Skip to main content

Busrejse til Kirchberg

-
Østrigs imponerende bjerge og berømte gæstfrihed

Kirchberg - Tyrol

Blomstersmykkede køer, storslået natur og folkefest – velkommen til sommer i Tyrol! Nærmere bestemt i alpebyen Kirchberg, skønt beliggende i Brixental mellem Kitzbüheler Alperne og Kaisergebirge. Her har vi vores hyggelige base i bjergene, hvorfra vi tager på spændende udflugter til bl.a. Swarowskis underjordiske krystalverden og besøger de 300 meter høje Krimmlervandfald. Kom også med til byfest, når køerne drives ned fra bjergene, og den årlige blomsterfest løber af stablen i Brixental og Kirchberg.

Kirchberg

Kirchberg har et rigt udvalg af forretninger, restauranter og konditorier samt en dejlig, stor badepark med friluftsbad, vandrutsjebane og badesø. For naturelskere er der rig mulighed for at vandre på de mange afmærkede stier.

Hyggelige byfester

Smag på det lokale (27. juni)

Vi starter dagen med en kort byrundtur i Westendorf, hvor vi bagefter besøger det lokale osteri. Her bliver vi klogere på de lokale oste og smager efterfølgende et par af ostene. Herfra går turen videre til en lokal almhytte, hvor vi skal nyde en god frokost i smukke omgivelser.

Kirchberger Dorffest – Kirchberg byfest - (30. juli)

Ved byfesten omdannes hele byen til én stor festplads. Fra omkring middagstid og til langt ud på natten spiller orkestre rundt om i byen, og et væld af stande med udskænkning er opstillet. Entré ikke inkluderet.

Kirchberger Blumencorso – blomsterfest - (15. august)

En pragtfuld blomsterfest hvor rigt blomsterudsmykkede biler og “oldtimers” kører i optog gennem byen. Denne pragtfulde blomsterdag slutter med en kæmpe sommerfest, hvor der danses til både live og diskoteksmusik forskellige steder i byen. Entré inkluderet.

Almabtrieb – almfest im Brixental - (20. september)

Vi oplever en rigtig ”almfest” i forbindelse med den årlige Almabtrieb, hvor blomstersmykkede køer drives ned i byerne efter sommeren på græsgangene i bjergene. Der er mulighed for at smage på lokale specialiteter og den nye, ugærede vin, samt for at se på lokalt kunsthåndværk og nyde stemningsfuld livemusik i byerne.

Hotel

 • Hotel Bechlwirt

  Hotel Bechlwirt ligger centralt i Kirchberg og råder over restaurant, krostue og spisesal. Vore gæster indkvarteres i pæne værelser, der alle har bad, toilet og tv. Værelserne ligger enten på selve hotellet, og her er der elevator, eller i et appartementhus tæt ved hotellet, hvor der er pæne lejligheder, velegnede for familier, to par eller flere, der rejser sammen. Forplejningen er god med buffet om morgenen og 3-retters valgmenu om aftenen.

  ReceptionJa
  InternetMod betaling
  RestaurantJa
  Sauna& dampbad
  TvJa
  ElevatorJa
  SolariumJa
  BarJa
  SolterrasseJa
  SafeboksJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster og overnatning ved Göttingen. Næste dag frokost ved Nürnberg. Grænsen til Østrig passeres ved Kufstein.
  Ankomst Kirchberg sidst på eftermiddagen.

 • Krimmlervandfaldene – Gerlos: Heldagsudflugt

  Vi kører gennem Inndalen til Rattenberg, der er kendt for sine krystalsliberier. Vi besøger et af sliberierne, inden vi fortsætter ind gennem den smukke Zillerdal og op over Gerlospasset, forbi Gerlos Stausee til de imponerende Krimmlervandfald. Vandfaldene er 300 meter høje og fordelt over tre fald. Herfra fortsætter vi på en smuk tur op over Pass Thurn og forbi Kitzbühel.

 • Innsbruck – Swarovski: Heldagsudflugt

  Vi besøger Tyrols hovedstad Innsbruck og kører op til Bergisel, hvor vi oplever verdens største maleri “Rundgemälde”, der fortæller historien om Tirolernes kamp for frihed, og hvorfra vi har en fantastisk udsigt over Innsbruck. Herefter kører vi ned til byens centrum, og den berømte gade Maria Theresien Strasse, hvor der er tid til at nyde byens maleriske arkitektur og mange forretninger.

  Vi forlader Innsbruck og kører mod Wattens, hvor vi besøger den kendte Swarovski krystalverden, der er Østrigs svar på Georg Jensen. Der vil blive mulighed for indkøb af det berømte Swarovski-krystal.

 • Achensee: Heldagsudflugt

  Dagens udflugt går til Østrigs højest beliggende sø Achensee, som er en af de smukkeste i Østrig, omgivet af høje bjerge. Søen er mere end 9 kilometer lang og dermed den største sø i Tyrol. Den enestående beliggenhed gør vandet til et sandt paradis for surfere, sejlere og badende. Vi følger den idylliske panoramavej langs søen og nyder udsigten. Der vil blive ophold ved søen og tid til frokost på egen hånd.

  For dem, der har lyst, vil der blive mulighed for en smuk sejltur på søen.

 • Ellmau – Kitzbühel: Heldagsudflugt

  Vi begynder dagen i Ellmau, der ligger idyllisk for foden af de imponerende Wilder Kaiser-bjerge. Her tager vi med traktortog op til ”Bjerglægens” gård ”Gruberhof” og besøger huset, hvor TV-familien Gruber bor og derefter Martin Grubers lægepraksis, hvor den kendte TV-serie bliver optaget. Tilbage i byen er der tid på egen hånd, inden vi fortsætter til den kendte skisportsby Kitzbühel. Her vil der være lejlighed til en gåtur i hovedgaden, besøge kirken eller tage svævebanen til Hahnenkamm, hvor vi kan nyde den storslåede udsigt og få et gys i startboksen Die Streif til World Cup-skibanen.

 • Hjemrejse

  Frokost ved Bamberg og overnatning nord for Kassel. Sidste dag indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet i Rødekro.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Kirchberg?

  Gennemsnitstemperatur: Kufstein (gns.): juni - september 16° - 24°

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Kirchberg?

  Entréer udgør: Swarovskis krystalverden ca. EUR 20. Alpenspetakel ca. EUR 14. Krimmler-vandfaldene ca. EUR 3. Panoramamuseum EUR 8. Sejltur på Achensee ca. EUR 10.

 • Hvilken valuta bruger man i Østrig?

  I Østrig bruger man Euro (EUR).

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu