Skip to main content

Katalonien – Barcelona

-
Storbystemning, livsglæde og katalansk kultur

Katalonien – Barcelona

Den smukke Costa Brava-kyst og Pyrenæernes takkede bjergtoppe danner rammen om denne rundrejse til Katalonien, hvor vi skal opleve et bredt udsnit af de seværdigheder, der gør regionen i det nordøstlige hjørne af Spanien så dragende. Under hele opholdet bor vi i den hyggelige by Malgrat de Mar, der ligger midt på Maresme-kysten, og byen udgør således den perfekte base for udflugterne til benediktinerklostret Montserrat, Salvador Dalís fødeby Figueres og den pulserende storby Barcelona.

Betagende Barcelona

Kataloniens hovedstad er den perfekte blanding af storbycharme, smuk arkitektur og historie. På vores dagstur til byen kommer vi godt rundt i metropolen og ser bl.a. Jean Nouvels vandtårn, Gaudís La Sagrada Familia-kirke, Picassomuseet og den overvældende udsigt fra det grønne Montjuic-bjerg. Vores hotel i Malgrat de Mar ligger kun en times kørsel i tog fra Barcelona, så hvis en enkelt dag i storbyen ikke er nok, er der rig mulighed for at udforske den på egen hånd i løbet af opholdet.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly Aalborg/Billund – Barcelona tur/retur
 • Transfer lufthavn - hotel tur/retur
 • 7 overnatninger værelse med balkon/terrasse
 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad m. 1/4 fl. vin/vand
 • Høretelefoner på byrundture
 • Turistskat (ca. DKK 100)
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Monteplaya

  Sumus Hotel Monteplaya & Spa – Adults Only ligger skønt nær promenaden og stranden i charmerende Malgrat de Mar. Her er der rig mulighed for afslapning ved hotellets to pools, fordelt i to niveauer. I hotellets restaurant serveres der spanske specialiteter og internationale retter. Halvpension inkl. ¼ flaske vin og vand. Derudover råder hotellet over en bar/lounge samt Pinchos bar på promenaden, hvor man kan nyde godt af den gode mad. Hotellet tilbyder håndklædeservice (mod betaling), elevator og døgnåben reception.

  Værelserne er moderne i lyse farver med balkon, eget badeværelse, hårtørrer, te- og kaffefaciliteter, mini-køleskab, aircondition og Wi-Fi. På hotellet finder man også Kalma Spa & Wellness Center omgivet af Zen Garden, et skønt wellness område, hvor man mod betaling bl.a. kan nyde jacuzzi, tyrkisk bad, sauna og diverse behandlinger.

  Opholdet er inklusiv halvpension inkl. ¼ flaske vin og vand. Restauranten serverer både spanske specialiteter og internationale retter i buffeten.

  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa
  Afstand til havetPå strandpromenaden
  Safeboksmod betaling

Dagsprogram

 • Vær opmærksom på, at udflugterne kan køres i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Aalborg/Billund - Barcelona

  Direkte fly fra Billund med Vueling eller direkte fly fra Aalborg med Norwegian. Der kan købes en let anretning ombord på flyet. Transfer til hotel i Malgrat de Mar.

  Aalborg/Billund - Barcelona
 • Dag 2: Malgrat de Mar

  I dag skal vi opleve nærmiljøet. Vi tager på en orienterende byrundtur med vores rejseleder.

  Eftermiddagen er på egen hånd.

 • Dag 3: Barcelona – heldagstur

  I dag oplever vi Barcelona. Ud over at se Jean Nouvels ”vandtårn” og tyrefægterarenaen La Monumental, gør vi holdt ved La Sagrada Familia, Gaudís livsværk og Barcelonas største vartegn, som vi ser udefra.

  Vi følger Las Ramblas til havneområdet og går gennem det gotiske kvarter med katedralen, Picassomuseet og ”Havets Katedral”. Efter frokost kører vi videre til Plaça Espanya og fortsætter op ad det grønne bjerg Montjuic.

  Ændring i rækkefølgen kan forekomme.

  Barcelona – heldagstur
 • Dag 4: Salvador Dalís fødeby, Figueres – heldagstur

  Vi kører nordpå til Figueres, hvor Salvador Dalí er født og opvokset. Kort tur rundt i byen og besøg på hans museum (entré ej inkluderet), som uden overdrivelse kan betegnes som specielt. Derefter kører vi til den oprindelige og velbevarede middelalderby Besalu, hvor vi efter en kort byrundtur har tid på egen hånd, f.eks. til frokost.

  Salvador Dalís fødeby, Figueres – heldagstur
 • Dag 5: Markedsdag

  Spanierne vil ikke undvære deres ugentlige lokale markeder, som stadig finder sted overalt. Her kan man finde alt fra tøj og smykker til madvarer og blomster til rigtig gode priser. Spanierne tager først og fremmest på markedet for at købe ind men sandelig også for at få en sludder med venner og bekendte. I Spanien kommer man ikke på besøg i hinandens hjem, som vi kender fra Danmark. Det er simpelthen mest skik og brug at mødes offentligt. Markedsdagen er på egen hånd.

  Markedsdag
 • Dag 6: Montserrat – katalanernes stolthed – heldagstur

  Vi tager på udflugt til det berømte benediktinerkloster Montserrat i 750 meters højde. Her finder man den imponerende kirke med den sorte Madonna La Moreneta, som er klosterets største skat (entre ej inkluderet). En af Spaniens mest estimerede drengeskoler findes her på klosteret, hvor munkene underviser.

  Der er indlagt tid til frokost og til at nyde den smukke udsigt.

  Montserrat – katalanernes stolthed – heldagstur
 • Dag 7: Tid på egen hånd

  Dagen er afsat til egne oplevelser. Få evt. tips og gode råd af vores rejseleder. Der er flere dejlige spadsereture i området – både langs Middelhavet og i bjergene. For mange vil det måske være nærliggende at tage en tur til Barcelona og se lidt nærmere på seværdighederne i eget tempo. S-toget kører til Barcelonas centrum hver halve time, og turen varer ca. en time. Returbilletten koster ca. EUR 15.

  Tid på egen hånd
 • Dag 8: Barcelona – Aalborg/Billund

  Transfer til Barcelona lufthavn. Hjemrejse med Vueling direkte fra Barcelona til Billund eller Norwegian direkte til Aalborg.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Dybvad Falkevej 25, NILLES Busser 09:15 18:00
Bouet Kvickly, P-plads 09:45 17:30
Aalborg Frakørsel 26, Vendeplads, Th. Sauersvej 09:55 17:20
Haverslev Industriparken 2, Circle K 10:30 16:45
Hobro Frakørsel 35, Skivevej, P-plads, Hobro V. 10:40 16:35
Randers Viborgvej 140, ved Pendlerplads 11:00 16:15
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 11:30 15:45
Skanderborg Banegård, Busstop, vest for stationen 11:50 15:25
Horsens Frakørsel 56, Q8/Burgerking, Horsens V. 12:00 15:05
Billund Lufthavn, terminal 12:50 14:15

Gyldig : 07-09-2024, 14-09-2024, 21-09-2024, 28-09-2024

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, terminalen 05:30 13:35

Gyldig : 15-09-2024

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, terminalen 18:25 19:15

Gyldig : 17-10-2024

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
7/9-20248 dageKatalonien - Barcelona0Kr. 7.495Forespørg
14/9-20248 dageKatalonien - BarcelonaMere end 8Kr. 7.595Bestil
15/9-20248 dageKatalonien - Barcelona - Fly fra Aalborg tur/returMere end 8Kr. 8.495Bestil
21/9-20248 dageKatalonien - Barcelona0Kr. 6.995Forespørg
28/9-20248 dageKatalonien - BarcelonaMere end 8Kr. 6.995Bestil
17/10-20248 dageKatalonien - Barcelona - Fly fra Aalborg tur/returMere end 8Kr. 6.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Barcelona?

  Vejret er skønt på dette tidspunkt. nyd storbyen og de andre oplevelser med disse gennemsnitstemperatur: April - maj 22° - 23°, september 24° - 26°

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Katalonien - Barcelona?

  På denne rejse venter skønne oplevelser. Nogle af oplevelserne har entréer .Her kan du se hvad du skal regne med at betale på rejsen: Salvador Dalís museum ca. EUR 17. La Sagrada Familia ca. EUR 26.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu