Skip to main content

3 uger i Andalusien

 • Spanien
 • Flyrejser
 • Oplevelser og afslapning
 • Efterår
 • Langtidsferier
 • Vinter

En unik oplevelse fuld af indtryk med total afslapning, bekendtskaber og nye venner

Af rejseleder Søren Kjær

At tage på langtidsferie er en unik mulighed for at slippe det hjemlige totalt, man når virkelig at komme helt væk, og rigtig mange af mine gæster i Andalusien er da også gengangere som helt enkelt ikke kan undvære deres årlige tur. Nye gæster er ofte skeptiske, fordi de synes, at f.eks. tre uger er lang tid men når deres tre uger er gået, ønsker mange af dem, at de kunne blive og få en uge mere.

På en langtidsferie er der ingen stress, der er tid nok til at nå det hele, hvad enten man vælger at tage imod de forskellige tilbud, jeg som rejseleder tilbyder, eller man vælger at tage ud på egen hånd, hjulpet på vej af de informationer og gode tips som jeg kan give. Nogle gæster vælger at deltage i alle arrangementer, nogle i enkelte af dem og nogle ønsker blot at passe sig selv, der er mulighed for alle dele.

Der er altid inkluderet interessante udflugter i rejsens pris, alle i følgeskab med mig som rejseleder, af og til også sammen med en lokalkendt derboende dansk rejseleder. Planen er, at vi i år i Andalusien skal besøge bjergbyen Mijas, smukke Marbella, Setenil og Almuñecar, og alle disse inkluderede udflugter foregår i vores egen bus og er naturligvis helt frivillige at deltage i.

Jeg har været Nilles repræsentant på langtidsferierne i Andalusien siden efteråret 2015 og har dermed opnået en mængde viden og fået mange gode kontakter, alt sammen noget som kommer Nilles gæster til gavn. Min opgave er at varetage mine gæsters behov, ønsker og interesser og at være til at få fat på 24/7, og dermed give gæsterne den tryghed som gør, at de kan slappe fuldstændig af, også i tilfælde af sygdom.Det er vigtigt for mig, at gæsterne får den bedst mulige langtidsferie, og derfor tilbyder jeg også ekstra oplevelser i form af aktiviteter og ture som jeg arrangerer, det kan være en svævebane-tur op i bjergene, en smuk vandretur, et besøg hos en vinbonde, spisning hos de lokale, en sejltur med delfiner eller blot en hyggeaften på hotellet med fællesspisning og dans, næsten alt er muligt. Derudover sælger jeg individuelle udflugter til vores gæster i samarbejde med vores spanske samarbejdspartner.

Kort sagt, har man aldrig prøvet en langtidsferie, så er det på tide, og ikke at forglemme alt det sociale man har mulighed for at deltage i og dermed mulighed for nye bekendtskaber og venner. Jeg venter spændt på jer i Andalusien, hvor jeg har min lejlighed på samme dejlige hotel som jer, et populært lejlighedshotel med en dejlig stor have med pool, beliggende lige ned til strandpromenaden, tæt på Torremolinos by og den smukke Benalmadéna marina. Ses vi?

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu