Skip to main content

Nordlys i Lapland

 • Flyrejser fra København
 • Flyrejser fra Aalborg
 • Norden
 • Fly fra Aalborg
 • Fly fra København
 • Finland
 • Flyrejser
 • Vinter

10-06-2022

Lapland er i sandhed meditation, der får sjælen til at slappe af. Vælger du at rejse til Lapland, skal du være indstillet på at blive afhængig af de eventyrlige snelandskaber, stilheden og den reneste luft i verden, der omfavner dig og byder dig velkommen. Lapland er et oplevelsesrigt land og nem at forelske sig i året rundt. Men speciel er vinteren i Lapland. Dækket af sne halvdelen af året fremstår de eventyrlige snelandskaber altid idylliske og de majestætiske træer er pyntet med den fineste sne.

Rovaniemi er Laplands hovedstad

Hovedstaden Rovaniemi er porten til Arktis og den officielle hjemby for selveste julemanden. Byen led hårde skader under 2. Verdenskrig men fremstår i dag som en moderne by med et væld af faciliteter. Vi har to overnatninger i Rovaniemi.

På opdagelse i Lapland

Lapland kan opleves på mange måder. På vores rejse til Lapland spænder vi de ivrige hunde for slæden og så er det ellers bare derudad. HUSK at nyde hundeslædeturen, de smukke omgivelser og suset i maven, imens du selv styrer hundene og slæden. DET ER FAKTISK IKKE SÅ SVÆRT ENDDA!

I julemandens hjemland finder vi naturligvis de mægtige rensdyr med deres store gevirer. Vidste du i øvrigt, at et rensdyr taber sit gevir hvert år, og ud vokser et endnu større gevir? Vi har fået lov til at ”låne” rensdyrene af selveste julemanden til en magisk rensdyrkanetur gennem vinterskoven. Bare rolig, det er kun julemanden, der kan få kanen til at lette, ho, ho, ho!

Vi baner vejen på et vaskeægte isbrydercruise i Den Botniske Bugt. Oplev skibets mægtige kraft, når det skubber de store isflager til side og efterlader en dampende sejlrende fuld af kæmpe isterninger. Det er en fantastisk oplevelse, hvor vi mærker naturens sande kræfter. læs mere om krydstogtet her.

Se nordlys fra din seng

Midt ud i den arktiske ørken, i den larmende stilhed, hvor den eneste ”støj” kommer fra sneens knagen, finder vi de fineste igloer med glastag. Føl dig ét med naturen og sov under den ”åbne” himmel i din egen iglo og oplev naturens mesterværk, nordlyset som danser smukt på den ellers kulsorte himmel. Her er det helt ideelt at se nordlys, selvom vi desværre ikke kan stille garantier. Det handler om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Julemandens landsby

Præcis der hvor polarcirklen skærer igennem Finland ligger julemandens landsby. Det er her, han bor. Går du med en indre nisse gemt i dig, kan du uddanne dig som nisse. Desuden kan du skrive et brev til julemanden til hans eget postkontor. Hvert år modtager postkontoret over en halv million breve fra hele verden. Vi ser byen på vores rejse til Lapland.

Flyv direkte til Lapland

Kun med NILLES kan du flyve direkte til Lapland fra Aalborg og København. Nemmere bliver det ikke. Og bare rolig, du flyver aldrig alene – vi oplever det hele sammen med dig. Læs om vores rejse til Lapland her.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu