Skip to main content

Sorrento all inclusive

-
Syditaliens seværdigheder a la carte

Sorrento all inclusive

Sorrento smager af sol, limoncello og sydlandsk stemning og ligger med udsigt over Napolibugten. Byen er autentisk og byder på syditaliensk charme og rundt i de krogede gader drøfter de lokale verdenssituation på fortovscafeer alt imens vespaer snor sig gennem trafikken, hvor trafikreglerne syntes mere vejledende end gældende. På denne rejse bor vi på et dejligt all inclusive hotel og du kan selv tilrettelægge dit rejseprogram efter din smag.

Hotel

 • Grand Hotel Parco del Sole

  Hyggeligt hotel beliggende i Sorrento forstaden Sant’ Agnello med butikker, cafeer og restauranter lige uden for døren og kun 2 km. fra Sorrento centrum. Flere gange om dagen er der gratis shuttlebus til Sorrento centrum. På hotellet finder man et dejligt poolområde med liggestole og poolbar samt en overdækket terrasse, hvor nogle af måltiderne kan indtages. Under opholdet vil der være aftener med livemusik og en grillaften. Værelserne er enkle og pænt indrettede med bad, toilet, tv, aircondition (tillæg) og de fleste med balkon eller terrasse.

  BarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Udflugter

 • TILKØB HELE UDFLUGTSPAKKEN OG SPAR PENGE!
  Tilkøb alle 4 udflugter til DKK 1.500 pr. person og spar
  DKK 280.

 • Udrejse

  Vi flyver med Volotea direkte fra Aalborg til Napoli. Transfer til hotellet i Sorrento.

 • Sorrento byrundtur

  På en orienterende byrundtur til fods i Sorrento i selskab med vores rejseledere skal vi bl.a. oplever den centrale plads Piazza Tasso og de hyggelige indkøbsgader, som byder på alt fra lokale specialiteter til souvenirboder og kendte mærkevarebutikker. Sorrento blev brugt som kulisse til Susanne Biers mesterværk, ”Den Skaldede Frisør”, og det er ikke svært at forstå, hvorfor Susanne Bier forelskede sig i denne smukke by.

  Byrundturen er inkluderet i prisen.

 • Pompeji og Vesuv: Heldagsudflugt

  Vi kører til Pompeji, byen som blev begravet under aske og pimpsten fra Vesuv i år 79 e.Kr. Intet andet sted i verden kan man leve sig ind i fortiden og få et indblik i, hvordan dagligdagen i den antikke romerske verden udspillede sig. Teatre, badeanlæg, udskænkningssteder, butikker og rigmandsvillaer står stadig, som de gjorde for 2000 år siden.

  Vi fortsætter i bus så langt op på Vesuv vulkanen som muligt, hvorefter vi tilbagelægger det sidste stykke til fods. Vi når efterfølgende krateret (entré ej inkluderet). Vesuvvulkanen er stadig aktiv, hvilket den skarpe lugt af svovl bevidner.

  Udflugten koster DKK 450 pr. person og inkludere transport, entré til Pompei og Vesuv samt dansk rejseleder.

  Heldagsudflugt
 • Capri: Heldagsudflugt

  Vi sejler fra Sorrento til Capri, der er en smuk lille klippeø, som måler 6 km. i længden og 3 km. i bredden. I alt findes her ca. 17 km. kystlinje ud til det lune, blå Middelhav. De lækre strande og betagende omgivelser har i årevis tiltrukket ferietrængende skuespillere, musikere og sportsstjerner.

  Vi går i land i Marina Grande, hvor store yachter ligger side om side med små joller, og besøger den højtbeliggende by Anacapri med den svenske læge Axel Munthes villa. Øens specielle kystlinje med de mange grotter kan også opleves fra vandsiden, hvis vejret tillader det.

  Udflugten koster DKK 685 pr. person og inkluderer sejltur t/r, transport på Capri, entré til Villa San Michele på Anacapri samt dansk rejseleder.

  Heldagsudflugt
 • Pæstum: Heldagsudflugt

  Efter morgenmaden kører vi til Pæstum. Her finder vi de berømte græske templer, som H.C. Andersen
  besøgte i marts 1834 og skrev noget så positivt om i sin berømte dagbog. Templerne stammer helt tilbage
  fra år 600 f. kr., hvor grækerne slog sig ned i området. Når man betragter de enorme bygningsværker, kan
  det være svært at forestille sig, at man dengang kunne bygge noget så storslået uden hjælp fra nutidens
  maskiner. Efter at have set templerne besøger vi en bøffelfarm, hvor man fremstiller en lækker mozzarella lavet på bøffelmælk.

  Vi nyder en lækker frokost tilberedt på lokale råvarer inden vi vender tilbage til
  Sorrento.

  Udflugten koster DKK 450 pr. person og inkludere transport, entré til Templerne
  i Pæstum, frokost på bøffelfarm samt dansk rejseleder.

  Heldagsudflugt
 • Napoli: Lang halvdagsudflugt

  Napoli er indbegrebet af sprudlende sydlandsk storbystemning med vasketøjet hængende i gaderne og vespaer, som snor sig gennem trafikken. Samtidig byder Syditaliens tidligere hovedstad på solfyldte pladser, prægtige paladser, rustikke fæstninger og en overflod af butikker, caféer og ikke mindst pizzariaer.

  Den verdensberømte italienske spise har nemlig sine rødder i denne spændende by. Vi spadserer bl.a. en tur i Napolis gamle bydel og der vil være mulighed for at besøge det enestående arkæologiske museum (entré EUR 15,00), hvor vi kan se de mest værdifulde
  kunstværker fra Pompeji.

  Der vil desuden være tid på egen hånd til sightseeing på egen hånd eller shoppingi Napolis fashionable Chiaia-distrikt.

  Udflugten til Napoli koster DKK 195 og inkludere transport og dansk rejseleder.

  Lang halvdagsudflugt
 • Hjemrejse

  Transfer til Napoli lufthavn. Vi flyver med Volotea direkte fra Napoli til Aalborg.

 • TILKØB HELE UDFLUGTSPAKKEN OG SPAR PENGE!

  Tilkøb alle 4 udflugter til DKK 1.500 pr. person og spar DKK 280.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Italien?

  I Italien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu