Skip to main content

Busrejse til Kirchberg

-
Østrigs imponerende bjerge og berømte gæstfrihed

Kirchberg - Tyrol

Blomstersmykkede køer, storslået natur og folkefest – velkommen til sommer i Tyrol! Nærmere bestemt i alpebyen Kirchberg, skønt beliggende i Brixental mellem Kitzbüheler Alperne og Kaisergebirge. Her har vi vores hyggelige base i bjergene, hvorfra vi tager på spændende udflugter til bl.a. Swarowskis underjordiske krystalverden og besøger de 300 meter høje Krimmlervandfald. Kom også med til byfest, når køerne drives ned fra bjergene, og den årlige blomsterfest løber af stablen i Brixental og Kirchberg.

Kirchberg

Kirchberg har et rigt udvalg af forretninger, restauranter og konditorier samt en dejlig, stor badepark med friluftsbad, vandrutsjebane og badesø. For naturelskere er der rig mulighed for at vandre på de mange afmærkede stier.

Hyggelige byfester

Smag på det lokale

Vi starter dagen med en kort byrundtur i Westendorf, hvor vi bagefter besøger det lokale osteri. Her bliver vi klogere på de lokale oste og smager efterfølgende et par af ostene. Herfra går turen videre til en lokal almhytte, hvor vi skal nyde en god frokost i smukke omgivelser.

Kirchberger Dorffest – Kirchberg byfest - (27. juli)

Ved byfesten omdannes hele byen til én stor festplads. Fra omkring middagstid og til langt ud på natten spiller orkestre rundt om i byen, og et væld af stande med udskænkning er opstillet. Entré ikke inkluderet.

Kirchberger Blumencorso – blomsterfest - (15. august)

En pragtfuld blomsterfest hvor rigt blomsterudsmykkede biler og “oldtimers” kører i optog gennem byen. Denne pragtfulde blomsterdag slutter med en kæmpe sommerfest, hvor der danses til både live og diskoteksmusik forskellige steder i byen. Entré inkluderet.

Almabtrieb – almfest im Brixental (21. september)

Vi oplever en rigtig ”almfest” i forbindelse med den årlige Almabtrieb, hvor blomstersmykkede køer drives ned i byerne efter sommeren på græsgangene i bjergene. Der er mulighed for at smage på lokale specialiteter og den nye, ugærede vin, samt for at se på lokalt kunsthåndværk og nyde stemningsfuld livemusik i byerne.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 6 overnatninger i Kirchberg
 • 2 overnatninger i Tyskland
 • 8 x morgenmad
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 4 x frokost (ud- og hjemrejse)
 • 8 x aftensmad
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Bechlwirt

  Hotel Bechlwirt ligger centralt i Kirchberg og råder over restaurant, krostue og spisesal. Vore gæster indkvarteres i pæne værelser, der alle har bad, toilet og tv. Værelserne ligger enten på selve hotellet, og her er der elevator, eller i et appartementhus tæt ved hotellet, hvor der er pæne lejligheder, velegnede for familier, to par eller flere, der rejser sammen. Forplejningen er god med buffet om morgenen og 3-retters valgmenu om aftenen.

  ReceptionJa
  InternetMod betaling
  RestaurantJa
  Sauna& dampbad
  TvJa
  ElevatorJa
  SolariumJa
  BarJa
  SolterrasseJa
  SafeboksJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster og overnatning ved Göttingen. Næste dag frokost ved Nürnberg. Grænsen til Østrig passeres ved Kufstein. Ankomst Kirchberg sidst på eftermiddagen.

 • Krimmlervandfaldene – Gerlos: Heldagsudflugt

  Vi kører gennem Inndalen til den lille idylliske by Rattenberg, der er kendt for sine krystalsliberier. Vi besøger et af sliberierne, inden vi fortsætter ind gennem den smukke Zillerdal og op over Gerlospasset, forbi Gerlos Stausee til de imponerende 300 m høje Krimmler-vandfald, hvis støvregn siges at have en helbredende virkning. Herfra nyder vi den smukke hjemtur over Pass Thurn.

 • Innsbruck – Swarovski: Heldagsudflugt

  Vi besøger Tyrols hovedstad Innsbruck og kører op til Bergisel, hvor vi oplever verdens største maleri, “Rundgemälde”, der fortæller historien om Tirolernes kamp for frihed. Herfra har vi en fantastisk udsigt over Innsbruck. Vi kører videre til centrum og den berømte gade Maria Theresien Strasse, hvor der er tid til at nyde den historiske by med "det gyldne tag" og de mange hyggelige cafeer og forretninger.

  Vi forlader Innsbruck og kører mod Wattens til Swarovskis verdensberømte og forunderlige krystalverden.

  Der er mulighed for indkøb af flotte Swarovski-krystalsmykker til fordelagtige priser.

 • Ellmau – Kitzbühel: Heldagsudflugt

  Vi begynder dagen i Ellmau, der ligger idyllisk for foden af de imponerende Wilder Kaiser-bjerge. Vi besøger enten ”Bjerglægens” gård ”Gruberhof” i Söll, hvor TV-familien Gruber bor, eller Martin Grubers lægepraksis, som ligger i Ellmau. Bemærk udflugten foregår i bjergene og man skal gå min. 500 meter i stejlt terræn, for at komme frem til kulisserne. Bemærk udflugterne kan ændres, hvis der optages i den pågældende periode. Tilbage i byen er der tid på egen hånd, inden vi fortsætter til den kendte skisportsby Kitzbühel. Her vil der være lejlighed til en gåtur i hovedgaden, besøge kirken eller tage svævebanen til Hahnenkamm, hvor vi kan nyde den storslåede udsigt og få et gys i startboksen Die Streif til World Cup-skibanen.

 • Vandretur ved bjergene

  På rejsen oplever vi også bjergene omkring Kirchberg til fods på en vandretur. Vi nyder det flotte alpelandskab med udsigter og alpeflora. Passende fodtøj medbringes. Gennemførelse af vandreturen afhænger af vejret.

 • Hjemrejse

  Frokost ved Bamberg og overnatning nord for Kassel. Sidste dag indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet i Hellevad.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Frederikshavn Busterminal, Kragholmen ved Rema 1000 06:00 21:30
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 06:05 21:25
Dybvad Falkevej 25, NILLES Busser 06:20 21:05
Brønderslev Banegård 06:30 21:00
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 06:40 20:45
Bouet Kvickly, P-plads 06:55 20:35
Aalborg Musikkens hus 07:10 20:25
Støvring Frakørsel 31, Støvring S, OK-tank 07:25 20:10
Haverslev Industriparken 2, Circle K 07:35 19:55
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 07:50 19:40
Randers Viborgvej 141, ved ny Pendlerplads 08:10 19:00
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 08:25 18:45
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 08:40 18:30
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 09:00 18:10
Skanderborg Banegård, Busstop, vest for stationen 09:25 17:45
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 09:40 17:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 10:50 16:45
Kolding P-plads overfor Godset, Nordkajen 11:15 16:25
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK-tank 11:30 16:05
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 11:45 14:35
Padborg Lejrvejen 12, OK 12:10 14:20

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
24/7-20249 dageKirchberg - Byfest i KirchbergMere end 8Kr. 8.095Bestil
11/8-20249 dageKirchberg - BlomsterfestMere end 8Kr. 8.195Bestil
18/9-20249 dageKirchberg - AlmabtriebMere end 8Kr. 7.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Kirchberg?

  Gennemsnitstemperatur: Kufstein (gns.): juni - september 16° - 24°

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Kirchberg?

  Entréer Swarovskis krystalverden ca. EUR 23. Krimmler-vandfaldene ca. EUR 10. Panoramamuseum EUR 12. Bjerglægens hus ca. EUR 20. Besøg i Westendorf EUR ca. 3. Frokost i almhytte ca. EUR 15.

 • Hvilken valuta bruger man i Østrig?

  I Østrig bruger man Euro (EUR).

 • hvilken Valuta bruger man i Østrig?

  I Østrig bruger man Euro (EUR).

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu