Skip to main content

Flyv direkte fra Aalborg

Charmerende Portugal, sydens sol i Italien, Nordlysjagt i Lapland- dette er blot nogle af de spændende destinationer, du kan opleve på en flyrejse med NILLES Rejser. Gå ombord, sæt dig til rette og kom frem i en flyvende fart.

På langt de fleste af vores flyrejser flyver vi direkte til rejsemålet, så du undgår mellemlandinger. På den måde er vi hurtigere fremme ved vores destination, og vi kan begynde vores samling af nye oplevelser.

Når du tager på en flyrejse med NILLES Rejser, mødes vi i lufthavnen, hvor en lufthavnsguide eller rejselederen står klar til at hjælpe dig med alt det praktiske, så du bliver sendt trygt afsted på vores eventyr. Størstedelen af vores flyrejser har afgang fra Aalborg Lufthavn.

Flyv fra København

Med NILLES kan du også flyve fra Københavns Lufthavn. Vi har flere spændende rejsemål med afrejse fra København. Prøv vores flodkrydstogt på Donau, hvor vi sejler på den historiske flod, hvor vi besøger nogle af Østeuropas fantastisk byer. Prøv også vores fantastiske rundrejse i Vietnam med dansktalende rejseleder, eller hvad med en solskinsferie til Athen, hvor du bor ved den Athenske Riviera - et perfekt udgangspunkt for historie og strand.

Undervejs på rejsen skal du ikke koncentrere dig om andet end at slappe af og nyde de nye indtryk. Vores rejser er nemlig arrangeret som pakkerejser, hvor fly, hotel, det meste forplejning og udflugter og arrangementer er inkluderet. Derfor kan du trygt overlade planlægningen til os og nyde de nye oplevelser.

Flyv fra Billund

Flyv med NILLES fra Billund Lufthavn til forskellige rejsemål. Vi flyver blandt andet til Barcelona, hvor storbyoplevelser venter i den spændende spanske by. Du kan også vælge at flyve til Island, hvor enestående naturoplevelser slår dig omkuld. Eller hvad med at hoppe ombord på et flodkrydstogtskib, når vi sejler på Douros floder i Portugal. Derudover flyver vi bl.a. også til Tenerife og Malta fra Billund.

Programmet på vores flyrejser er lagt således, at der både er planlagte udflugter og oplevelser, men der vil også være tid på egen hånd til at finde den helt rigtige souvenir eller i rigtig livsnyderstil snuppe en solvogn ved poolen.

Uanset om du drømmer om en storbyrejse i Europa, det italienske køkken, eventyr på Island eller fantastiske Afrika, kan du trygt tage af sted med vores danske rejseleder. Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord.

Nilles Flyrejser

Tag med NILLES Rejser og få en ferie, hvor du virkelig kan nyde livet og slappe af.

Vi har et væld af spændende rejsemål, hvor vi tilbyder ferie med fly, hotel og mindeværdige oplevelser, og alt er planlagt hjemmefra, så det eneste, du skal gøre, er at holde ferie.

Fly og hotel og ren afslapning

Nilles flyrejser er ferie med fly og hotel, arrangeret som pakkerejser, hvor du med i prisen får det meste forplejning, spændende udflugter og arrangementer.

Vi har stor erfaring med at skabe rammer om rejsen, som betyder, at vores gæster virkelig kan slappe af. Vi sørger for, at vi er rigtigt godt forberedt, vi tager varmt imod vores gæster i lufthavnen og sørger for, at alle kommer godt til hotellet.

Vores rejseledere taler alle dansk, og de er rejseledere hos os, fordi de ønsker at vores gæster skal have den bedste oplevelse. De hjælper og sørger for, at der er et godt fællesskab, og at alle hygger sig på de fælles udflugter. De står altid til rådighed med tips og anbefalinger, også når de selv vil ud og opleve lidt.

Hvorfor vælge vores flyrejser?

NILLES Rejser er en af ”de gamle” i rejsebranchen. Faktisk har vi lige rundet 70 års erfaring, og det har været 70 år med glade danskere, hvor vi har lært rigtigt meget om, hvad danskerne godt kan lide på rejsen.

Vi har en meget høj kundetilfredshed. Vi mener, årsagen er, at vi lytter til vores gæster, og hele tiden udvikler vores måde at lave rejser på, så det matcher vores gæsters ønsker.

Vi kan se, at der særligt er to ting, der gør vores kunder glade:

Det er nemt og overskueligt: Vores rejser med hotel og fly er lavet som pakker, hvor fly, hotel og arrangementer er en samlet pris. Langt de fleste måltider er inkluderet, og med på rejsen har vi hele tiden en dygtig rejseleder, der sikrer gode rammer om programmet. Vi er i godt selskab: Fællesskabet på turene er vigtigt hos NILLES Rejser. Vi sørger for, at stemningen er god og at der altid er rige muligheder for at være sammen med og lære nye mennesker at kende. Når vi tager på udflugt, kan det mærkes, at både rejseleder og vores faste chauffører elsker deres job og sætter en ære i at give vores gæster en god oplevelse.

NILLES rejser med fly og hotel

Med NILLES flyrejser er vi rigtigt godt på vej til en dejlig ferie.

Vi ønsker ikke at være dem med de billigste rejser. Vi vil være dem med de bedste rejser. Derfor udvælger vi altid samarbejdspartnere, som vi kan stole på, og som vores gæster kan føle sig trygge ved.

Det betyder, at vi kun flyver med anerkendte flyselskaber. Vi bor kun på hoteller, hvor standarden og gæstfriheden er i top. Alle vores udflugter og arrangementer er med dygtige chauffører og en rejseleder, der brænder for at give jer den allerbedste oplevelse.

Fly hotel og spændende udflugter

Vi sætter en ære i at dyrke fællesskabet på turene, og det betyder, at vi kender vores gæster rigtigt godt, og kan sørge for, at alle får de bedste oplevelser.

Derfor er alle vores rejser med hotel og fly sammensat, så vi kommer ud og får de oplevelser, som gennem tiden har gjort størst indtryk på vores gæster.

Det kan mærkes, at vores rejseleder er erfaren og elsker at dele ud af sin viden om og glæde ved det enkelte rejsemål.

Hotellerne, vi bor på, er ligeledes udvalgt for deres varme, gæstfrihed og ikke mindst vores gæsters tilfredshed med stedet.

Skal vi hjælpe med at vælge?

Vi har også bestræbt os på at lave pakkerejser med indhold, som vil kunne friste de fleste.

Vores udvalg af rejser med hotel og fly er stort, og rejsemålene er mange og varierede, og det kan være svært at overskue mulighederne eller vælge, hvad der er det helt rigtige. Ring til os, så hjælper vi.

Vigtigt for gangbesværede

Nogle af vores rejser kan være problematiske for gangbesværede. Under ”praktiske oplysninger” ved hver enkelt rejse har vi oplyst, om rejsen egner sig til ben, der ikke er helt så stærke længere.

Flyrejser fra Aalborg

Vores rejser med fly og hotel starter i Aalborg Lufthavn. Det er en lille lufthavn, og den er langt mere rolig og overskuelig end andre lufthavne. I den store hall tjekker vi bagagen ind, og når vi går gennem security check, kommer vi ud i et dejligt lyst caféområde, hvor vi kan nyde lidt lækkert inden afgang.

Netop fordi Aalborg Lufthavn ikke er så stor, er her masser af overskud til at hjælpe de rejsende, der måtte have brug for det.

Book ferie med fly og hotel hos os

Hos NILLES Rejser findes et stort udvalg af rejser med fly og hotel, og her er der noget for enhver rejselyst. Hvis det er vanskeligt at vælge, så hjælper vi naturligvis med svar på dine spørgsmål.

Vi har specialiseret os i at sammensætte rejser med fly, hotel og spændende oplevelser, hvor det hele er samlet i én pakke. Du skal derfor ikke tænke på andet end at holde ferie. Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord og få en fantastisk rejseoplevelse.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Syditalien for alle sanser
Syditalien for alle sanser
 • Fly fra Aalborg
 • Italien
 • Syditalien gemmer på så mange seværdigheder og oplevelser at det enestående land kan besøges igen og igen. Derfor har vi gjort det nemt for dig. Flyv direkte på ferie og brug tiden på det der skaber værdi for dig.

Mit eventyrlige Lissabon
Mit eventyrlige Lissabon
 • Portugal
 • Flyrejser fra Aalborg
 • Oplev Lissabon og omfavn mangfoldigheden, charmen og de smukke udsigter. Her er noget for enhver smag og mere til. Vi rejser nemt og bekvemt med direkte fly fra Aalborg. Læs her hvad du skal opleve når du er afsted.

Apulien - på sporet af Syditaliens sjæl
Apulien - på sporet af Syditaliens sjæl
 • Italien
 • Flyrejser
 • Apulien emmer af autensitet og sjæl. Fra smukke landskaber og frodige marker med smagfulde råvarer til charmerende og smukke byer med flotte udsigter til Adriaterhavet. Læs her hvorfor du skal opleve Apulien.

Find nordlyset i Lapland
Find nordlyset i Lapland
 • Finland
 • Fly fra København
 • Der er noget magisk ved Lapland. Vi forelskede os fra første øjeblik i dette fantastiske land, hvor du kan køre med slædehunde og rensdyr og sove i iglo med nordlyset hængende over dig.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu