Skip to main content

Langtidsferie i Andalusien

-
Nyd den kolde tid under varmere himmelstrøg

Andalusien Langtidsferie

Med en kyststrækning på 160 kilometer og 300 solskinsdage om året er Andalusien et af danskernes foretrukne vinterrejsemål. Vi har skabt en rigtig livsnyderrejse, hvor du bor nær den skønne Benalmádena marina og tæt på centrum af Torremolinos på Costa del Sol, som med sine skønne strande, tempofyldte shoppingliv og gode, lokale spisesteder er det helt perfekte udgangspunkt for en ferie, der gerne må vare lidt længere. De hyggelige feriedage i dette engang så stille fiskerleje krydres med 3 spændende udflugter i selskab af vores danske rejseleder, som også bor på hotellet under hele opholdet.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly Aalborg – Malaga tur/retur
 • Bustransfer Malaga – hotel tur/retur
 • 21 overnatninger i Torremolinos
 • 21 x morgenmad
 • 21 x aftensmad inkl. 1/4 flaske vin + vand
 • 2-værelses lejligheder med balkon/terrasse
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Sol Timor

  Sol Timor er et dejligt lejlighedshotel beliggende ned til strandpromenaden i Torremolinos. Langs promenaden er der hyggelige barer, souvenirbutikker og den mondæne Benalmadena-marina. 2,5 km fra hotellet ligger Torremolinos centrum med tapas-barer og den kendte gågade, Calle San Miguel. 200 meter fra hotellet findes busstoppested med forbindelser til såvel centrum og til bl.a. Malaga. Hotellet råder over reception, elevator, bar, restaurant, pool, minimarked, tennisbane, minigolf, petanquebane, lille træningscenter samt safeboks i receptionen mod betaling. Der er aktivitetsprogram i dagtimerne og underholdning om aftenen. Vi bor i 2-værelses lejligheder, som alle er udstyret med en lille køkkenniche med køleskab, kogeplader og mikroovn, bad/toilet, TV, safeboks, gratis Wi-Fi overalt på hotellet, hårtørrer samt balkon/terrasse. Tillæg for 2-værelseslejlighed med havudsigt samt 2-værelses lejlighed med udsigt til marinaen. Ved tilkøb af 2-værelseslejlighed med havudsigt, kan der ikke altid garanteres sol på balkonen.

  Halvpension i hotellets buffet-restaurant er inkluderet. Til aftensmaden serveres ¼ flaske vin og vand pr. person.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  BarJa
  SolterrasseJa
  AktivitetTennisbane
  VekselkontorJa
  SafeboksI receptionen mod betaling
  AndetHårtørrer, frisørsalon

Dagsprogram

 • Udrejse: Aalborg - Malaga

  Udrejse med Norwegian direkte fra Aalborg til Malaga.

  Aalborg - Malaga
 • Mijas og Marbella: Heldagsudflugt

  Turen går til Mijas, den hvide by, der ligger oppe i bjergene, hvor vi oplever de brostensbelagte, smalle gader i den hyggelige landsby, og hvorfra den smukke udsigt ud over landskabet kan nydes.

  Vi kører tilbage til kysten, og kommer til Marbella, som tidligere var en lille fiskerlandsby, men er i dag en af de mondæne feriebyer langs Costa del Sol-kysten med sin berømte lystyachthavn, Puerto Banus, som tiltrækker mange turister årligt. Ved havnen finder man også eksklusive butikker samt restauranter og caféer. Udover den berømte havn, skal vi også se den hyggelige gamle bydel med smalle gader, kirker og torve samt luksusområdet, Golden Mile. Her finder man imponerende luksusvillaer, hvor de rige og kendte spaniere bor.

  Heldagsudflugt
 • Ronda – Setenil: Heldagsudflugt

  Vi kører til Ronda over en af Spaniens flotteste bjergkæder, Serranía de Ronda. Det er en utrolig smuk og speciel by, mellem den gamle og den nye bydel er der en 100 meter dyb kløft med den imponerende bro Puente Nuevo fra 1700-tallet som forbinder de to bydele.

  I Ronda findes verdens første tyrefægterarena fra 1785, og det var i Ronda, at tyrefægteren Pedro Romero som den første begyndte at kæmpe mod tyrene til fods. På gåturen gennem byen passerer vi tyrefægterarenaen, den gamle bro og kløften for bl.a. at besøge en autentisk lokal bodega med smagsprøver af forskellige vine produceret i området.

  Efter Ronda kører vi til den lille bjergby Setenil, som ligger meget karakteristisk og anderledes langs en smal flodkløft ved floden Rio Trejo, 157 km nørdøst for Cádiz.

  Selve byen er special ved, at flere af husene er bygget ind i klippevæggene i selve kløften, skabt ved at forstørre naturlige klippehuler eller udhæng og så tilføje en ydermur. Derudover er byen kendt for sin produktion af de kendte spanske chorizopølser fra grise opdrættet i de omkringliggende bakker. I byen findes der en del barer og restauranter.

  Heldagsudflugt
 • Almunecar – Motril: Heldagsudflugt (for afrejse 2024)

  Vi kører fra hotellet til den charmerende by Almuñecar i Granada provinsen via en panorama-tur langs den smukke kystvej. Først gør vi dog et mindre stop ved fugleparken ”Lori-Sexi” som har en enestående bestand af fugle fra tropiske og subtropiske lande. Selve Almuñecar ligger på den kyststrækning, der i daglig tale kaldes Costa Tropical, og navnet kan tilskrives det tropiske klima og områdets eksotiske planteliv.

  Byens gamle centrum består af snoede gader som emmer af historie og atmosfære, og på toppen af byen troner borgen Castillo de San Miguel, smukt hævet over byens tage.

  Efter besøget og rundvisningen i Almunecar fortsætter vi til kystbyen Motril for at besøge rom-destilleriet ”Ron Montero”. Her tilbydes der gratis rundvisning og fremvisning af dokumentarfilm med danske undertekster samt smagsprøver af de førende mærker med efterfølgende salg.

  I Motril spiser vi frokost og kører derefter tilbage til hotellet langs den smukke kystvej.

  Heldagsudflugt (for afrejse 2024)
 • Hjemrejse: Malaga - Aalborg

  Morgenmad på hotellet og transfer til lufthavnen. Hjemrejse med Norwegian direkte fra Malaga direkte til Aalborg.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, Terminal 09:45 10:35

Gyldig : 19-02-2025, 01-03-2025

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, Terminal 09:40 10:30

Gyldig : 04-10-2024

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, Terminal 19:35 10:35

Gyldig : 23-10-2024

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
4/10-202422 dageAndalusien langtidsferie1Kr. 14.295Bestil
23/10-202422 dageAndalusien langtidsferieMere end 8Kr. 13.895Bestil
19/2-202522 dageAndalusien langtidsferieMere end 8Kr. 13.295Bestil
1/3-202522 dageAndalusien langtidsferieMere end 8Kr. 13.795Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Andalusien?

  Gennemsnitstemperatur: Februar 16°-18°, marts, 18°-22°, april 20°-22°, oktober, 23°-25°, november 18°-20°.

 • Busstandard på turen til Andalusien

  Busstandarden kan forekomme lavere i Spanien end på vores øvrige rejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu