Skip to main content

Viva Cruises

-
Oplev Europas floder på de flotteste skibe
Se ledige afgange i

En rejse med et skib fra Viva Cruises er indbregrebt af god service, skønne omgivelser, All Inclusive og lækre kabiner. Når du rejser med en skib fra Viva Cruises kan du altid være sikker på gourmetretter til måltiderne, drikkevarer af høj kvalitetet og en smilende besætning, der vil gå meget langt for, at du får et afslappende og mindeværdigt ophold.

NILLES og Viva Cruises i 2024

I 2024 har vi to flodkrydstogter på programmet, hvor vi sejler med Viva Cruises. I både juni og september drager vi afsted på et otte dage langt krydstogt på Rhinen fra Holland til Schweiz. På denne rejse sejler vi med skibet MS Viva Moments, og undervejs skal vi opleve det flade og blomsterdækkede Holland, Tysklands vinregion omkring Rüdesheim og Alsaces hovedby Strasbourg, inden vi lægger til kaj i den schweiziske kulturby Basel.

Du kan også væge at stige ombord på skibet MS Viva Tiara. Det sejler på floderne Main og Donau, og i april og juli har NILLES booket pladser, så du kan komme med på det smukke krydstogt fra Frankfurt til Regensburg. Undervejs på togtet lægger skibet til kaj i bl.a. Miltenberg, Würzberg og UNESCO-byen Bamberg, inden turen går igennem den smukke Altmühl-dal og rejsen afsluttes i middelalderbyen Regensburg.

En stolt historie

Hos NILLES er vi stolte af at samarbejde med Viva Cruises. Det fem år gamle selskab står på skuldrene af Scylla AG, der har mere end 50 års erfaring i at designe, bygge og drive luksuriøse flodkrydstogtskibe. Det betyder, at virksomheden har haft et halvt århundrede til at udvikle og forfine den helhedsoplevelse, det er at træde ombord på et af deres skibe og begive sig ud på et eventyr på en af Europas smukke floder.

Det får du altid, når du sejler med Viva

Mange elementer har fået et ekstra nøk op, når du vælger at booke plads på et Viva-skib. Alle sejladser starter med en velkomstreception, og når du kommer ned i din kabine, står der en flaske bobler klar til dig.

Fra start til slut er du omfattet af All Day All Inclusive-konceptet, hvilket betyder, at diverse alkoholfri drikkevarer, kaffespecialiteter, te, vine, mousserende vin, øl, drinks og coscktails er gratis og til fri afbenyttelse hele dagen.

Morgenbuffetten er omfattende, og både frokost og middag foregår med tallerkenservering i enten bistro eller hovedrestaurant. Derudover er der minibar i alle kabiner, gratis cykeludlejning, gratis Wi-Fi, tysk- og engelsktalende personale, drikkepenge inkluderet i prisen og en dag med High Tea i loungebaren.

  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu