Skip to main content

Rejse til Den Italienske Riviera

-
Middelhavsstemning og oplevelser i både Italien og Frankrig

Den Italienske Riviera – Blomsterkysten

Turen går gennem de imponerende alpelandskaber i Schweiz, inden vi når frem til Ligurien og Italiens smukke Blomsterkyst, som strækker sig fra Genova til den sydfranske grænse og omtales som en af de smukkeste i Italien. Her møder man blomsterpragt i alverdens farver takket være det milde klima og Middelhavet. Vi udforsker både den italienske og franske del af rivieraen og besøger bl.a. den elegante by San Remo, udforsker den gamle bydel i Nice og omfavnes af historiens vingesus i middelalderbyen Dolceacqua.

Hoteller

 • Hotel Adler

  Hotel Adler (22. august)
  Hyggeligt familiedrevet hotel i den skønne badeby Alassio. På hotellet finder man bl.a. restaurant, bar, solterrasse og en lille pool, hvor man kan tage en forfriskende dukkert. Stranden ligger ca. 450 meter fra hotellet, og butikker, caféer og restauranter ligger også lige i nærheden. 4 gange om dagen er der gratis shuttle-service (bus) til stranden. Strandservice koster ca. EUR 29 pr. dag for 2 solsenge og en parasol. Alle værelser (dobbelt) er med bad, toilet, terrasse eller balkon, safeboks, aircondition og Wi-Fi. Forplejningen består af morgenbuffet og 3-retters aftenmenu med valgmuligheder. Én aften under opholdet er der livemusik.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  BarJa
  SolterrasseJa
 • Hotel Piccolo

  Hotel Piccolo (11. juni og 12. september)
  Dejligt familiedrevet hotel beliggende i den populære badeby Diano Marina. Fra hotellets tagterrasse har man har en fantastisk udsigt over byen, havet og middelalderbyen Cervo, og her finder man også solsenge og en pool. I hotellets hyggelige restaurant og bar kan man nyde en drink til rimelige priser. Stranden ligger ca. 150 meter fra hotellet og kan nås ad en lille sti med trapper. Strandservice koster ca. EUR 20 pr. dag for 2 solsenge og en parasol. Alle værelser (dobbelt) er med bad, toilet, terrasse eller balkon, safeboks, aircondition og gratis Wi-Fi. Værelser med havudsigt mod tillæg. Forplejningen består af morgenbuffet og 3-retters aftenmenu med valgmuligheder. Én aften under opholdet er der livemusik.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse: Dag 1 og 2

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost syd for Hamburg og overnatning ved Ulm. Næste dag kører vi gennem Schweiz og ankommer til Blomsterkysten først på aftenen.

 • San Remo: Halvdagsudflugt (lang)

  San Remo var engang en lille fiskerby men er i dag Den Italienske Rivieras mest elegante og fashionable by.

  Byen har en fantastisk beliggenhed ud til Middelhavet og er blevet populær blandt både italienske og europæiske turister. I dag er San Remo en flot kombination af karakteristiske gamle stenhuse, krogede gader og moderne havnemiljø med luksusyachter. På en byrundtur oplever vi bl.a. den russiske kirke og den gamle bydel La Pigna med en labyrint af snævre gyder og små spændende specialbutikker.

 • Nice og Bussana Vecchia: Heldagsudflugt

  Vi krydser grænsen til Frankrig og kører til Nice. På en byrundtur oplever vi byens skønne parker, fornemme palæer og gamle ejendomme. Vi spadserer en tur på den berømte havnepromenade Promenade des Anglais, som elegant bugter sig langs Middelhavet. Vi går også en tur i den charmerende, gamle bydel, hvor der ofte holdes marked. Her er snævre gader og velholdte, farvestrålende bygninger. Herefter tid til frokost på egen hånd og mulighed for at tage en tur med det lille tog rundt i Nices gader.

  På vej tilbage til vores hotel holder vi en lille pause i middelalderbyen Bussana Vecchia. Byen blev i slutningen af 1800-tallet ramt af jordskælv, som efterlod byen i ruiner. I 1960’erne grundlagde en række kunstnere en koloni i byen, og i roligt tempo blev byen genopbygget med respekt for datidens byggeform. I dag er byen en smuk oase med krogede gader, små boder med kunsthåndværk og hyggelige caféer.

 • Portofino: Heldagsudflugt (lang)

  Vi kører til den liguriske by Rapallo, hvorfra vi tager på bådtur op langs kysten til den smukke Portofino-halvø.

  Undervejs passerer vi bl.a. den idylliske by Santa Margherita Ligure, hvor bybilledet præges af høje palmer og farverige appelsintræer langs havnen. Vi når den mest eksklusive by langs kysten. Portofino var engang en lille fattig landsby fyldt med fiskerbåde, men i dag er bådene skiftet ud med store flotte luksusyachter. I byen hænger tørresnore og vasketøj på tværs af gaderne på ægte italiensk manér.

  Efter et ophold i byen sejler vi tilbage til Rapallo og returnerer med bus til hotellet.

 • Dolceacqua: Halvdagsudflugt

  Vi kører til den smukke middelalderby Dolceacqua, som ligger i bjergdalen Val Nervia. Vi tager på en hyggelig spadseretur rundt i de små gader, som snor sig i takt med terrænet og ser den ældste og højst beliggende del af byen, La Terra. Dolceacqua domineres af borgruinen Castello dei Doria, der er opkaldt efter den magtfulde Doriafamilie og kan dateres helt tilbage til 1100-tallet. Området er desuden kendt for sin rubinrøde, bløde og aromatiske Rossese-vine, som det vil være muligt at købe ved vinkooperativerne til yderst rimelige priser.

 • Hjemrejse: Dag 8 og 9

  Hjemrejse ad samme rute med overnatning ved Ulm. Næste dag sen frokost i Neumünster.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Diano Marina/Alassio ?

  Gennemsnitstemperatur: Juni 23° - 25°, august - september 25° - 27°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Den Italienske Riviera?

  Entréer udgør: Dolceaqua-borgruin ca. EUR 10, Portofino-sejltur ca. EUR 19, Det lille tog i Nice ca. EUR 10.

 • Hvilken valuta bruger man i Italien?

  I Italien bruger man Euro (EUR).

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: 15,- kr./dag dog max 150,- for hele turen.
  • Flyrejser: 10,- kr./dag dog max 120,- for hele turen.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er 4 forskellige bustyper - se ovenfor.

   

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu