Skip to main content

Rejser til Nordkap

-
Mærk toppen af Europa

Ture til Nordkap med dansk rejseleder

Det orange skær fra midnatssolen fylder horisonten. Bølgerne slår stille mod klipperne under dig, og den kølige sommervind prikker til din hud. Det føles næsten som om, at tiden står stille, når du står på Nordkapklippen og betragter himlen.

En rejse til Nordkap vil uden tvivl give dig nogle oplevelser for livet. Du møder nogle af Nord-Norges prægtige fjorde, de nøgne fjelde og dyrelivet, også fra søsiden. Vi kommer forbi øgruppen Lofoten med sin forunderlige natur. Og så er der selvfølgelig midnatssolen.

Du bliver heller ikke snydt for et besøg i lokalsamfund nord for polarcirklen og den arktiske hovedstad Tromsø med den imponerende langkirke, Ishavskatedralen. På vores store Nordkap-rundrejse kan du også opleve Finlands smukke søer og skove, Lapland og den arktiske kultur i landet med de tusind søer, når vi krydser Skandinavien i vores behagelige bus.

På alle vores Nordkap-rejser får du undervejs de lokale fortællinger, store som små, også mens bussen sørger for, at vi kommer trygt frem på nogle af vejene med den mest betagende udsigt i verden. Vil du med?

  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu