Skip to main content

Busture til Europa

Med NILLES Rejser begynder din rejse i det øjeblik, du stiger på bussen. Busturen er nemlig ikke kun transport til rejsemålet, men en vigtig del af rejsen. Det er her, vi lægger stemningen og lærer vores medrejsende at kende. Med på alle NILLES Rejsers busrejser er en af vores dygtige, dansktalende rejseledere og chauffører. De har specialiseret sig i bestemte rejsemål, og kender også ruten rigtig godt.

En ferie med bus er ofte det billige alternativ til en flyrejse, men selvom prisen er lavere, så går vi aldrig på kompromis med hverken komfort eller service. Og ligegyldigt om du tager med på en af vores busrejser fra Jylland eller Sjælland, så garanterer vi, at du får en både sjov, flot og afslappet tur.

Busrejser i Danmark og udlandet

Læn dig tilbage i det behagelige bussæde med justerbar stoleryg, hvor du trygt kan overlade ansvaret for din busferie til chaufføren, imens du selv kan nyde det gode udsyn og de flotte naturoplevelser. På vores busrejser fra Jylland ruller vi forbi Danmarks hvide sandstrande og charmerende små byer, Tysklands mange bindingsværkshuse, Schweiz’ mægtige bjerge, sydens mange vinmarker - og meget, meget mere. Vi tilbyder nemlig busrejser i både Danmark og lande rundt om i Europa, hvor vi undervejs gør stop ved gode spisesteder og smukke udsigter. På vores busture holder vi passende med pauser, synger fællessang, overnatter på nøje udvalgte hoteller og besøger de bedste seværdigheder. Altid i busser med god komfort, benplads og aircondition.

Komfortable turistbusser

Alle vores busser er 4-stjernede og er både komfortabelt og moderne indrettet. Det betyder, at uanset om du rejser på busferie til Sønderjylland, Tyskland eller Toscana, så får vi en behagelig tur, hvor du kun skal koncentrere dig om at nyde udsigten og det gode selskab.

NILLES Rejser holder til i Aalborg Lufthavn, og vi har en opsamlingsrute fra Dybvad og ned gennem Jylland. Ved Vinding i Vejle tilbyder vi også gratis langtidsparkering, så du har mulighed for at sætte bilen, stige direkte ombord og lade busferien starte i ro og mag. Vi har også flere afrejser fra Sjælland, og der er derfor aldrig langt til den nærmeste bus, når du rejser med NILLES - lige meget hvor du kommer fra i landet og lige meget hvilken bustur, du drømmer om.

Leder du efter en oplevelsesrig busferie i dejligt selskab af medrejsende, en dygtig chauffør og en engageret, dansktalende rejseleder, skal du ikke lede meget længere. Vi har strikket din busferie sammen, så du ikke skal tænke på andet end at slappe af og nyde udsigten. Har du brug for hjælp eller spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores behagelige, 4-stjernede turistbusser sammen med vores dansktalende rejseledere, chauffører og alle vores andre glade gæster.

Du kan læse mere om fordelene ved at rejse med bus med NILLES Rejser her.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Busrejser med NILLES
Busrejser med NILLES
 • Busrejser
 • Norge
 • Busrejser er skønne på rigtig mange måder og har flere fordele med sig. Læs her hvorfor du skal tage på busrejse, hvilke oplevelser der venter og hvad du får oveni hatten.

Glem alt om økuller: Her er de danske øer, du ikke vil hjem fra
Glem alt om økuller: Her er de danske øer, du ikke vil hjem fra
 • Bornholm
 • Danmark
 • Danmark har et hav af dejlige øer. I denne guide sejler vi rundt mellem fem af de absolut smukkeste af dem og giver dig masser af inspiration til din næste ferie. Velkommen ombord!

At være buschauffør er mere end bare at kende vejen
At være buschauffør er mere end bare at kende vejen
 • Busrejser
 • Danmark
 • Tag på busrejse 26-03-2024 Man siger, at rejsen er lige så vigtig som destinationen. Og spørger du buschauff&...
Nord for polarcirklen – Sommer på Nordkap og Lofoten
Nord for polarcirklen – Sommer på Nordkap og Lofoten
 • Rundrejser
 • Busrejser
 • På en sommerrejse til Nordkap og Lofoten kan du opleve det særlige naturfænomen midnatssol, der bader det arktiske landskab i et varmt lys. De lyse nætter byder på helt særlige oplevelser i det smukke land. 

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu