Skip to main content

Busrejse til St. Anton - Tyrol

-
Alpeflora og bjerglandsbyer

St. Anton - Tyrol

Der er lagt op til storslåede naturoplevelser, når NILLES kører til den velkendte ferieby St. Anton, hvor Hotel Arlberg danner rammen om vores oplevelser i de smukke, østrigske bjerge. Glæd dig til naturskønne udflugter blandt sneklædte alpetinder, brusende floder, smukke højtliggende søer og hyggelige alpelandsbyer. Vi skal sejle på den smukke Bodensø, udforske tyrolerhovedstaden Innsbruck samt på besøg i en ægte almhytte.

St. Anton

Smukt beliggende i 1.300 meters højde ligger St. Anton, der er kendetegnet ved små, hyggelige pladser samt en livlig og indbydende gågade med mange forretninger, restauranter og banker. Prøv også Østrigs højeste svævebane op til Valluga, hvorfra man har en helt fantastisk udsigt (begrænset åbningstid). Under opholdet er der lejlighed til at opleve en hyggelig tyroleraften.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 6 overnatninger i St. Anton
 • 2 overnatninger i Tyskland
 • 8 x morgenmad
 • 8 x aftensmad
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 4 x frokost (ud- og hjemrejse)
 • 1 x dagskort med bjergbanen
 • Udflugter ekskl. entréer, tyroleraften og almtur
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Arlberg

  Hotel Arlberg er et førsteklasses hotel centralt beliggende i St. Anton. Interiøret er gennemført i flot østrigsk stil, som giver en hyggelig atmosfære. Værelserne er pæne og har bad og toilet, hårtørrer, radio, TV og safeboks. En del værelser har desuden balkon. Hotellet har restaurant, bar, elevator, pool, dampbad, solarium og sauna. Forplejningen er særdeles god. Om morgenen er der buffet og om aftenen en 3-retters valgfri menu med salatbuffet, heraf en aften med en typisk østrigsk ”bauern-buffet”. Under opholdet bliver der arrangeret en musikaften på hotellet.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetJacuzzi
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  SolariumJa
  BarJa

Dagsprogram og udflugter

 • ST. ANTON SOMMERKORT
  Under dit ophold er følgende entréer/billetter i St. Anton gratis: 1 x entré til Arlberg svømmebad, bjergbane 1 dag og lokalbusser.

 • Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted og frokost ved Neumünster. Overnatning i Göttingen. Næste dag til Rothenburg ob der Tauber med besøg i den gamle bydel samt frokost. Vi kører ad den smukke vej over Fernpass med ankomst i St. Anton først på aftenen.

 • Kaunertal: Heldagsudflugt

  Turen går gennem Landeck og Inndalen til byen Prutz, hvor vi kommer ind i en af Østrigs smukkeste dale, Kaunertal. Den storslåede panoramavej går langs Gepatsch Stausee og gennem 29 hårnålesving, inden vi når gletscheren. Her kan man benytte skilift, hvis man vil endnu højere op. Fra liftene er der en fantastisk udsigt over området.

 • Bregenz - Bodensøen: Heldagsudflugt

  Vi kører gennem den 15 kilometer lange Arlbergtunnel forbi byen Bludenz mod Bodensøen til Bregenz. Herfra er der mulighed for at sejle en tur på Bodensøen, eller at gå på oplevelse i Bregenz. Her finder du en hyggelig middelaldermidte, masser af forretninger og restauranter, og muligheden for at gøre en god handel. På hjemturen passerer vi Bludenz og stedet hvor den kendte Milka chokolade er blevet fremstillet i mere end 100 år.

 • Silvretta – Paznaun : Halvdagsudflugt

  Gennem Paznaundalen passerer vi byerne Ischgl og Galtür. Herefter videre ad Silvretta Hochalpenstrasse, hvor vi skal se kunstigt anlagte søer. Dernæst går turen videre til Bielerhöhe, der er Silvrettavejens højeste punkt. Vi gør ophold ved Silvretta Stausee, hvor der er mulighed for en spadseretur ud på den enorme dæmning.

 • Tyrols hovedstad, Innsbruck: Heldagsudflugt

  Vi besøger Tyrols hovedstad Innsbruck. Først får vi lejlighed til at se verdens største maleri Rundgemälde i Bergisel og siden nyde den fantastiske udsigt over Innsbruck. Herefter kører vi ned til Innsbruck og på en spadseretur kommer vi forbi det pragtfulde kaiserslot Hofburg, inden vi bl.a. ser ”Det Gyldne Tag” i den gamle bydel. I den berømte gade Maria Theresien Strasse er der tid til at nyde byens maleriske arkitektur og de mange forretninger.

 • Almtur

  Vi kører med minibusser op i bjergene til de særprægede østrigske enge, “alm”, og stifter bekendtskab med en anderledes og storslået del af Østrigs natur. Her er der mulighed for at opleve murmeldyr og den helt specielle alpeflora, der vokser over trægrænsen. Vi besøger en almhytte, hvor man kan prøvesmage lokale specialiteter.

  Gennemførelse af arrangementet afhænger af vejret.

 • Hjemrejse

  Vi kører via Bregenz, får frokost ved Steinach og overnatter ved Göttingen. Sidste dag indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet i Rødekro.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Frederikshavn Busterminal, Kragholmen v. Rema 1000 06:00 21:30
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 06:05 21:25
Dybvad Falkevej 25, NILLES Busser 06:20 21:05
Brønderslev Banegård 06:30 21:00
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 06:40 20:45
Bouet Kvickly, P-plads 06:55 20:35
Aalborg Musikkens hus 07:10 20:25
Støvring Frakørsel 31, Støvring S, OK-tank 07:25 20:10
Haverslev Industriparken 2, Circle K 07:35 19:55
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 07:50 19:40
Randers Viborgvej 140, ved Pendlerplads 08:10 19:00
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 08:25 18:45
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 08:40 18:30
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 09:00 18:10
Skanderborg Banegård, Busstop, vest for stationen 09:25 17:45
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 09:40 17:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 10:50 16:45
Kolding P-plads ved Godset, Jens Holms Vej 11:15 16:25
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK-tank 11:30 16:05
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 11:45 14:35
Padborg Lejrvejen 12, OK 12:10 14:20

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
22/6-20249 dageSt. AntonMere end 8Kr. 8.695Bestil
14/9-20249 dageSt. AntonMere end 8Kr. 8.795Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i St. Anton?

  Gennemsnitstemperatur: Innsbruck (gns.): juli - august 18° - 24°

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til St. Anton?

  Entréer udgør: Almtur ca. EUR 28. Bodensø sejltur ca. EUR 12.

 • Hvilken valuta bruger man i Østrig?

  I Østrig bruger man Euro (EUR).

 • hvilken Valuta bruger man i Østrig?

  I Østrig bruger man Euro (EUR).

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu