Skip to main content

Rejse til Amalfikysten

-
Italiens guddommelige kyst

Amalfikysten – 7 dage

Det kan virke en anelse pompøst at kalde en kyst for ”guddommelig”, men når det gælder Amalfikysten, så har italienerne faktisk ret. Her er fantastiske udsigter, forførende skønhed og en afslappet livsstil. På rejsen udforsker vi de billedskønne byer langs verdens smukkeste kyststrækning, mærker historiens vingesus ved Pompeji og nyder ”La Dolce Vita” – det søde liv.

Inkluderet i rejsens pris

 • Udrejse - Fly fra Aalborg via København til Napoli
 • Hjemrejse - Direkte fly fra Napoli til Aalborg
 • Transfer lufthavn - hotel tur/retur
 • 6 overnatninger på Amalfikysten
 • 6 x morgenmad
 • 4 x aftensmad på hotellet
 • Sejltur langs Amalfikysten
 • Turistskat (ca. DKK 210,-)
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Lokalguide i Pompeji
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Dag 1-7

  Hotel Pietra di Luna

  Hotel Pietra di Luna ligger på promenaden i den hyggelige by Maiori kun adskilt fra stranden af kystvejen. På hotellet er der en afslappet og uformel stemning. Hotellet har en dejlig pool, solsenge, restaurant, hyggelig bar og elevator. Alle dobbeltværelser har bad, toilet, TV, telefon, safeboks og balkon med delvis havudsigt. Værelser med fuld havudsigt mod tillæg. Hotellets enkeltværelser har ikke balkon/havudsigt (intet tillæg for ophold i enkeltværelse).
  Morgenmadsbuffeten er typisk italiensk og om aftenen serveres en valgfri menu med både italienske og internationale retter. Der er poolhåndklæder/strandhåndklæder på hotellet.

  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  BarJa
  SolterrasseJa
  AndetHårtørrer
  Interneti receptionen
  MinibarJa

Dagsprogram og udflugter

 • Turen kan være krævende for gangbesværede. Rækkefølgen af udflugterne kan variere.

 • Udrejse: Aalborg - Napoli

  Udrejse med SAS via København til Napoli. Der er ca. 1,5 times kørsel fra lufthavnen til hotellet i Maiori. - Maiori er en charmerende kystby med ca. 6000 fastboende. Her er Amalfikystens længste strand, en hyggelig strandpromenade, mange caféer, restauranter og butikker.

  Aalborg - Napoli
 • Maiori og Citronstien: På ankomstdagen

  På ankomstdagen er der tid til en byrundtur i Maiori, som var beboet i etruskertiden og bl.a. kan bryste sig af at have nogle af Amalfikystens bedste strande. Vi fornemmer den sydlandske stemning i de charmerende, krogede gader. For de friske er der mulighed for en ca. 90 minutters smuk vandretur til Maioris tvillingeby Minori. De to byer er forbundet af den flotte Citronsti, der tager os højt op over havet, mens vi er omgivet af citrontræer og den friske havluft. Herfra er der en fantastisk udsigt over både Maiori og Minori.

  Man kan sejle retur til Maiori med rutebåd, køre med lokalbus, eller tage gåturen langs kystvejen.

  På ankomstdagen
 • Amalfi sejltur: Halvdagsudflugt

  Dagen byder på en smuk sejltur til Amalfi. Undervejs kommer vi forbi grotten Pandora Grotto og passerer ligeledes Ravello, som nærmest hænger på en klippevæg.

  Vel ankommet til Amalfi tager vi på sightseeing i den smukke by. Vi udforsker de krogede gader, som siges at være en del af beskyttelsen mod sørøvere. For de interesserede vil der være mulighed for at besøge Amalfis imponerende domkirke. Vi sejler tilbage til Maiori og kan nok engang nyde verdens smukkeste kyststrækning fra vandsiden.

  Halvdagsudflugt
 • Ravello og Scala: Halvdagsudflugt

  Ravello siges at være Amalfikystens mest romantiske by. Byen ligger højt og byder på en enestående udsigt ud over Salerno-bugten og store dele af kysten. Vi spadserer en tur i den charmerende by og kommer bl.a. forbi domkirken, inden vi når frem til Ravellos helt store seværdigheder, de imponerende pragtvillaer Villa Rufolo fra år 1270 og Villa Cimbrone.

  Fra Ravello fortsætter vi til Scala, som er delvis bilfri, og efter en byrundtur vil der være tid til frokost, inden vi vender tilbage til vores hotel.

  Halvdagsudflugt
 • Pompeji og Vesuv: Heldagsudflugt

  I år 79 blev livet i en hel by fastfrosset og bevaret for eftertiden, da vulkanen Vesuv gik i udbrud og begravede hele Pompeji under syv meter aske og pimpsten. Siden er store dele af denne typiske romerske by blevet udgravet, og vi får indblik i, hvordan de forskellige samfundsklasser levede i romertiden, lige fra købmanden og bageren til gladiatoren og den prostituerede på byens bordel.

  Efter dette besøg i antikken går turen op på Vesuv. Vi kører med bussen op i 1.000 meters højde, og herfra er der mulighed for at gå det sidste stykke op til kraterkanten. Vesuv er stadig en aktiv vulkan, og vi kan af og til se damp stige op, og lugten af svovl vidner om det glohede indre. Udsigten ned over Napoli-bugten er hele turen værd.

  Der skal bestilles billet for at gå det sidste stykke op til krateret. Billet koster DKK 100,- og skal bestilles ved tilmelding.

  Heldagsudflugt
 • Capri: Heldagsudflugt

  Filmstjerner, rigmænd og sågar de romerske kejsere har foretrukket at feriere på den fashionable ø Capri. Vi går fra borde i den travle Marina Grande, hvor kæmpe yachter ligger side om side med små joller. Herfra kører vi til den hyggelig by Anacapri, der ligger højt i midten af øen. Her er det muligt at besøge den svenske læge Axel Munthes berømte villa, og i de omkringliggende gader findes alt fra eksklusive mærkevarebutikker til små lokale specialbutikker. Fra centrum af Anacapri bliver der mulighed for at tage svævebanen op til øens højeste punkt, hvorfra der er en betagende udsigt over Napolibugten og de nærliggende øer

  Udflugten koster kr. 775,00 pr. person og skal bestilles ved tilmelding.

  Heldagsudflugt
 • Hjemrejse: Napoli - Aalborg

  Vi tager afsked med den smukke Amalfikyst og kører til Napoli. Hjemrejse med Volotera direkte fra Napoli til Aalborg.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, terminal 04:50 14:20

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
28/8-20247 dageAmalfikysten - Maiori - 7 dage0Kr. 9.795Forespørg

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Hvilken valuta bruger man i Italien?

  I Italien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu