Skip to main content

Rejse til Kreta

-
Græsk charme og ægte græsk atmosfære

Kreta - All Inclusive

På ferieparadiset Kreta nydes livet i stor stil. Her er store naturoplevelser, en charmerende kultur, historie i verdensklasse og et skønt klima. Med en fortid som selvstændigt land opfatter de stolte øboere sig først og fremmest som kre-tensere – dernæst grækere. På denne rejse skal vi derud, hvor turister sjældent kommer. Vi skal se små, lokale landsbyer, smukke landskaber og udforske den hyggelige hovedby Chania.

All Inclusive

All Inclusive består af morgenbuffet, frokostbuffet og en varieret aftenbuffet. Der er græske snacks i poolbaren, som har åbent daglig fra kl. 10:00 - 18:00.
Drikkevarer: lokale drikkevarer såsom fadøl, vin, vand, sodavand, cocktails samt kaffe og te.

Øvrige drikkevarer, specielle drinks samt drikkevarer efter kl. 22:45 er mod betaling.
All Inclusive tilbydes ikke på udflugter.

Morgenmad
(08:00-10:00)
Morgenmadsbuffet indeholdende friskbagt brød, kolde og varme retter samt pålæg.
Frokost
(13:00-14:30)
Buffet med et bredt udvalg af kolde og varme retter, salater, frugt og dessert.
Middag
(19:00-21:00)
Daglig buffet med 3 ugentlige temaer, græsk, italiensk og barbecue.
Snacks
(10:00 - 18:00)
Der serveres i løbet af dagen pizza, toast, kager, tærter og frisk frugt.
Drikke
(10:00 - 22:45)
Øl, vin, spiritus, cocktails og hjemmelavet Raki.
Alkoholfri drikke
(10:00 - 22:45)
ikke alkoholiske drikke (soft drinks og vand)
Varme drikke
(08:00 - 22:45)
Kaffe, espresso, cappuccino, the
Dessert
(10:00 - 21:00)
Forskellige is, herunder chokolade, vanilje, jordbær og banan.

Hotel

 • Hotel Sunrise Village

  Sunrise Village ligger i den øvre del af Platanias, smukt omgivet af oliventræer og med udsigt til havet med 800 meter til centrum og ca. 400 meter til stranden. Hotellet råder over reception, restaurant, bar, et dejligt poolområde med sol-senge og parasoller til fri afbenyttelse samt poolbar med drikkevarer og forfrisk-ninger. NILLES råder over dobbeltværelser og maisonette-værelser. Maisonette-værelserne består i stueplan af et stort opholdsrum med tekøkken med køleskab samt badeværelse. På første plan finder man soveværelse samt endnu et badeværelse. Der er et begrænset antal maisonette-værelser. Samtlige værelser har terrasse/balkon samt aircondition, TV og safeboks (mod betaling).

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  AndetPoolbar
  BarJa
  Afstand til havet400 m.

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse

  Udrejse med Great Dane Airlines direkte fra Aalborg til Chania. Transfer til hotel.

 • Chania byrundtur: Halvdagsudflugt

  På en byrundtur oplever vi byens historie igennem arkitekturen, som kan date-res helt tilbage til minoisk tid. Vi går en tur i de små hyggelige gader og lægger vejen forbi den gamle havn og fornemmer sporene fra den venetianske perio-de.

  Vi udforsker også markedshallen og den gamle bydel, hvor der er mange små, charmerende caféer og restauranter.

 • Kretas bagland: Heldagsudflugt

  I dag besøger vi flere lokale producenter af olivenolie og vin. Turen byder bl.a. på økologisk olivenolie med forskellig smag – f.eks. citron og appelsin.

  Vi gør stop ved verdens ældste, 2500 år gamle, oliventræ i Vouves og nyder synet af den knudrede stamme. Herfra videre på besøg på et lille, velfungerende bryggeri. Her ser vi, hvordan øllet fremstilles uden de store industrielle tiltag – og selvfølgelig får vi en smagsprøve. Undervejs vil der være tid til frokost.

  Sidste stop er på en lille fabrik, der fremstiller kunsthåndværk. Vi ser, hvordan produktionen foregår, og der er mulighed for at købe lidt med hjem.

 • Knossos: Heldagsudflugt

  Knossos ligger i udkanten af Heraklion, og ruinerne af det berømte palads kan dateres tilbage til bronzealderen. En del levn kan føres helt tilbage til 7000 f.Kr., hvor den første civilisation bosatte sig i området. Udgravningen, og den delvise genopbygning af paladset, tilskrives englænderen Arthur Evans, der i 1900-tallet begyndte at udforske området. Der er mange myter og historier knyttet til både tid og sted, og dem hører vi mere om på denne spændende tur tilbage i tiden. Undervejs er der frokost på egen hånd.

 • Therisso kløften: Halvdagsudflugt

  Vi går i fodsporene på Grækenlands mest kendte politiker Eleftherios Venizelos og hører mere om den revolutionære opstands fødsel og historie. Turen gen-nem kløften foregår i bus og er en fantastisk oplevelse. I kløften kan man nyde duften af over 200 arter vilde blomster. I landsbyen Theriso besøger vi friheds-kæmpernes lille museum.

  Udflugten koster DKK 265 pr. person ekskl. frokost og entréer. Skal bestilles ved tilmelding.

 • Santorini – (Afgang d. 02.10.2020)

  Santorini er uovertruffen, romantisk og uendelig smuk med karakteristiske hvide huse og blåmalede tage og døre. Øen er resultatet af et vulkanudbrud for flere tusinde år siden, som var så voldsomt, at man har fundet aske fra udbruddet i Tyrkiet og Egypten. Vi sejler med hurtigbåd til Santorini og besøger den mest berømte og smukkeste by Oia, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Vi udforsker de krogede gader og oplever den autentiske græske stemning fra tavernerne. Dernæst videre til ”hovedstaden” Fira, en flot og charmerende landsby med de blå/hvide huse. Der vil være god tid til at udforske øen på egen hånd inden vi tidlig aften sejler retur til Kreta. Medbring pas. Forplejning er ikke inkluderet.

 • Hjemrejse

  Transfer Chania Lufthavn. Hjemrejse med Great Dane Airlines direkte fra Chania til Aalborg.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen på Kreta?

  Gennemsnitstemperatur: Chania (gns.): maj 22° - 24°, september - oktober 22° - 27°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Kreta?

  Entréer udgør: ca. EUR 30.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Grækenland?

  I Grækenland bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu