Skip to main content

Rejse til Nordkap

-
Med bus ud og fly hjem

Nordkap – Lofoten Bus-Fly

Oplev enestående naturoplevelser langs den norske kyst fra Jotunheimen i syd til Nordkap i nord. Undervejs oplever vi den gamle hovedstad Trondheim, kører ad verdens smukkeste kystvej Kystriksveien, ser den store isbræ Svartisen og har to nætter på Lofoten. Turen byder også på en smuk sejlads gennem Trollfjorden og et besøg i Nordnorges hovedstad Tromsø. Som kronen på værket slutter vi af med 2 overnatninger på Nordkap omgivet af det barske, uforglemmelige arktiske landskab.

Se også vores rejse til Nordkap og Lofoten m/fly ud og bus hjem eller vores rejse til Nordkap og Lofoten m/fly!

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • Fly Lakselv - Aalborg
 • 10 overnatninger på gode hoteller
 • 1 x morgenbuffet på Fjordline inkl. drikkevarer
 • 10 x morgenmad
 • 9 x aftensmad
 • 1 x middag i Nordkaphallen
 • Entré til Nordkaphallen
 • 2 aftener på Nordkapklippen
 • Smuk sejltur gennem Raftsundet og Trollfjorden
 • Alle nævnte færgeoverfarter
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Kort

Hoteller

 • Dag 1-2

  Scandic Valdres

  Scandic Valdres har en idyllisk placering ved Strandefjordens kyst. Beliggenheden midt mellem det østlige og vestlige Norge gør Scandic Valdres til det perfekte stoppested for rejsende. Hotellet råder over reception, restaurant, elevator, bar, indensørs pool, sauna og relaxområde, fitnessrum, udendørs terrasse samt gratis Wi-Fi. Alle værelser er med bad og toilet med hårtørrer, TV, telefon og gratis Wi-Fi. Forplejningen er god og består af en buffet om morgenen og en buffet eller 3-retters menu om aftenen.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetFitnessrum
  AndetHårtørrer
  BarJa
 • Dag 2-3

  Clarion Hotel & Congress Trondheim

  Nybygget hotel, der ligger på havnen i Trondheim og ud mod fjorden. Hotellet råder over restaurant, bar, tagterrasse med fantastisk udsigt over byen og fjorden, reception samt gratis internet. Alle værelser er indrettet med bad/toilet, tv, telefon, minibar, kaffemaskine samt gratis Wi-Fi. Forplejningen er god og består af en buffet om morgenen samt en buffet eller en 3-retters menu om aftenen.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetFitnessrum
  MinibarJa
  AndetKaffemaskine på værelset
  BarJa
  SolterrasseJa
 • Dag 3-4

  Fru Haugans Hotel

  Fru Haugans Hotel har taget imod gæster i mere end 200 år og er med sin placering ned til elven Vefsna omgivet af vidunderlig norsk natur. Hotellet råder over reception, restaurant, bar, elevator, have med terrasse samt gratis Wi-Fi. Alle værelser er med bad og toilet, TV, telefon, minibar og gratis Wi-Fi. Forplejningen er god og består af en buffet om morgenen og en buffet eller 3-retters menu om aftenen.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  MinibarJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa
 • Dag 4-5

  Scandic Bodø

  Hotel Scandic Bodø har en unik beliggenhed med hav på den ene side og centrum med butikker og restauranter på den anden side. Bodø ligger lige nord for den nordlige polarcirkel. Bodø er kendt for sit fantastiske landskab, der er fyldt med kontraster. Værelserne er alle med bad/toilet, tv, gratis Wi-Fi, hårtørrer og køleskab. Forplejningen er god og består af en buffet om morgenen og en buffet eller 3-retters menu om aftenen.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetFitnessrum
  AndetKøleskab & hårtørrer
  BarJa
 • Dag 5-7

  Scandic Svolvær

  Scandic Hotel Svolvær, ligger på sin egen ø midt i havnen i Svolvær, Lofotens hovedstad, og er med sin centrale placering ideel til at udforske byens mange muligheder. Værelserne er alle med bad/toilet, tv, gratis Wi-Fi og hårtørrer. Forplejningen er god og består af en buffet om morgenen og en buffet eller 3-retters menu om aftenen.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  VekselkontorJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa
 • Dag 7-8

  Scandic Grand Tromsø

  Scandic Grand Tromsø 4* ligger helt centralt i Tromsø tæt på byens seværdigheder, restauranter og natur. Hotellet har en fantastisk udsigt til den skønne omkringliggende natur. Derudover er hotellet er indrettet i en moderne stil med adgang til diverse fornødenheder. Værelserne er udstyret med behagelige senge, fladskærms tv og med mulighed for at lave kaffe/te på værelset.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  VekselkontorJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa
 • Dag 8-9

  Scandic Alta

  Scandic Hotel Alta er centralt placeret i byen. Hotellet kombinerer en arktisk oplevelse med et moderne og komfortabelt hotelophold. Hotellet har egen indgang til Nordlysbadet med flere swimmingpools, klatrevæg og børnepool. Nordlyskatedralen ligger lige ved siden af hotellet. Alle værelser er med bad/toilet, hårtørrer, tv og gratis Wi-Fi. Forplejningen er god og består af en buffet om morgenen og en buffet eller 3-retters menu om aftenen.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetFitnessrum
  AndetHårtørrer
  BarJa
 • Dag 9-11

  Scandic Honningsvåg

  Scandic Honningsvåg ligger ved siden af havnen i Honningsvåg. Hotellet råder over reception, restaurant, bar, elevator samt gratis Wi-FI. Alle værelser er med bad/toilet, nogle med hårtørrer, TV, telefon samt gratis Wi-Fi. Forplejningen er god og består af en buffet om morgenen samt en buffet eller 3-retters menu om aftenen.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AndetHårtørrer
  BarJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Langesund – Beitostølen - 360 km

  Vi sejler med Fjordline fra Hirtshals til Langesund og nyder den store morgenbuffet undervejs. Vi ankommer til Norge over middag, og allerede her starter de store naturoplevelser. Det imponerende fjeldlandskab rejser sig foran os og langs bredderne af Tyrifjorden. Overnatning ved Fagernes.

 • Dag 2: Jotunheimen og Gudbrandsdalen - 340 km

  Turen går over en af Norges højeste pasveje Valdresflya (1400 m), og herfra har vi en flot udsigt mod Jotunheimens majestætiske tinder.

  Vi begiver os gennem Gudbrandsdalen og over Dovrefjeldet mod den gamle hovedstad Trondheim. Her ser vi den gamle bydel, inden vi indkvarteres på et godt hotel direkte ud til Trondheimfjorden.

 • Dag 3: Trondheim - 400 km

  Dagen begynder med en rundvisning i den imponerende Nidaros Domkirke, der er landets nationalhelligdom. Herefter kører vi langs Trondheimsfjorden til Steinkjer, hvor vi gør holdt ved byens moderne kirke, som var den første i Norge til at blive udsmykket med abstrakt kunst. Herfra følger vi bredderne af søen Snåsavatnet og videre gennem Namdalen mod Nordnorgesporten, der markerer grænsen til landets nordlige regioner. Om eftermiddagen gør vi holdt ved det brusende vandfald Laksfors og tager på en lille vandring i Mosjøen, der er kendt for sin velbevarede, gamle træhusbebyggelse. Overnatning i Mosjøen.

 • Dag 4: Kystriksveien og Svartisen - 400 km

  I dag følger vi Kystriksveien, som også kaldes for verdens smukkeste kystvej. Dybe, blå fjorde, sneklædte fjeldtinder, frodige skove og hyggelige småbyer veksler med næsten endeløse udsigter over de tusinder af øer og skær langs kysten. Undervejs sejler vi over flere af fjordene, over polarcirklen og ser Norges næststørste isbræ Svartisen.

  Vi gør også holdt ved Saltstraumen, der er verdens stærkeste tidevandsstrøm. Overnatning ved Bodø. Her har vi mulighed for at opleve midnatssolen.

 • Dag 5: Det sydlige Lofoten - 150 km

  Vi sejler fra Bodø mod Lofoten og nyder synet af øgruppens fjelde, som rejser sig af havet som en næsten lodret væg. Efter ankomst til Lofoten er der mulighed for at besøge tørfiskemuseet i Å, der er idyllisk placeret mellem de rødmalede huse.

  I Reine gør vi holdt ved et af Norges mest fotograferede motiver, det såkaldte Reine Panorama. Langs smalle fjorde, hvide sandstrande og forrevne fjeldvægge går turen videre til Lofotens ”hovedstad” Svolvær. Vi indkvarteres i to nætter på Lofoten.

 • Dag 6: Det nordlige Lofoten - 100 km

  Hele dagen står i Lofotens tegn. Vi besøger Henningsvær, der er bygget på pæle og klippeskær og derfor også kaldes ”Lofotens Venedig”. Vi går ombord på et fjordskib og kan se frem til at opleve en del af verdens smukkeste rejse til havs.

  Vi sejler gennem Raftsundet og ind i Trollfjorden, hvor de stejle fjeldsider er så tæt på skibet, at vi næsten kan røre ved dem. Ombord vil kaptajnen desuden tage os med på en ørnesafari, hvor de store fugle kommer helt tæt på skibet. Flottere kan den norske kyst ikke opleves!

 • Dag 7: Ofot-fjorden - 425 km

  Vi tager afsked med Svolvær og fortsætter ad den nye vej til fastlandet. Vejen fører os gennem nogle af de smukkeste og frodigste dale. Ved Ofot-fjorden kører vi ind på General Fleischers Vej og fortsætter i hjulsporene på den spændende norske krigshistorie.

  Dagens mål er Nordnorges største by Tromsø, hvor vi bor i centrum. Om aftenen er der mulighed for at opleve en midnatskoncert i Ishavskatedralen.

  Entré til Ishavskatedralen og koncertbillet koster DKK 175 og skal bestilles ved tilmeldingen.

 • Dag 8: Tromsø og fjordlandskab - 380 km

  I dag skal vi udforske Tromsø, som er en charmerende universitetsby med masser af liv. Der bliver også tid til at gå på opdagelse på egen hånd, og inden vi forlader Tromsø, gør vi et stop ved Ishavskatedralen, der er berømt for sin arkitektur inspireret af isbræer.

  Vi fortsætter ad Nordlysvejen forbi Nordlysobservatoriet til fjordene Ullsfjord og Lyngen, som vi krydser. Vi passerer Kvænangsfjorden, hvor vi gør holdt og nyder den uforglemmelige udsigt over fjorden mod fjelde og isbræer. Vi indkvarteres på hotel centralt i Alta.

 • Dag 9: Nordkap - 250 km

  I Alta ser vi både Nordeuropas største helleristningsfelt og den helt nyopførte Nordlyskatedral, som er udsmykket af den danske kunstner Peter Brandes.

  Herefter begiver vi os ud på den sidste etape mod Nordkap. Langs Porsangerfjorden når vi frem til Magerøya og Honningsvåg, hvor vi bor i 2 nætter.

  Om aftenen kører vi til Nordkapklippen, nyder en god middag i Restaurant Kompasset og den enestående udsigt over Ishavet. Efter middagen er der god tid til at se Nordkaphallens udstillinger, den berømte supervideograf og forhåbentlig opleve midnatssolen, hvis vejret tillader det.

 • Dag 10: Det arktiske Norge - 80 km

  Midt på formiddagen tager vi på rundtur på Magerøya, der er Norges eneste rigtige arktiske landskab. Vi besøger bl.a. galleriet ”Østen for Solen”, verdens nordligste fiskerleje Skarsvåg med vandretur til klippeformationen, Kirkeporten, og mulighed for sejltur til fuglefjeldet Stappan (sejltur ej inkluderet). Denne aften får vi endnu en mulighed for at opleve midnatssolen.

 • Dag 11: Lakselv – Aalborg

  Vi kører til Lakselv. Hjemrejse med NILLES’ charterfly fra Great Dane Airlines til Aalborg.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Randers Juventusvej, bag ved Bauhaus 06:00 17:15
Hobro Frakørsel 35, Skivevej, P-plads, Hobro Vest 06:20 16:55
Haverslev Industriparken 2, Circle K 06:35 16:40
Aalborg Lufthavn, Terminal 07:10 16:05
Brønderslev Q8, Jerslevvej, P-plads ved Grillen, ovf. Bondestuen 07:25 07:25
Hjørring Frakørsel 3, Sunset Boulevard 07:45 07:45
Hirtshals Dalsagervej 3, P-plads ved Hirtshals Transport Center 08:00 08:00

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
4/6-202111 dageNordkap-Lofoten bus-flyMere end 8Kr. 13.795Bestil
11/6-202111 dageNordkap-Lofoten bus-flyMere end 8Kr. 13.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Nordkap?

  Temperaturen på Nordkap kan svinge fra frysepunktet til ca. 25 graders varme.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Nordkap bus-fly?

  Entréer udgør ca. NOK 600 i Norge samt ca. NOK 690 for sejltur på Ishavet

 • Hvad påklædning skal jeg have med på turen til Nordkap?

  Medbring vind- og vandtæt beklædning, gode sko samt myggebalsam.

 • Hvilken valuta bruger man i Norge?

  I Norge bruger man norske kroner

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu