Skip to main content

Korsika – Calvi

-
Velkommen til skønhedens ø

Korsika – Calvi

Velkommen til Middelhavets og Frankrigs smukkeste ø. Franskmændene kalder selv Korsika for ”Isle de la Beauté” - Skønhedens ø - og med rette. Her er fantastiske landskaber, kilometerhøje bjerge, pragtfulde strande og et skønt klima med lune temperaturer og svalende briser. I parkerne i de farverige byer spiller de lokale petanque og verdenssituationen drøftes på havnepromenader og fortovscaféer, som regel efterfulgt af en espresso eller et glas pastis. Og får du lyst til eventyr, så byder Korsika på en verden af oplevelser, hvor øens mest berømte søn, Napoleon, spiller en hovedrolle.

Calvi
Calvi er den største by på den korsikanske nordvestkyst i regionen La Balagne. Her finder du et rigt udvalg af restauranter, cafeer og specialbutikker, og du kan bruge timer på, at på opdagelse i de krogede gader. Byens vartegn er det imponerende citadel fra 1100-tallet, og stranden i Calvi er en af øens absolut bedste.

Glæd dig til

 • Balagnes smukke landsbyer
 • Bjergbyen Corte
 • Calvi og L’Ile-Rousse
 • Vinsmagning
 • Pragtfulde strande

Hotel

 • Hotel Saint Christophe

  Hotel Saint Christophe er et charmerende hotel i Calvi med en enestående beliggenhed nær strand, butikker, spisesteder og lystbådehavn. På hotellet finder man et skønt poolområde med en tilhørende flot udsigt til Middelhavet og citadellet. Samme fantastiske udsigt kan også nydes fra restauranten og terrassen. Alle værelser er med bad, toilet, aircondition, telefon, tv, wifi og balkon/terrasse. Værelser med havudsigt mod tillæg. Værelser til 2 voksne og 2 børn er mulige på forespørgsel. Forplejningen består af en klassisk fransk morgenbuffet og 3-retters aftenmenu.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  MinibarJa
  SafeboksJa
  AndetAirconditioning
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Udrejse

  Med Great Dane Airlines fra Aalborg direkte til Calvi på Korsika.

 • Byrundtur i Calvi: Halvdagstur

  Med rejselederen går vi en byrundtur i charmerende Calvi, som er hjem for ca. 5000 indbyggere. Sommeren lang emmer byen af liv og stemning, specielt omkring lystbådehavnen, hvor sejlere fra hele verdenen gør ophold. For de interesserede er der senere mulighed for at besøge Citadellet. Den imponerende fæstning ligger majestætisk på en klippetop med en fantastisk udsigt over Calvi og Middelhavet.

  Halvdagstur
 • LIle Rousse: Halvdagstur

  Vi besøger den lille, hyggelige by L'Ile Rousse, der er opkaldt efter de røde klipper, som omgiver byen. I’ll Rousse er indbegrebet af sydlandsk charme med snævre, brostensgader, hvor fortovscafeer og specialbutikker ligger side om side. På den centrale Paoli-plads hygger de lokale med et spil petanque eller boule og på den flotte sandstrand leves livet i vandkanten. På en spadseretur rundt i byen oplever vi I’ll Rousse’s skønhed og hører om den spændende historie. I’ll Rousse kan også nemt besøges på egen hånd. Fra Calvi går der jævnligt tog til byen, og togturen tager ca. 40 min.

  Halvdagstur
 • Balagnes gamle landsbyer: Heldagstur

  Balagne er Korsikas nok smukkeste region. Idylliske bjerglandsbyer, oliventræer, kunsthåndværk og lækre vine er blot noget af det, vi skal opleve. Vi starter i landsbyen Pigna, hvor et utal af kunsthåndværkere har slået sig ned. I de smalle gader udstilles og sælges alt fra traditionelt stentøj og keramik til olivenolie og tørrede skinker. Herfra fortsætter vi til UNESCO-byen Sant'Antonino, der er den ældste, beboede på Korsika, er tre år i træk blevet kåret som Frankrigs smukkeste landsby. Dagens sidste besøg er ved Orsini, hvor vi har fornøjelsen af en vinsmagning og mulighed for vinkøb, inden vi vender tilbage til Calvi.

  Heldagstur
 • Corté: Halvdagstur (lang)

  Korsikanerne siger, at øens sjæl lever i Corté. Den gamle by var tidligere Korsikas hovedstad og ligger stort set lige midt på øen. Vejen til Corté går gennem frodig natur med høje bjerge og dybe dale – en smuk køretur, som understreger Korsikas skønhed. Fremme i Corté går vi en tur i de små gader. I byen finder man bl.a. øens eneste universitet og højtbeliggende over byen troner det lille citadel.

  Halvdagstur (lang)
 • Hjemrejse

  Med Great Dane Airlines direkte fra Calvi til Aalborg.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Korsika?

  Entréer. Citadellet i Calvi ca. EUR 7,00, vinsmagning Orsini ca. EUR 13,00. 

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Frankrig?

  I Frankrig bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu