Skip to main content

Malta langtidsferie

-
Oplevelsesrejse blandt korsriddere og stormestre

Malta langtidsferie

Gå i vinterdvale på den skønne Middelhavsø som ligger mellem Afrika og Europa. Malta er perfekt til langtidsferie grundet det milde klima og de mange seværdigheder, som der bliver rig mulighed for at opleve i eget tempo. Valetta, Maltas hovedstad fra 1500-tallet, er et skatkammer fyldt med imponerende bygninger, flotte fæstninger og smukt udsmykkede kirker. Vi bor i den hyggelige by, Bugibba, på det nordlige Malta, hvor man finder øens bedste strande. Vores hotel ligger ved siden af byens busholdeplads, hvorfra det er muligt at komme rundt og udforske hele øen.

Hotel

 • San Antonio Hotel & SPA

  San Antonio Hotel & Spa Malta er et dejligt kompleks, skønt beliggende på den nordlige del af øen med fantastisk udsigt over det krystalklare hav og St. Pauls Bay. Hotellet ligger 100 m fra en kunstigt anlagt sandstrand og i kort gåafstand fra shopping, kasino samt et udbud af barer og restauranter i centrum af Bugibba. Hotellet råder over et stort indbydende poolområde, tagterrasse, marokkansk-inspireret spaafdeling med dampbad, jacuzzi, opvarmet pool og fitnesscenter samt flere restauranter (enkelte kan dog være sæsonlukket), bar og café. Hotellet har håndklædeservice, og der tilbydes adgang til gratis Wi-Fi samt et stort, flersproget underholdningsprogram. Alle værelser er udstyret med toilet og bad, aircondition, TV, minibar, hårtørrer og balkon. Der er mulighed for at lave kaffe og te på værelset.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetHammam, dampbad, spa & fitnessrum
  VekselkontorJa
  MinibarJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Turen kan virke krævende for gangbesværede.

 • Udrejse

  Udrejse med Lufthansa fra Billund via Frankfurt til Malta. Der er mulighed for tilkøb af transfer fra Nordjylland til Billund lufthavn tur/retur. Efter ankomst til Malta er der transfer til hotel.

 • Byrundtur i Valletta heldagsudflugt: heldagsudflugt

  Vi besøger Maltas hovedstad, Valetta, som i dag er på UNESCOs Verdensarvsliste. På en gåtur besøger vi den imponerende St. Johns Katedral, som blev opført som ordenskirke for ridderordenen. Herfra går turen videre til de Øvre Barracca-haver, der ligger midt i byens forsvarsværk og var rekreations- og eksercitsområde for ridderne. Vi nyder udsigten over Grand Harbour og besøger herefter Stormesterens Palads med de smukt dekorerede gemakker.

 • Mdina og Mosta halvdagsudflugt: halvdagsudflugt

  Denne tur tager os til Mdina, Maltas gamle hovedstad, som er beliggende midt på øen. Byen har en lang historie og er strategisk beliggende på et af Maltas højeste plateauer, hvorfra man kan nyde en spektakulær udsigt over hele øen. Vi besøger også Rotunda, Mostas basilika, som anses at være den 4. største i Europa.

 • De tre byer: halvdagsudflugt

  Vi besøger den sydlige del af Malta, hvor man finder det historiske område også kaldet ”De tre Byer". Oprindeligt var det i byerne Vittoriosa, Caspica og Senglea, at de lokale kunne søge tilflugt, når øen kom under angreb. Vi går en tur i de smalle gader og ser de mange historiske bygninger og kirker.

 • Rundtur på Gozo heldagsudflugt: heldagsudflugt

  Vi sejler til søsterøen Gozo, hvor du mødes af en uspoleret natur og fantastiske strande. Vi besøger de UNESCO-listede Ggantija-templer, som er ældre end pyramiderne i Egypten. Vi oplever også Gozos hovedby, Victoria. Fra byens centrale plads, den livlige Pjazza Indipendenza, går en trappe op til byens middelalderfæstning, hvorfra der er en smuk udsigt over byen. I fæstningen findes den barokke St. Georges katedral samt det nye katedral-museum. Udflugten koster kr. 350,00 pr. person og skal bestilles ved tilmelding.

 • Hjemrejse

  Transfer til lufthavn. Hjemrejse med Lufthansa fra Malta via Frankfurt til Billund.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu