Skip to main content

Julerejse til Østrig

-
Jul og vinterlandskaber i Østrig

Julerejse til Østrig

Tag med på en hjertevarm julerejse til Østrig, hvor vi i Linz og Steyr tager os god tid til at udforske de hyggelige julemarkeder. Julehyggen sænker sig, mens vi nyder stemningen og går på opdagelse blandt standene, eventuelt med et glas Glühwein eller en brezel undervejs. På denne tur besøger vi tre forskellige julemarkeder, og undervejs bliver der god tid til at nyde de søde dufte, den glade julemusik og de sneklædte østrigske bjerge, der lægger sig som et eventyrligt vinterlandskab om de historiske byer.

Hoteller

 • På afrejsen 04.12

  Hotel Schillerpark Linz

  Hotel Schillerpark er centralt beliggende i Linz, tæt på Schillerpark og flere af byens store seværdigheder. Hotellet råder over reception, restaurant, bar, elevator, fitnesscenter samt gratis Wi-Fi. Alle værelser er med bad og toilet med hårtørrer, TV, telefon, safeboks, minbar, gratis Wi-Fi samt mulighed for at lave kaffe og te. Forplejningen består af en klassisk morgenbuffet.

 • På afrejsen 27.11

  Park Inn by Radisson Linz

  Flot hotel med en central beliggenhed i Linz kun få minutter fra den gamle bydel og Linzer Mariendom. Her finder du et stort udvalg af restauranter og caféer. Hotellet råder bl.a. over reception, restaurant, elevator samt fitness-område. Alle værelserne er med bad og toilet samt hårtørrer, safeboks, TV, telefon, gratis Wi-Fi og muligheden for at lave kaffe/te. Forplejningen er god og består af en buffet om morgenen samt enten buffet eller 3-retters menu om aftenen.

  BarJa
  ElevatorJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Dag 1 - 2: Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster og overnatning ved Leipzig. Næste dag kører vi til Regensburg, hvor vi får tid til at besøge byens flotte julemarked og spise frokost på egen hånd. Herfra går turen videre til Østrig, hvor vi ankommer til Linz sidst på eftermiddagen. Vi indkvarteres på vores hotel centralt i byen og spiser middag enten på hotellet eller på en nærliggende restaurant.

 • Dag 3: Linz Julemarked

  Efter morgenmaden er det tid til at besøge byens mange julemarkeder. Byen summer af liv, og julens velkendte dufte og lyde får os i den helt rette julestemning. Vi oplever de mange forskellige stande, hvor sølvsmede, glaskunstnere, keramikere, trædrejer, kunstnere og portrætmalere disker op med mange forskellige former for håndværk. Her er der noget for enhver smag, og vi tager os god tid til at kigge på de mange boder og eventuelt få handlet de sidste julegaver eller blot gøre en god handel.

 • Dag 4: Julemarked i romantiske Steyr

  Vi kører sydpå til den mere end 1.000 år gamle by, Steyr, hvor man virkelig forstår at fejre den søde juletid. Vi passerer gennem den gamle byport og kommer ind til byens centrum, hvor vi finder de forskellige boder med alt, hvad der hører julen til. Som noget ganske specielt arbejder byens smede også på julemarkedet, hvor de demonstrerer deres håndværk ved at skabe fine figurer. Byen har tidligere været hjem for den kendte komponist Franz Schubert, og vi får god tid til at udforske gaderne, som også Schubert færdedes i for omkring 200 år siden, inden vi vender tilbage til Linz.

 • Dag 5 - 6: Hjemrejse

  Vi forlader Linz og kører via Nürnberg med frokost undervejs. Vi overnatter syd for Kassel.

  Næste dag har vi indkøbspause ved Otto Duborg samt frokostbuffet i Sønderjylland.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Østrig?

  I Østrig bruger man Euro (EUR).

 • hvilken Valuta bruger man i Østrig?

  I Østrig bruger man Euro (EUR).

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu