Skip to main content

Imst - Tyrolerland

-
Alpeflora i Tyrolerland

Imst - Tyrolerland

Der er lagt op til storslåede naturoplevelser, mens vi bor på det idylliske Hotel Hirschen, centralt placeret i byen Imst, lige midt i Tyrolerland. Glæd dig til veltilrettelagte udflugter blandt majestætiske alpetinder, brusende floder, smukke søer og hyggelige landsbyer. Vi skal udforske tyrolerhovedstaden Innsbruck samt besøge Reschensee med Kirketårnet, på Gemsessafari og vandreture i naturskønne omgivelser.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 6 overnatninger i Imst
 • 2 overnatninger i Tyskland
 • 8 x morgenmad
 • 7 x aftensmad
 • 1 x Tyroleraften med musik og dans
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 4 x frokost (ud- og hjemrejse)
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Hirschen

  Hotel Hirschen er et flot hotel centralt beliggende i Imst. Interiøret er i flot østrigsk stil, som giver en hyggelig atmosfære. Værelserne er pæne og har bad og toilet, hårtørrer, TV og telefon. Hotellet råder over reception, restaurant, bar, elevator, indendørs pool, dampbad, sauna og Wi-Fi. Forplejningen er særdeles god. Om morgenen er der buffet og om aftenen en 4-retters menu med stor salatbuffet. Under opholdet bliver der arrangeret en musikaften på hotellet.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  MinibarJa
  SafeboksJa
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted og frokost ved Neumünster. Overnatning i Göttingen. Næste dag til Rothenburg ob der Tauber med besøg i den gamle bydel samt frokost. Vi kører ad den smukke vej over Fernpass med ankomst i Imst først på aftenen.

 • Byrundtur og Rosengarten slugten: Halvdagstur

  Dagen begynder med en byrundtur i Imst, hvor vi bl.a. passerer verdens ældste SOS Børneby, grundlagt i 1949. Herefter besøger vi byens imponerende kirke, Pfarrkirche Maria Himmelfarth, hvis klokketårn, med sine 84,5 meter, er det højeste i Tyrol. Der bliver tid på egen hånd i byen. Om eftermiddagen tager vi på en vandretur i Rosengarten slugten, der ligger i udkanten af byen. På denne smukke gåtur, hvor vi går på stier og broer og gennem tunneller, nyder vi synet af den smalle kløft formet af Schinder-bækken.

 • Gemsesafari og Stuibenwasserfall: Halvdagstur

  Dagen begynder med en helt fantastisk oplevelse i de skønneste omgivelser. Tidligt om morgenen tager vi på gemsesafari i Hahntennjoch bjergpasset. Med lokal guide går vi på jagt efter det sky dyr, der lever højt oppe på bjergsiderne. Undervejs nyder vi vores medbragte bjergmorgenmad med udsigt over bjergene ved Imst. Dagen fortsætter til Ötzdalen, hvor vi ser et af Østrigs smukkeste vandfald, Stuibenwasserfall. Fra udsigtsplatformene har vi et godt udsyn til det 160 meter høje fald. Vi vender tilbage til hotellet, hvor resten af eftermiddagen er til fri afbenyttelse.

 • Tyrols hovedstad Innsbruck: Heldagstur

  Vi besøger Tyrols hovedstad Innsbruck. Først får vi lejlighed til at se verdens største maleri Rundgemälde i Bergisel og siden nyde den fantastiske udsigt over Innsbruck. Herefter kører vi ned til Innsbruck, og på en spadseretur kommer vi forbi det pragtfulde kaiserslot Hofburg, inden vi bl.a. ser ”Det Gyldne Tag” i den gamle bydel. I den berømte gade Maria Theresien Strasse er der tid til at nyde byens maleriske arkitektur og de mange forretninger.

 • Reschensee: Halvdagstur

  Vi stopper ved det unikke område, hvor over 160 private hjem blev oversvømmet, da Reschensee blev skabt i forbindelse med et større dæmningsbyggeri. Landsbyerne Graun og Reschen blev sprængt i luften og sat under vand. Den 677 hektar store Reschensee befinder sig i området hvor Italien, Schweiz og Østrig mødes. Grauns over 700 år gamle kirketårn, der som den eneste bygning i landsbyen fik lov at blive stående, rager nu op ad vandet og danner et forbløffende billede midt i den rolige sø. Der er tid til at gå en tur langs søen og spise frokost.

 • Gurgldalen: Halvdagstur

  Dagen begynder med en gåtur i Gurgldalen. Vi kommer igennem det smukke landskab med de flotte græsmarker, vilde blomster og bjergene som troner i baggrunden. Undervejs på turen kommer vi forbi det lokale bjergværksmuseum, Knappenwelt. Der er tid til frokost på egen hånd, inden vi vender tilbage til byen. Turen kan også foretages med ”der Bummelbär” - det lokale traktortog. Her bliver man kørt ud i Gurgldalen med mulighed for at besøge Knappenwelt. For dem som har mod på mere, er et besøg ved Hoch-Imst klart at anbefale. Herfra kan man tage stoleliften op i 2100 meters højde, hvor der er en fantastisk udsigt ud over Imst og bjergene omkring.

 • Tyroleraften

  En aften i løbet af ugen arrangerer hotellet en hyggelig tyroleraften. Vi tager hen på hotellets bondegård, hvor der er aftensmad og underholdning. En rigtig hyggelig aften med god musik, dans og underholdning

 • Hjemrejse

  Vi kører via Bregenz, får frokost ved Steinach og overnatter ved Göttingen. Sidste dag indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet i Rødekro.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Frederikshavn Busterminal, Havnepladsen 06:00 20:15
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 06:05 20:10
Dybvad Falkevej 25 06:20 19:50
Brønderslev Banegård 06:30 19:45
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 06:40 19:30
Bouet Kvickly, P-plads 06:55 19:20
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 07:10 19:05
Støvring Hobrovej, Shell 07:25 18:50
Haverslev Industriparken 2, Circle K 07:35 18:40
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 07:50 18:25
Randers Juventusvej, bag ved Bauhaus 08:10 18:05
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 08:25 17:50
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 08:40 17:40
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 08:50 17:25
Skanderborg Banegård 09:15 17:00
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 09:30 16:20
Vejle/Hornstrup Frakørsel 59, DTC, The Diner Fifty Nine, Busholdeplads 10:30 16:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding, Vejle (gratis langtidsparkering) 10:40 16:00
Kolding Slotsalle/Jernbanegade, ovf. banegårdspladsen 11:05 15:40
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK-tank 11:20 15:25
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 11:35 14:35
Padborg Lejrvejen 12, OK 12:00 14:20

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
3/7-20219 dageImst - TyrolerlandMere end 8Kr. 6.995Bestil
7/8-20219 dageImst - TyrolerlandMere end 8Kr. 6.995Bestil
4/9-20219 dageImst - TyrolerlandMere end 8Kr. 6.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Østrig?

  I Østrig bruger man Euro (EUR).

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu