Skip to main content

Tenerife - 8 dage

-
Øen med evigt forår

Tenerife - 8 dage

Velkommen til Tenerife - den grønneste og smukkeste af De Kanariske Øer. Vi bor på nordsiden i skønne Puerto de La Cruz, der både rummer kanarisk kultur og charmerende storbyliv. Byens nerve er torvet Plaza Charco, hvor det vrimler med hyggelige tapasbarer. Oplev det flotte havbadeanlæg Lago Martiánez omgivet af tropiske laguner og farverige blomster eller bad i havet ved de sorte lavastrande. Besøg også Loro Parque, der huser verdens største bestand af papegøjer samt Europas største delfinarium.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly Billund – Tenerife tur/retur
 • Bustransfer lufthavn – hotel tur/retur
 • 7 overnatninger på Tenerife
 • Værelser med balkon/terrasse
 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Puerto Palace

  Hotel Puerto Palace er et skønt hotel med beliggenhed i et roligt beboet område af Puerto de la Cruz. Stranden og bymidten ligger kun 10-15 minutters gang fra hotellet, hvor der findes restauranter, butikker og steder værd at udforske. Hotellet tilbyder faciliteter i form af 8000 m2 panoramiske haver og terrasser samt en stor pool med et vandfald og boblebade. Dertil tilbydes der tennis, minigolf og fitnesscenter. Værelserne har TV, minikøleskab, badeværelse med hårtørrer samt balkon/terrasse. Hotellets bar tilbyder desuden levende musik om aftenen. Opholdet inkluderer halvpension bestående af buffet morgen og aften.

Dagsprogram

 • Udrejse

  Mulighed for opsamling fra Nordjylland til Billund Lufthavn. Udrejse med Vueling direkte fra Billund til Tenerife. Transfer til hotellet. Om aftenen er der middag på hotellet.

 • Byvandring Puerto de la Cruz: halvdagstur

  dag skal vi opleve nærområdet. Vi tager på byvandring med vores rejseleder, hvor vi fornemmer den hyggelige spanske stemning, ser nogle af byens mange seværdigheder og får tips og gode idéer til, hvad man kan se og opleve på egen hånd. Til frokost anbefales det at besøge en af de små lokale tapasbarer, hvor man kan smage nogle af de spændende tapasretter, som findes i mange variationer og med forskellig smag. De kanariske kartofler ”papas arrugadas” skal smages, når man er på Tenerife. Kartoflerne koges med et meget højt saltindhold og serveres næsten altid med den stærke kanariske ”mojo”-sovs fyldt med hvidløg.

 • Teide: halvdagstur

  Udflugt til Tenerifes stolthed, vulkanen Teide, som med sine 3.718 meter er det højeste punkt i Spanien. Det er desuden verdens tredjehøjeste ø-vulkan, og selv om den ikke har været i udbrud i flere hundrede år, regnes den stadig for at være aktiv.

  Vejen dertil går ad snoede veje gennem den frodige dal La Orotava. Når vi nærmer os nationalområdet Teide, oplever vi et nærmest goldt ”månelandskab” med spor og rester fra de tidligere vulkanudbrud. Hvis vejret tillader det, har man mulighed for at tage svævebanen op til toppen af vulkanen.

  Herfra er der en enestående udsigt over et af verdens største kratere, og man kan i klart vejr se flere af de kanariske naboøer. Ønsker man ikke at tage svævebanen, kan man i stedet gå på opdagelse i nationalparken og kigge på mærkværdige stenformationer. Det er også her, at Spaniens mest fotograferede sten, Roques de García, findes.

 • La Laguna - Santa Cruz de Tenerife: heldagstur

  Vi sætter kursen mod den nordvestlige del af øen og skal opleve det smukke naturområde ved Santa Acentejo, inden vi når den UNESCO-fredede kulturby La Laguna. Byen var frem til 1822 øens hovedstad og er i dag en blanding af moderne arkitektur, smukke, ældre fredede bygninger og enestående pladser. Det er også i La Laguna, at man finder øgruppens eneste universitet. Vi skal bl.a. se kirken, byens lokale marked samt den gamle bydel.

  Øens nuværende hovedstad, Santa Cruz de Tenerife, ligger i forlængelse af La Laguna, og her skal vi på en panoramatur gennem byen, hvor vi får set byens centrale plads, Plaza de España, og La Concepctión-kirken med det ottekantede klokketårn i seks etager, som er byens vartegn, og som har fungeret som landemærke for søens folk i århundreder.

  I byen finder man byens vartegn: det berømte drageblodstræ, som siges at være verdens ældste med sine mere end 1000 år. Herefter kører vi til den UNESCO-fredede kulturby La Laguna. Byen var frem til 1822 øens hovedstad og er i dag en blanding mellem moderne arkitektur, smukke, ældre, fredede bygninger og enestående pladser.

  Vi ser bl.a. kirken og den gamle bydel. Øens nuværende hovedstad Santa Cruz de Tenerife ligger i forlængelse af La Laguna, og her tager vi på en panoramatur gennem byen, hvor vi ser byens centrale plads Plaza de España og La Concepción-kirken med det ottekantede klokketårn i seks etager, som er byens vartegn, og som har fungeret som landmærke for søens folk i århundreder.

 • Ørundtur

  Skøn oplevelse rundt på øen, hvor vi skal besøge den hyggelige landsby, Icod de Los Vinos fra 1500-tallet. I byen finder man byens vartegn; det berømte drageblodstræ, som siges at være verdens ældste med sine mere end 1000 år.

  Vi fortsætter ned langs vestkysten, hvor vi skal opleve ”kæmperne” - de spektakulære 450 meter høje klippeformationer Los Gigantes. Efterfølgende kører vi helt ned til sydkysten til de kendte badebyer Playa de las Américas og Los Cristianos.

  I Los Cristianos bliver der tid til at udforske byen og nyde lidt frokost på egen hånd, inden turen atter går nordpå til Puerto de La Cruz.

  Udflugten koster DKK 375 pr. person og skal bestilles ved tilmelding

 • Hjemrejse

  Efter morgenmaden er det tid til at sige ”hasta luego” – tak for denne gang – til Tenerife. Direkte hjemrejse fra Tenerife til Billund. Transfer til Nordjylland.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Dybvad Falkevej 25 09:15 18:15
Bouet Kvickly, P-plads 09:45 17:45
Aalborg Frakørsel 26, Vendeplads, Th. Sauersvej 09:55 17:35
Haverslev Industriparken 2, Circle K 10:30 17:00
Hobro Frakørsel 35, Skivevej, P-plads, Hobro V. 10:40 16:50
Randers Rasteplads Gudenåen Vest, P-plads 11:00 16:30
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 11:30 16:00
Skanderborg Banegård 11:50 15:40
Horsens Frakørsel 56, Q8/Burgerking, Horsens V. 12:00 15:30
Billund Lufthavn, terminal 12:45 14:45

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
22/1-20238 dageTenerife NordMere end 8Kr. 7.295Bestil
29/1-20238 dageTenerife NordMere end 8Kr. 7.495Bestil
5/2-20238 dageTenerife NordMere end 8Kr. 7.795Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu