Skip to main content

Busrejse til Öberkarnten

-
Mildt klima og skønne søer omkranset af høje bjerge

Oberkärnten - All Inclusive Light

Her i det enestående område i den sydøstlige del af Østrigs alpeland blomstrer alperosen og de stolte bjerge spejler sig i dybe søer. Området grænser op til Slovenien og Italien, og netop naturen er et kapitel for sig. De mange sydvendte alpeskråninger giver et dejligt, mildt klima med mange solskinstimer. På denne rejse skal vi opleve storslåede udsigter, hyggelige bjerglandsbyer og besøge Østrigs højeste bjerg Grossglockner.

Mallnitz

Med 800 faste indbyggere er Mallnitz ikke nogen storby, til gengæld er den hyggelig som få og beliggende i pragtfulde naturomgivelser. Her er både handelstorv, butikker, restauranter og togstation, ud over et væld af sceniske vandreruter, der udgår fra byen.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 6 overnatninger i Mallnitz
 • 2 overnatninger i Tyskland
 • 8 x morgenbuffet
 • 6 x aftensmad i Mallnitz med drikkevarer
 • 2 x aftensmad i Tyskland
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 4 x frokost (ud- og hjemrejse)
 • Eftermiddagsservering i Mallnitz (tilbydes ikke på udflugter)
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

All Inclusive Light

På hotellet kan du nyde All inclusive light: Morgenbuffet, en eftermiddagsservering mellem kl. 15:00 - 17:00 og en 4-retters aftenmenu inkl. salatbuffet, to vand, sodavand, øl eller husets vin.

Hotel

 • Ferienhotel Alber

  Ferienhotel Alber ligger centralt i Mallnitz i smukke omgivelser på sydsiden af Hohen Tauern og ved foden af Mölltal-gletsjeren. Hotellet er et hyggeligt familiehotel gennem tre generationer og byder på restauranter, almstube, bauernstube, lounge, elevator, sauna, dampbad og spabad. Værelserne har bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV og safeboks. Dobbeltværelser er placeret i Alpenhotel og enkeltværelser i Bauernhof. Forplejningen er god. Om morgenen er der buffet, og om aftenen serveres der 4-retters valgmenu, salatbuffet og to drikkevarer.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  Saunaog dampbad
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  BarJa
  SolterrasseJa
  AktivitetSpa
  AndetHårtørrer

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost ved Neumünster og overnatning mellem Magdeburg og Leipzig. Næste dag frokost syd for Nürnberg. Forbi Tysklands største indsø, Chiemsee, inden grænsen til Østrig passeres. Gennem Tauern-tunnelen med ankomst i Mallnitz først på aftenen.

 • Weissensee – Lienz: Heldagsudflugt

  Vi kører op til den højtbeliggende badesø Weissensee, hvor der bliver ophold. Herefter fortsætter vi gennem Drau-dalen til Østtyrols hovedstad Lienz, hvor vi besøger den gamle bydel. Der bliver tid på egen hånd til en spadseretur i den smukke by, der ligger, hvor floderne Isel og Drava mødes, eller til indkøb i byens mange forretninger. Tilbageturen køres via Iselsberg.

 • Nockalmstrasse: Heldagsudflugt

  Se alperoserne blomstre på denne fantastisk flotte tur ad panoramastrækningen over Nockalm. Første stop bliver i den smukke gamle by Gmünd, der er omkranset af en middelalderlig bymur. Vi besøger den gamle bydel, og de, der vil, kan som alternativ opleve Porsche Automuseum.

  Vi fortsætter videre ad Nockalmstrasse med panoramaudsigt til de helt usædvanlige bjergformationer, der findes i denne del af Alperne. Vi gør ophold på toppen, hvor det er muligt at spise frokost i en alpehytte eller spadsere en tur i de smukke omgivelser. Hjemtur langs Millstätter See.

 • Millstätter See – Spittal: Heldagsudflugt

  Vi kører langs Millstätter See, den næststørste af Kärntens mange søer, til Döbriach, hvor turbåden venter på os. Efter en smuk sejlads på den turkisfarvede sø, omgivet af grønklædte bjerge, går vi fra borde i Millstatt, der ligger på en halvø. Her bliver der tid til at opleve byen og de smukke udsigter over vandet, inden vi hentes af bussen. Vi forlader halvøen og kører til Spittal, hvor der er god tid til på egen hånd til at udforske byens hyggelige gader eller besøge slottet Porcia og den flotte bypark.

 • Grossglockner – Hochalpenstrasse: Heldagsudflugt

  Vi kører ad den berømte Grossglocknerhøjalpevej, til vi når Kaiser Franz-Josefs-Höhe i 2.369 meters højde. Her gør vi ophold og nyder den fantastiske panoramaudsigt til Østrigs højeste bjerg Grossglockner og Pasterzegletsjeren under sin evige dyne af sne. Opstigningen med hårnålesving og storslåede udsigter er en oplevelse i sig selv.

  Tilbageturen går forbi den berømte alpeby Heiligenblut, hvor vi besøger valfartskirken og bjergbestigernes kirkegård.

 • Gårdbesøg hos ‘Himmelbonden: Halvdagsudflugt

  Med et lille, traktortrukket tog kører vi til områdets højest beliggende gård, ”Himmelbonden”. Fra gården er der en fantastisk udsigt ned over dalen. De, der har lyst, kan nyde en landlig frokost lavet med gårdens egne produkter.

  Undervejs på turen gør vi stop i den hyggelige, lille alpeby Obervellach.

 • Hjemrejse

  Hjemtur gennem Østrig og ad en anden rute gennem Tyskland. Frokost ved Nürnberg og overnatning i Göttingen. Sidste dag indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet i Rødekro.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Frederikshavn Busterminal, Havnepladsen 06:00 21:15
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 06:05 21:10
Dybvad Falkevej 25 06:20 20:50
Brønderslev Banegård 06:30 20:45
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 06:40 20:30
Bouet Kvickly, P-plads 06:55 20:20
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 07:10 20:05
Støvring Hobrovej, Shell 07:25 19:50
Haverslev Industriparken 2, Circle K 07:35 19:40
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 07:50 19:25
Randers Juventusvej, bag ved Bauhaus 08:10 19:05
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 08:25 18:50
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 08:40 18:40
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 08:50 18:25
Skanderborg Banegård 09:15 18:00
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 09:30 17:20
Vejle/Hornstrup Frakørsel 59, DTC, The Diner Fifty Nine, Busholdeplads 10:30 17:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding, Vejle (gratis langtidsparkering) 10:40 17:00
Kolding Slotsalle/Jernbanegade, ovf. banegårdspladsen 11:05 16:40
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK-tank 11:20 16:25
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 11:35 15:35
Padborg Lejrvejen 12, OK 12:00 15:20

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
9/7-20219 dageOber-Kärnten All Inclusive LightMere end 8Kr. 6.995Bestil
24/9-20219 dageOber-Kärnten All Inclusive LightMere end 8Kr. 6.795Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Oberkärnten?

  Gennemsnitstemperatur: Mallnitz (gns.): juli - september 16° - 18°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Oberkärnten?

  Entréer udgør: ”Himmelbonden” togtur ca. EUR 12. “Himmelbondens specialiteter” ca. EUR 12. Millstätter See sejltur ca. EUR 10, Porsche bilmuseum ca. EUR 8.

 • Hvilken valuta bruger man i Østrig?

  I Østrig bruger man Euro (EUR).

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu