Skip to main content

Katalonien – Barcelona

-
Storbystemning, livsglæde og katalansk kultur

Katalonien – Barcelona

Oplev storbystemning og hygge på den smukke Costa Brava-kyst, der ligger i Spaniens nordøstlige hjørne med Pyrenæerne i baggrunden. Her er mange smukke middelalderlandsbyer, gyldne sandstrande, spændende historie, katalansk kultur og ikke mindst en af Europas smukkeste byer, Barcelona. Vi bor i den hyggelige by Malgrat de Mar midt på Costa Brava-kysten, en perfekt base for udflugter til blandt andet pulserende Barcelona, benediktinerklosteret Montserrat og Salvador Dalís fødeby Figueres.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly Aalborg – Barcelona tur/retur
 • Transfer lufthavn - hotel tur/retur
 • 7 overnatninger værelse med balkon/terrasse
 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad m. 1/4 fl. vin/vand
 • Turistskat
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Monteplaya

  Hotel Monteplaya ligger skønt nær promenaden og stranden i charmerende Margret de Mar. Det er et voksenhotel med rig mulighed for afslapning ved en af de to pools og at nyde hotellets faciliteter. Der er poolbar med håndklædeservice, gratis Wi-Fi, elevator og døgnåben reception. Vi indkvarteres i værelser med balkon/terrasse, TV, telefon, mini-køleskab, safeboks (mod betaling), badeværelse med toilet og hårtørrer. Inklusive halvpension. Restauranten serverer både spanske specialiteter og internationale retter i buffeten.

  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa
  Afstand til havetPå strandpromenaden
  Safeboksmod betaling

Dagsprogram

 • Vær opmærksom på, at udflugterne kan køres i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Aalborg/Billund-- Barcelona

  Transfer til Billund (ved afrejse fra Billund). Udrejse direkte fra Aalborg/Billund til Barcelona. Der kan købes en let anretning ombord på flyet. Transfer til vores hotel i Malgrat de Mar.

  Aalborg/Billund-- Barcelona
 • Dag 2: Malgrat de Mar

  I dag skal vi opleve nærmiljøet. Vi tager på en orienterende byrundtur med vores rejseleder.

  Eftermiddagen er på egen hånd.

 • Dag 3: Barcelona – heldagstur

  I dag skal Barcelona opleves. Vi kommer forbi Jean Nouvels opsigtsvækkende ”vandtårn” og tyrefægterarenaen La Monumental. Vi holder et lille fotostop ved ”Den Ufuldendte Kirke”, La Sagrada Familia, der er Gaudís livsværk.

  Vi går en tur på den brede Boulevard Las Ramblas. Herfra går vi gennem det gotiske kvarter med katedralen, Picassomuseet og når også at se Santa Maria del Mar ”Havets Katedral”.

  Efter frokost kører vi videre til Plaça Espanya. Vi fortsætter op ad det grønne bjerg Montjuic. Her ligger OL-Stadion og Calatravas smukke kommunikationstårn.

  Barcelona – heldagstur
 • Dag 4: Salvador Dalís fødeby, Figueres – heldagstur

  Vi kører nordpå til Figueres tæt på den franske grænse. Her er Salvador Dalí født og opvokset.

  Vi går en kort tur rundt i byen og besøger hans museum (entré ej inkluderet), som blev indviet i år 1974. Derefter kører vi til den oprindelige og velbevarede middelalderby Besalu. I byen er der mange gode fotomuligheder, især den spektakulære flerfagsbro med vagttårn, der fører ind til byen. Der vil være tid på egen hånd f.eks. til frokost.

  Salvador Dalís fødeby, Figueres – heldagstur
 • Dag 5: Markedsdag

  Spanierne vil ikke undvære deres ugentlige lokale markeder, som stadig finder sted overalt. Her kan man finde alt fra tøj og smykker til madvarer og blomster til rigtig gode priser. Spanierne tager først og fremmest på markedet for at købe ind men sandelig også for at få en sludder med venner og bekendte. I Spanien kommer man ikke på besøg i hinandens hjem, som vi kender fra Danmark. Det er simpelthen mest skik og brug at mødes offentligt. Markedsdagen er på egen hånd.

  Markedsdag
 • Dag 6: Montserrat – katalanernes stolthed – heldagstur

  Vi tager på udflugt til det berømte og smukt beliggende benediktinerkloster Montserrat, der ligger i 750 meters højde. Her finder man den imponerende kirke med den sorte Madonna La Moreneta, som er klosterets største skat, og som blev skåret ud i træ for 1000 år siden. Den hellige jomfru er samtidig et af de vigtigste symboler for det katalanske folk.

  En af Spaniens mest estimerede drengeskoler findes her på klosteret, hvor munkene underviser. Sang og musik er meget vigtige fag i klosterets eksklusive skole La Escolania. Drengene indspiller plader, tager på turnéer og synger somme tider ved hovedalteret i den store klosterkirke. Under opholdet på Montserrat er der indlagt tid til frokost og til at nyde den smukke udsigt.

  Montserrat – katalanernes stolthed – heldagstur
 • Dag 7: Tid på egen hånd

  Dagen er afsat til egne oplevelser. Få evt. tips og gode råd af vores rejseleder. Der er flere dejlige spadsereture i området – både langs Middelhavet og i bjergene. For mange vil det måske være nærliggende at tage en tur til Barcelona og se lidt nærmere på seværdighederne i eget tempo. S-toget kører til Barcelonas centrum hver halve time, og turen varer ca. en time. Returbilletten koster ca. EUR 12.

  Tid på egen hånd
 • Dag 8: Barcelona – Aalborg/Billund-

  Transfer til Barcelona lufthavn. Hjemrejse med Vueling direkte fra Barcelona til Aalborg/Billund. Hvis Billund vil der efterfølgende være transfer fra Billund til Nordjylland.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Dybvad Falkevej 25 09:00 18:00
Bouet Kvickly, P-plads 09:35 17:30
Aalborg Frakørsel 26, Vendeplads, Th. Sauersvej 09:50 17:20
Haverslev Industriparken 2, Circle K 10:30 16:45
Hobro Frakørsel 35, Skivevej, P-plads, Hobro V. 10:40 16:35
Randers Rasteplads Gudenåen Vest, P-plads 11:00 16:15
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 11:30 15:45
Skanderborg Banegård 11:50 15:25
Horsens Frakørsel 56, Q8/Burgerking, Horsens V. 12:00 15:15
Billund Lufthavn, terminal 12:40 14:30

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
3/10-20238 dageKatalonien - Barcelona1Kr. 6.295Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Barcelona?

  Gennemsnitstemperatur: April - maj 22° - 23°, september - oktober 23° - 24°

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Katalonien - Barcelona?

  Entréer udgør: Salvador Dalís museum ca. EUR 17. La Sagrada Familia ca. EUR 23.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu