Skip to main content

Flodkrydstogt på Rhinen

-
Smukke naturoplevelser,  historie og afslapning

Flodkrydstogt på Rhinen

På dette klassiske flodkrydstogt oplever vi den smukkeste del af Rhinen. Vi sejler forbi middelalder borge, spændende seværdigheder og storslåede vinmarker. Vi har god tid til at slappe af og nyde de maleriske naturscenerier, når skibet sejler fra den ene charmerende landsby til den anden.

Glæd dig til at opleve Koblenz, hvor Rhinen møder Mosel, den berømte vinby Rüdesheim samt den flotte, gamle by, Heidelberg. Nyd stemningen i det romantiske område, som til stadighed tiltrækker turister fra hele verden.

All Inclusive ombord

Til frokost og aftensmad øl, vand og skibets vine og fra baren øl, vand og dagens vine samt kaffe, te, drinks m.m. i tidsrummet kl. 11:00-24:00.

Kort

Skib

 • Croisieurope iht. skibsoversigt

  Croisieurope har 40 års erfaring og råder over 45 moderne passagerskibe med to eller tre dæk. Alle skibene har gode opholdsrum, restaurant, lobby med bar, souvenirshop og stort soldæk med liggestole. Der er trapper mellem hoveddæk og øvre dæk samt mellem øvre dæk og soldæk. De skibe der er udstyret med tre dæk har elevator mellem kabinedækkene. Fri Wi-Fi i lounge og i bar.

  Alle kabiner er udvendige, lige store og identisk indrettet. På øvre og mellemdæk har kabinerne et større vindue, som kan åbnes. På skibene med to dæk er kabinerne på hoveddæk og øvre dæk og på skibe med tre dæk, er der også kabiner på mellemdækket. Kabinerne er indrettet med dobbeltseng eller to adskilte senge, bad og toilet, hårtørrer, TV, klædeskab, safeboks, aircondition og 220V. På nyere skibe fungerer Wi-Fi i kabinerne.

  Forplejning
  Der er helpension og drikkevarer inkluderet på flodkrydstogter med CroisiEurope. Skibets franske kok fremtryller de skønneste menuer af de bedste råvarer og med god sans for rejserutens madskikke. Der er faste pladser i restauranten under hele krydstogtet. Se mere info ved det specifikke krydstogt.

  Påklædning
  Der er ingen formel dresscode, men shorts, undertrøjer, badetøj og lignende er ikke velset i restauranten. Pæn påklædning er forventet ved krydstogtets gallamiddag.

  Drikkepenge
  Drikkepenge er ikke obligatorisk, men det anbefales at betale ca. EUR 5 pers./dag til fordeling blandt skibets personale. Drikkepenge er ikke inkluderet i rejsens pris.

  Betaling ombord
  Alle priser på skibene er i Euro (EUR). Ved betaling af drikkevarer skal regningen kvitteres og kabinenummer påføres. Afregning (kontant eller kreditkort) sker typisk den næstsidste eller den sidste dag på krydstogtet.

  Rygning
  Det er tilladt at ryge på soldækket.

  ReceptionJa
  Internetgratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  TvJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen som følge af vandstanden på Rhinen.

 • Dag 1: Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted og frokost i Neumünster. Overnatning i Göttingen

 • Dag 2: Frankfurt

  Kort byrundtur i Frankfurt am Main, hvor vi fornemmer byens historiske fortid som hjemsted for kroning af konger og kejsere. Frokost ved Baden-Baden, inden vi når Strasbourg sidst på eftermiddagen og går ombord på skibet. Matroserne hjælper med bagagen, og kabinerne fordeles. Kaptajnen er vært ved en velkomstdrink i loungen, inden der er middag i skibets restaurant

 • Dag 3: Koblenz

  Vi skal på en smuk og afslappende sejlads, hvor de smukke naturscenarier udspiller sig. Vi sejler forbi de hyggelige byer Lauterbourg, Speyer og Mainz og fortsætter vores sejlads mod Koblenz, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen.

  I Koblenz skal vi på en spadseretur og se, hvor Rhinen og Moselfloden mødes. Dette kan opleves ved udkigspunktet ved mundingen Deutsches Eck. Herefter skal vi gå gennem de charmerende gader og opleve de smukke bindingsværkhuse.

 • Dag 4: Rüdesheim

  Fortøjningerne kastes, mens vi nyder morgenmaden ombord. Undervejs åbenbarer sig det ene fantastiske skue efter det andet. Vi sejler forbi små, blomsterprydede huse i hyggelige vinbyer, forbi stejle vinmarker, hvor vinbønderne arbejder og forbi bjerge, hvor stolte, gamle ridderborge og prægtige slotte troner. Der er frokost ombord, og undervejs navigerer kaptajnen rundt om den berømte Lorelei-klippe, inden skibet når frem til fotografernes yndlingsmotiv, Pfalzgrafenstein, en borg formet som et stenskib midt i Rhinen.

  Vi ankommer først på eftermiddagen til Rüdesheim. Med bussen kører vi til Niederwalddenkmal for at opleve en fantastisk flot udsigt over Rüdesheim og Rhinen.

  Herfra er der mulighed for at tage svævebanen til Rüdesheim og udforske den berømte vinby. Efter middag om bord kan man opleve stemningen i den berømte Drosselgasse.

 • Dag 5: Heidelberg

  Tidligt om morgenen sejler vi fra Rüdesheim og passerer Hessens hovedstad, Wiesbaden, med de mange palæer, Mainz, vinmarkerne ved Nierstein, Worms og Mannheim.
  Efter frokost er der udflugt til den flotte gamle universitetsby, Heidelberg, hvor slottet knejser over byen. Skibet lægger til i enten Speyer eller Mannheim.

 • Dag 6: Strasbourg

  I løbet af natten sejler skibet videre op ad Rhinen, og på vejen sydover til Strasbourg passeres de to store sluser ved Iffezheim og Gambsheim. Om morgenen anløbes Strasbourg. Matroserne assisterer med bagagen til bussen.

  På en kort bytur Strasbourg ser vi EU-parlamentet og en del af de historiske, blomsterprydede bygninger langs de gamle kanaler i bymidten. På turen mod Tyskland er der pause ved sluserne i Gambsheim, inden vi kører forbi Karlsruhe, Frankfurt og Kassel til overnatning ved Hannover.

 • Dag 7: Hjemrejse

  Forbi Hamburg, indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet i Rødekro.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Rüdesheim?

  Gennemsnitstemperatur: Juli - august 22° - 24°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på flodkrydstogt på Rhinen?

  Entréer udgør:  Rüdesheim svævebane ca. EUR 5. Heidelberg bjergbane ca. EUR 4. Heidelberg slot ca. EUR 6.

 • Forbehold flodkrydstogter

  Ændringer i vandstanden på floderne efter afrejse fra Danmark kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvist erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Ændring af anløbshavn kan ligeledes forekomme. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

 • Hvilken valuta bruger man i Frankrig?

  I Frankrig bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu