldighed og charme

Thailand - en rejse ind i Østens hjerte

Tag på en storslået rundrejse til Smilets Land med en herlig blanding af flotte kultur- og naturoplevelser. Vi udforsker Bangkoks summende byliv og prangende kulturarv, oplever spændende byer og lokale bjergfolk i de nordthailandske bjerge og tager på naturskønne sejlture på floderne Mekong og Kwai. Glæd dig bl.a. også til at cykle til grøntsagsplantager og gamle ruiner, besøge flydende markeder og spændende museer samt en malerisk togtur på Dødens Jernbane, inden vi runder af med et par afslappende dage under den thailandske sol på et resort i Hua Hin.

Kort

Hoteller

 • Dag 2-4

  Hotel Manhattan Sukhumwit Bangkok

  Hotel Manhattan er placeret midt i Bangkoks pulserende shoppingbydel, Sukhumvit. Flere store shoppingcentre findes i kort gåafstand fra hotellets indgang, ligesom nærmeste skytrain-station nås på få minutter. Hotellet har både fitnesscenter, swimmingpool og restaurant, og alle værelser er for nyligt blevet opgraderet, så de indeholder fladskærm, wi-fi, minibar, aircondition og kan nås med elevator.

  AktivitetFitness
  ElevatorJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Dag 4-6

  Phowadol Resort & Spa

  Et skønt spahotel beliggende i de grønne bakker i udkanten af Chiang Rai. Hotellet ligger 15 minutters kørsel fra lufthavnen og ti minutter fra centrum af Chiang Rai. Hotellet har et dejligt spaområde, hvor man kan få en lang række behandlinger og massageformer, mens den store pool og hotellets fitnesscenter er til fri afbenyttelse. Værelserne har alle terrasse eller balkon og indeholder alle moderne fornødenheder. Hotellets restaurant serverer blandt andet klassiske, nordthailanske retter, og rundt om hotellet blomstrer en frodig, grøn have.

  AktivitetSpaområde
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
 • Dag 6-9

  Chiang Mai Gate Hotel

  Lille, hyggeligt byhotel placeret tæt på centrum af Chiang Mai og kun 300 meter fra Chiang Mai Gate. Hotellet har en lille men dejlig pool, hvor der kan slappes af efter dagens strabadser, ligesom der er buffetrestaurant og elevator til de øvre etager. Alle værelser er udstyret med hårtørrer, minibar, aircondition, wi-fi og tv.

  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  TvJa
 • Dag 9-11

  Royal River Kwai Resort & Spa

  Smukt beliggende hotel ved bredden af den berømte flod, Kwai. Hotellets to restauranter er placeret, så man næsten sidder med fødderne i floden og indtager sine måltider, og når man har nydt den fabelagtige udsigt, kan man eventuelt hygge sig ved hotellets pool. Hotellet tilbyder desuden diverse spabehandlinger, mens alle værelser er indrettet med store vinduer, aircondition og alle moderne fornødenheder.

  InternetJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
 • Dag 11-14

  Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

  Wora Bura Hua Hin Resort & Spa er et elegant og skønt hotel med en fantastisk beliggenhed ned til stranden og det beroligende hav. På hotellet finder du et stort pool-område med mange liggestole og en strandbar, hvor du kan nye en kold forfriskning. På hotellet er det hele 5 restauranter og barer. Til hotellet hører også en spa-afdeling med fitness og wellness. Her kan du blive forkælet og vælge imellem mange behandlinger (ej inkluderet).

  AndetSpa og Wellness
  BarJa
  HavudsigtJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse

  Afgang fra Aalborg med SAS til København, hvorfra vi flyver videre med Thai Airways til Bangkok. Allerede når vi går ombord på flyet, starter ferien, når vi bliver budt velkommen af personalet i deres klassiske nationaldragter. Undervejs bliver der serveret måltider og drikkevarer, og det er muligt at benytte sædets underholdningssystem med film og andet.

 • Dag 2: Bangkok

  Ankomst til Bangkok, hvor vi i lufthavnen møder vores dansktalende rejseleder. Vi sætter kursen mod centrum i Østens måske mest spændende metropol, hvor vi skal bo i Suhkumvit-området på Manhattan Hotel i Deluxe-værelser. Dagtimerne er til fri disposition, eventuelt til en dukkert i hotellets by-pool, en gåtur i området eller shopping i de imponerende shoppingcentre tæt på hotellet.

  Sidst på eftermiddagen kører vi til Thailands livsåre – den store Chao Praya-flod. Her tager vi på dinner-cruise forbi de oplyste seværdigheder og monumenter, mens vi nyder god mad og underholdning.

  Bangkok
 • Dag 3: Bangkok

  I dag skal vi på opdagelse i imponerende Bangkok. Vi begynder ved det gamle kongelige palads Grand Palace, der er Thailands vigtigste helligdom, hvor de fleste af bygningerne er belagt med 24 karat guld. Vi fortsætter til Wat Po, der var Thailands første thaimassage-skole og ligeledes er kendt for sin lange liggende buddha. Frokost på lokal restaurant inden sejlads i Bangkoks små bifloder – klongerne. Vi oplever det lokale liv på flodbredden og på vandet og får et tydeligt indblik i, hvordan Bangkok så ud før i tiden. Om aftenen er der middag på en dejlig restaurant. Der er dress code på Grand Palace.

  Bangkok
 • Dag 4: Nordthailand – Chiang Rai

  Tidlig morgen til lufthavnen, hvorfra vi flyver til Nordthailand og Chiang Rai, der ligger i bjergene i det nordøstlige Thailand i grænseregionen til Myanmar og Laos. Vi begynder med et besøg i verdens største private tempel, det prangende White Temple, hvor vi oplever den fineste thailandske arkitektur samt spændende kunst om buddhismen.

  Vi spiser frokost på en lokal restaurant, inden vi besøger en af Long Neck-folkets landsbyer. Dette bjergfolk stammer fra Myanmar og er kendt for at sætte ringe på deres halse for at gøre dem længere. Herefter tjekker vi ind på Phowadol Resort & Spa, hvor vi skal bo i Superior-værelser. Hvis der er interesse for det, kan vi om aftenen arrangere et besøg på natmarkedet.

  Nordthailand – Chiang Rai
 • Dag 5: Den gyldne trekant

  Vi kører til Den Gyldne Trekant med stop undervejs ved Blue Temple. Fra et udsigtspunkt kan vi se ind over Myanmar og Laos samt til den mægtige Mekong-flod. Afslappende bådtur på floden efterfulgt af frokost med en skøn udsigt over det klukkende vand. Området var tidligere kendt for opiumdyrkning, og vi hører den spændende historie på opium-museet. Dyrkningen blev først stoppet i 1988 af Thailands tidligere konge.

  Retur til hotellet med tid til en dukkert i swimmingpoolen inden aftenens middag.

  Den gyldne trekant
 • Dag 6: Chiang Mai

  Vi kører vestover igennem bjergområdet mod Chiang Mai. Vi besøger de varme kilder i Maejakan, inden vi er fremme i byen. Her skal vi se den Gyldne Pagode på Dog Suthep, hvor der venter en imponerende udsigt over Chiang Mai og hele dalen. Frokost og videre på sightseeing i Chiang Mai til byens monumenter og markedet.

  Vi bor på Chiang Mai Gate Hotel i Superior Lanna-værelser.

  Chiang Mai
 • Dag 7: Natur og kultur

  I tusindvis af år har elefanterne i Thailand været brugt som trækdyr i junglen og ved floden. Også af danskerne, da vi havde teaktræ-produktion i det gamle Siam. I dag går turen til floden uden for Chiang Mai, hvor vi får et interessant indblik i, hvordan dyrene arbejdede i fortiden. Vi kører i oksekærer igennem lokalområdet og skal herefter på sejltur med tømmerflåde ned ad floden igennem den grønne natur.

  Efter frokost besøger vi en farverig sommerfuglefarm inden retur til hotellet. Resten af eftermiddagen er til fri disposition.

  Om aftenen er det muligt at deltage i en traditionel Kantoke Dinner med thaishow. (Pris 225 kr. pr. pers. og skal bestilles samtidigt med rejsen).

  Natur og kultur
 • Dag 8: Cykeltur langs Ping-floden

  Der er ingen bedre måde at opleve lokallivet på end på cykel, og det er netop, hvad vi skal i dag. Vi cykler i stille og roligt tempo langs Ping-floden og over broer gennem det lokale liv med små stop undervejs ved et spændende monument og en grønsagsplantage. Vi kører til det gamle Nanna-kongedømme og ser ruinbyen, inden det er tid til frokost. Resten af dagen er til fri disposition.

  Det er muligt at deltage i en kokkeskole, hvor vi introduceres for tilberedningen af det pragtfulde thailandske køkken. Vi starter med indkøb på markedet, inden vi laver vores egen middag under kyndig vejledning fra vores kokke. (Pris 320 kr. pr. pers - skal bestilles samtidigt med rejsen).

  Cykeltur langs Ping-floden
 • Dag 9: River Kwai

  Med morgenfly retur til Bangkok. Herfra går turen mod jungleområdet ved Kanchanaburi ved River Kwai. Frokost på en tømmerflåde-restaurant, inden vi besøger JEATH-museet, der fortæller historien om japanernes besættelse under 2. Verdenskrig.

  Vi sejler på River Kwai til den berømte bro over floden, hvor vi både kan gå over broen og tage gode billeder.

  Herefter tjekker vi ind på Total River Kwai Resort i Deluxe-værelser.

  River Kwai
 • Dag 10: Dødens jernbane

  Vi besøger krigskirkegården, hvor de mange allierede soldater ligger begravet, heriblandt flere danskere. Det var krigsfanger, der skulle opføre Dødens Jernbane fra Singapore til Indien for japanerne.

  Vi skal nu ud at køre på Dødens Jernbane, hvorfra der er en fin udsigt over River Kwai. Frokost og herefter til Hell Fire Pass. Dette var det hårdeste område, hvor jernbanen skulle opføres. Der blev hugget klipper, ryddet jungle og andet krævende arbejde med ren håndkraft.

  Videre til hotellet, hvor der er middag om aftenen.

  Dødens jernbane
 • Dag 11: Det flydende marked

  Vi sætter kursen mod stranden, hvor vi på vejen besøger det farverige flydende marked, hvor de lokale handler deres dagligdagsvarer i små både. Vi fortsætter til området med feriebyerne Cha-Am og Hua Hin, hvor vi skal bo på Avani+ Hua Hin i Avani Deluxe-værelser.

  Det flydende marked
 • Dag 12 og 13: Afslapning i Hua Hin

  Glæd dig til nogle afslappende dage under den thailandske sol. Du kan nyde livet ved swimmingpoolen samt besøge Hua Hin by eller vingården syd for Hua Hin, og der er også mulighed for at få massage og spabehandlinger i hotellets spa.

  Afslapning i Hua Hin
 • Dag 14: Afslapning og hjemrejse

  Sidste dag i Thailand. Vi har værelserne helt frem til, at vi kører til lufthavnen om eftermiddagen. Retur med Thai Airways til København.

 • Dag 15: Ankomst til Danmark

  Ankomst til København om morgenen og med SAS retur til Aalborg.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Thailand?

   I Thailand bruger man Thailandske Bath (THB).

 • Hvad er vejret i Thailand?

  Bangkok (gns.): 32°, Nordthailand (gns.): 29°, Hua Hin (gns.): 29°

 • Drikkepenge på rejsen til Thailand

  Man skal påregne ca. DKK 400,00 pr. pers. i drikkepenge.

 • Bør jeg vaccineres inden rejsen til Thailand?

  Det er den rejsendes eget ansvar at sørge for at have de nødvendige vaccinationer, som gælder for det bestilte rejsemål.

  Se de Danske Lægers Vaccinations Service på sikkerrejse.dk og læs mere her om gode råd f.eks. om vaccination på rejsedoktor.dk

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu