Skip to main content

Rejs med fly til Nordkap

-
Oplevelsesrejse til Europas tag

Nordkap – Lofoten Fly-Bus

Tag med til Europas tag og enestående naturscenarier, historiske seværdigheder og barske, arktiske landskaber. På denne rejse afløser det ene højdepunkt det andet allerede fra rejsens første dag, hvor vi oplever midnatssolen på Nordkapklippen og den fantastiske udsigt over Ishavet. Senere når vi frem til Lofoten og den unikke natur, hvor vi har to overnatninger, inden vi når endnu et højdepunkt, nemlig en smuk sejltur gennem Raftsundet og i Trollfjorden.

Se også vores lignende rejser til Nordkap på www.nillesrejser.dk/norge/nordkap-lofoten-bus-fly eller www.nillesrejser.dk/norge/nordkap-lofoten-fly

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly Aalborg – Lakselv
 • 4-stjernet bus
 • 10 overnatninger på gode hoteller
 • 10 x morgenmad
 • 9 x aftensmad
 • 1 x middag i Nordkaphallen
 • 1 x aftenbuffet med drikkevarer på Color Line
 • Entré til Nordkaphallen
 • 2 aftener på Nordkapklippen
 • Smuk sejltur gennem Raftsundet og Trollfjorden
 • Alle nævnte færgeoverfarter
 • Udflugter ekskl. Entréer
 • Dansk rejseleder

Kort

Hoteller

 • Dag 1-3

  Scandic Honningsvåg

  Scandic Honningsvåg ligger ved siden af havnen i Honningsvåg. Hotellet råder over reception, restaurant, bar, elevator samt gratis Wi-FI. Alle værelser er med bad/toilet, nogle med hårtørrer, TV, telefon samt gratis Wi-Fi. Forplejningen er god og består af en buffet om morgenen samt en buffet eller 3-retters menu om aftenen.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
 • Dag 3-4

  Scandic Alta

  Scandic Hotel Alta er centralt placeret i byen. Hotellet kombinerer en arktisk oplevelse med et moderne og komfortabelt hotelophold. Hotellet har egen indgang til Nordlysbadet med flere swimmingpools, klatrevæg og børnepool. Nordlyskatedralen ligger lige ved siden af hotellet. Alle værelser er med bad/toilet, hårtørrer, tv og gratis Wi-Fi. Forplejningen er god og består af en buffet om morgenen og en buffet eller 3-retters menu om aftenen.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetFitnessrum
  AndetHårtørrer
  BarJa
 • Dag 4-5

  Scandic Grand Tromsø

  Scandic Grand Tromsø 4* ligger helt centralt i Tromsø tæt på byens seværdigheder, restauranter og natur. Hotellet har en fantastisk udsigt til den skønne omkringliggende natur. Derudover er hotellet er indrettet i en moderne stil med adgang til diverse fornødenheder. Værelserne er udstyret med behagelige senge, fladskærms tv og med mulighed for at lave kaffe/te på værelset.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetFitnessrum
  AndetHårtørrer
  BarJa
 • Dag 5-7

  Thon Hotel Lofoten

  Thon Hotel Lofoten ligger idyllisk på havnen i Svolvær og er med sin centrale placering ideel til at udforske byens mange muligheder. Hotellet råder over reception, restaurant, bar, elevator, terrasse, safeboks samt gratis Wi-Fi. Alle værelser er alle med bad/toilet med hårtørrer, aircondition, telefon, TV, minibar og gratis Wi-Fi. Forplejningen er god og består af en buffet om morgenen og en buffet eller 3-retters menu om aftenen.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  MinibarJa
  Safeboksi receptionen
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa
 • Dag 7-8

  Scandic Bodø

  Hotel Scandic Bodø har en unik beliggenhed med hav på den ene side og centrum med butikker og restauranter på den anden side. Bodø ligger lige nord for den nordlige polarcirkel. Bodø er kendt for sit fantastiske landskab, der er fyldt med kontraster. Værelserne er alle med bad/toilet, tv, gratis Wi-Fi, hårtørrer og køleskab. Forplejningen er god og består af en buffet om morgenen og en buffet eller 3-retters menu om aftenen.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetFitnessrum
  AndetKøleskab & hårtørrer
  BarJa
 • Dag 8-9

  Fru Haugans Hotel

  Fru Haugans Hotel har taget imod gæster i mere end 200 år og er med sin placering ned til elven Vefsna omgivet af vidunderlig norsk natur. Hotellet råder over reception, restaurant, bar, elevator, have med terrasse samt gratis Wi-Fi. Alle værelser er med bad og toilet, TV, telefon, minibar og gratis Wi-Fi. Forplejningen er god og består af en buffet om morgenen og en buffet eller 3-retters menu om aftenen.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  MinibarJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa
 • Dag 9-10

  Clarion Hotel & Congress Trondheim

  Nybygget hotel, der ligger på havnen i Trondheim og ud mod fjorden. Hotellet råder over restaurant, bar, tagterrasse med fantastisk udsigt over byen og fjorden, reception samt gratis internet. Alle værelser er indrettet med bad/toilet, tv, telefon, minibar, kaffemaskine samt gratis Wi-Fi. Forplejningen er god og består af en buffet om morgenen samt en buffet eller en 3-retters menu om aftenen.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetFitnessrum
  MinibarJa
  AndetKaffemaskine på værelset
  BarJa
  SolterrasseJa
 • Dag 10-11

  Radisson Blu Resort, Beitostølen

  Radisson Blu Resort er centralt beliggende på skisportsstedet Beitostølen, med en fremragende udsigt over bjergene. Hotellet råder over restaurant, reception, bar, indendørs pool, fitnessrum, wellnessafdeling, sauna, solarium, spabehandlinger samt gratis Wi-Fi. Alle værelser er med bad/toilet, tv, telefon, gratis Wi-Fi samt faciliteter til at lave kaffe/te på værelset. Forplejningen er god og består af en buffet om morgenen samt en buffet eller 3-retters menu om aftenen.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  InternetGratis
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetFitnessrum
  AndetSpa- og wellnesscenter
  SolariumJa
  BarJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Nordkap - 200 km

  Udrejse med NILLES’ charterfly fra Great Dane Airlines fra Aalborg til Lakselv.

  I Lakselv holder vores egen bus klar til at køre os til Honningsvåg, hvor vi indkvarteres i 2 nætter. Om aftenen kører vi til Nordkapklippen, nyder en god middag i Restaurant Kompasset og den enestående udsigt over Ishavet.

  Efter middagen er der god tid til at se Nordkaphallens udstillinger, den berømte supervideograf og forhåbentlig opleve midnatssolen, hvis vejret tillader det.

 • Dag 2: Arktiske Norge - 80 km

  Midt på formiddagen tager vi på rundtur på Magerøya, der er Norges eneste rigtige arktiske landskab. Vi besøger bl.a. galleriet ”Østen for Solen”, verdens nordligste fiskerleje Skarsvåg med mulighed for vandretur til klippeformationen, Kirkeporten, og sejltur til fuglefjeldet Stappan (sejltur ej inkluderet). Denne aften får vi endnu en mulighed for at opleve midnatssolen.

 • Dag 3: Finnmarken – Alta - 200 km

  Vi vender tilbage til fastlandet og kører gennem enestående natur med enorme fjeldplateauer og rivende elve til Nordnorges hovedby Alta. Vi besøger Alta Museum og vises rundt i Nordeuropas største helleristningsfelt. Vi ser naturligvis også den helt nye og enestående smukke Nordlyskatedral, der er udsmykket af den danske kunstner Peter Brandes.

  Vi overnatter på godt hotel i centrum af Alta.

 • Dag 4: Fjordlandskab – Tromsø - 380 km

  Om formiddagen oplever vi de norske fjorde fra deres absolut smukkeste side. Vi krydser Lyngen-fjorden og Ulls-fjorden med små færger og er undervejs omgivet af høje fjelde, dybe fjorde, isbræer og frodige marker.

  I Tromsø indkvarteres vi på et flot hotel beliggende i hjertet af byen, og der bliver selvfølgelig tid til at gå på opdagelse i den hyggelige by. Om aftenen venter en af turens højdepunkter: Midnatskoncerten i Ishavskatedralen – en uforglemmelig oplevelse. Efter koncerten går vi tilbage til vores hotel, hvor der vil være mulighed for at nyde sommernatten.

  Entré til Ishavskatedralen og koncertbillet koster DKK 175 og skal bestilles ved tilmelding.

 • Dag 5: General Fleischers Vej – Lofoten - 400 km

  Fra Tromsø begiver vi os sydpå ad flotte veje langs de nordnorske fjorde. Undervejs følger vi General Fleischers Vej og kører dermed i sporene fra 2. Verdenskrig. Rejselederen beretter om den interessante og tragiske norske krigshistorie, der også var særdeles vigtig for Danmarks skæbne under krigen. Turen fører os videre langs Ofot-fjorden til Lofoten, hvor vi bor i 2 nætter.

 • Dag 6: Det nordlige Lofoten – Trollfjorden - 100 km

  Dagen byder på endnu et af turens absolutte højdepunkter: Sejlturen gennem Raftsundet og Trollfjorden. Vi starter med at besøge det lille, charmerende fiskerleje Henningsvær, der er bygget på pæle direkte ud til Vestfjorden.

  Vi fortsætter turen og går ombord på et fjordskib, hvor vi kan se frem til at opleve en del af verdens smukkeste sørejse. Turen fører os gennem det smalle Raftsundet og videre ind i Trollfjorden, hvor fjeldene rejser sig næsten lodret på begge sider af skibet. Ombord vil kaptajnen desuden tage os med på en ørnesafari, hvor de store fugle kommer helt tæt på skibet. Flottere kan den norske kyst ikke opleves!

 • Dag 7: Det sydlige Lofoten – Bodø - 130 km

  Vi forlader Svolvær og tager mod syd på Lofoten. Her finder vi den særlige natur, der har gjort Lofoten verdensberømt med hvide sandstrande, forrevne fjelde, frodige enge og små fiskerlejer. Vi gør flere stop for at nyde udsigten, bl.a. panoramaet fra Nappskaret og Reine.

  Til frokost når vi det sydligste punkt af Kong-Olav-Vejen og går på opdagelse i det charmerende fiskerleje Å, der er delvist bygget på pæle ud over havet. Det bliver muligt at besøge det lokale tørfiskemuseum, der giver et godt indblik i den norske fremstilling af tørfisk og eksporten til udlandet. Efter frokost sejler vi fra Moskenes til Bodø, hvor vi overnatter på et centralt beliggende hotel.

 • Dag 8: Kystriksveien – Svartisen - 320 km

  Endnu et af turens mange højdepunkter venter os, nemlig verdens smukkeste kystvej fra Bodø til Mosjøen. Her skærer fjordene sig dybt ind i de høje fjelde. Denne smukke vej langs kysten oplever du kun med NILLES.

  Vi passerer verdens stærkeste tidevandsstrøm, Saltstraumen, og når frem til den imponerende isbræ Svartisen. Herefter går vi ombord på en af kystens små færger og sejler over polarcirklen med en flot udsigt undervejs.

  Vi overnatter i centrum af Mosjøen.

 • Dag 9: Mosjøen – Trondheim - 460 km

  Vi udforsker den hyggelige by Mosjøen og tager en slentretur gennem Norges bedst bevarede træhusbebyggelse. Derefter ser vi det imponerende vandfald Laksfors, inden vi fortsætter gennem Namdalen og langs Trondheimsfjorden til Norges gamle hovedstad Trondheim. Her går vi en tur i den gamle bydel, inden vi indkvarteres på et godt hotel direkte ud til Trondheimsfjorden.

 • Dag 10: Gudbrandsdalen – Jotunheimen - 340 km

  Vi besøger Norges nationalhelligdom Nidaros Domkirken i Trondheim. Herefter tager vi på en flot tur over det imponerende Dovrefjeld mod Dombås i Gudbrandsdalen. Om eftermiddagen begiver vi os mod Beitostølen og kommer forbi Norges højeste fjelde i Jotunheimen.

  Vi overnatter i Beitostølen omgivet af imponerende fjeldtinder.

 • Dag 11: Tyrifjorden og hjemrejse - 320 km

  Fra Beitostølen kører vi en flot tur over Fagernes og videre forbi Tyrifjorden. I Oslo holder vi frokostpause i centrum af byen, inden vi fortsætter til Larvik, hvorfra vi sejler med Color Line til Hirtshals. Ombord er NILLES vært ved den store buffet inklusive drikkevarer.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Randers Juventusvej, bag ved Bauhaus 07:20 23:30
Hobro Frakørsel 35, Skivevej, P-plads, Hobro Vest 07:40 23:10
Haverslev Industriparken 2, Circle K 07:55 22:55
Aalborg Lufthavn, Terminal 08:30 22:20

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
14/6-202111 dageNordkap-Lofoten fly-busMere end 8Kr. 13.795Bestil
21/6-202111 dageNordkap-Lofoten fly-busMere end 8Kr. 13.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Nordkap?

  Temperaturen på Nordkap kan svinge fra frysepunktet til ca. 25°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Nordkap Fly-Bus?

  Entréer udgør ca. NOK 650,00 i Norge samt ca. NOK 690,00 for sejltur på Ishavet.

 • Hvad påklædning skal jeg have med på turen til Nordkap?

  Medbring vind- og vandtæt beklædning, gode sko samt myggebalsam.

 • Hvilken valuta bruger man i Norge?

  I Norge bruger man norske kroner

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu