Skip to main content

Badeferie på det græske fastland

-
All Inclusive-ferie på skønt hotel ved Kanali-stranden

Badeferie ved vidunderlige Parga

Velkommen til det dejlige familiehotel Ninos Grand Beach Hotel & Resort, der ligger i første parket til områdets helt store trækplaster; den 20 kilometer lange Kanali-strand. Her slumrer dagene afsted, og du har masser af tid til at nyde hotellets dejlige pools, de mange underholdningsmuligheder og skønne gåture op og ned ad stranden under den græske sommersol. Du har All Inclusive under hele opholdet, men ønsker du alligevel at spise ude, så er der rig mulighed for dette i den nærliggende by Kanali, hvor de hyggelige tavernaer lokker med autentisk mad i de krogede gader. En halv time mod nord ligger byen Parga, der er en af de absolut hyggeligste og mest maleriske byer i hele Grækenland, og i løbet af opholdet arrangerer vi flere inkluderede halv- og heldagsture til Parga og områdets øvrige seværdigheder og naturperler.

Ninos Grand Beach Hotel & Resort

Hotellet ligger med ugeneret udsigt til stranden, og måltiderne indtages i restaurant Epirus, der byder på en alsidig buffet både morgen, middag og aften. Hotellets tre barer (to klassiske og én poolbar) serverer te, kaffe, sodavand, drinks og øl fra tidlig morgen til sen aften, og flere gange i løbet af opholdet kan du nyde live musik og græsk folkedans før, under og efter middagen. Værelserne er lyse og moderne, og hotellet råder også over flere pools samt et privat strandstykke med liggestole og parasoller. Der er gratis wi-fi på hele hotellet, og de øvre etager er forbundet med elevator. Ønsker du at motionere under opholdet, så har hotellet et veludstyret fitnessrum, ligesom det er muligt at leje tennisbane og ketsjere mod betaling.

Inkluderede udflugter

I løbet af opholdet har du mulighed for at tage med på fire inkluderede udflugter. På disse besøger vi nærliggende Kanali og det idylliske Parga lidt længere oppe ad stranden. Vi skal også se floden Acheron, som ifølge sagnet var det vand, hvor Achilleus’ mor dyppede sin søns krop (minus hælen) for at gøre ham udødelig. Og så skal vi på en skøn sejltur i ”Grækenlands Caribien”, når vi sejler rundt mellem De Joniske Øer og går i land på Antipaxos, der har nogle af landets smukkeste sandstrande og kun 20 fastboende indbyggere.

Hotel

 • Dag 1-8

  Hotel Ninos Grand Beach

  Hotellet ligger med ugeneret udsigt til stranden, og måltiderne indtages i restaurant Epirus, der byder på en alsidig buffet både morgen, middag og aften. Hotellets tre barer (to klassiske og én poolbar) serverer te, kaffe, sodavand, drinks og øl fra tidlig morgen til sen aften, og flere gange i løbet af opholdet kan du nyde live musik og græsk folkedans før, under og efter middagen.

  Hotellet råder også over flere pools samt et privat strandstykke med liggestole og parasoller. Der er gratis wi-fi på hele hotellet. Ønsker du at motionere under opholdet, så har hotellet et veludstyret fitnessrum, ligesom det er muligt at leje tennisbane og ketsjere mod betaling.

  Værelserne er lyse og moderne, og de indeholder alle aircondition, gratis wi-fi, sikkerhedsboks, køleskab. Tv, hårtørrer samt eget bad og toilet.

  Afstand til havet0 m
  BarJa
  ElevatorJa
  HavudsigtJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Afrejse fra Danmark

  Vi flyver direkte fra Aalborg til Parga. Efter ankomst kører vi med rejselederen til vores hotel, hvor vi tjekker ind. Brug resten af dagen på at lære hotellet, stranden og de gode restauranter og barer at kende.

 • Dag 2: Byrundtur i Kanali

  Dagen i dag byder på en orienterende byrundtur i den nærliggende by Kanali.

  Kanali er berømt for den smukke lange sandstrand, men byen rummer selvfølgelig mere end det. På byens hyggelige torv mødes generationer for at diskutere løst og fast, og på vores gåtur rundt i byen får du masser af tips til ugens ophold.

  Byrundtur i Kanali
 • Dag 3: Acheron halvdagstur med bus 

  Den græske mytologi har lagt grundstenene til den moderne civilisation. I dag tager vi hul på en del af mytologien, når vi besøger Acheron-floden, som også er kendt under navnet Styx i den græske mytologi. Det var ifølge sagnet i Acheron-floden, at Achilles blev døbt af sin mor for at at gøre ham udødelig. Floden dannede nemlig grænsen til dødsriget.

  For de modige er der også mulighed for at hoppe en tur i det kolde og mytiske flodvand og måske finde grænsen til dødsriget.

  Acheron halvdagstur med bus 
 • Dag 4: Nyd livet på det dejlige hotel

  Slap af i en af de mange liggestole, tag et dyp i havet lige ud for hotellet eller kør en tur med lokalbussen til et af områdets mange seværdigheder.

  Nyd livet på det dejlige hotel
 • Dag 5: Halvdagstur til Parga

  Parga har med sine idylliske huse, maleriske gader og den smukke beliggenhed på kysten op ad en bakkeskråning i mange år fortryllet rejsende. På trods af at byens klejne størrelse rummer den alligevel en lang historie, og byens borg vidner om fordums tiders storhed. Den perfekte beliggenhed ved vandet og det varierede kystlandskab med småøer, bugter og den skarpe bysilhuet skaber en illusion af en ø. Parga har bevaret orginaliteten, og det ses tydeligt i gader og stræder. Langs havnepromenaden kan man sidde længe og nyde græske specialiteter. Længere oppe i de smalle gader ligger butikker, taverner og hyggelige, gemte barer.

  Vi er retur på vores hotel ved middagstid.

  Halvdagstur til Parga
 • Dag 6: Antipaxos 

  I dag tager vi på en sejltur til "Grækenlands Caribien". Ud for kysten ved Kanali ligger De Ioniske Øer. Mange af øerne er populære feriedestinationer på grund af det rolige liv og de smukke strande. Den mindste af øerne hedder Antipaxos, og den har kun 20 fastboende indbyggere fordelt ud over øens i alt 5 km2. På øen er der derfor ingen deciderede byer men dog et par restauranter. Det virkelige trækplaster på øen er den smukke sandstrand og det klare vand, som har givet øen tilnavnet ”Grækenlands Caribien”.

  Husk badetøj, solcreme og eventyrlyst.

  Antipaxos 
 • Dag 7: Egne oplevelser

  En dag på egen hånd på hotellet eller i lokalområdet.

  Egne oplevelser
 • Dag 8: Hjemrejse

  Vi siger farvel til hotellet og kører sammen med rejselederen mod lufthavnen, hvor vi flyver direkte hjem til Aalborg

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Eneværelser

  På forespørgsel

 • Entréer

  Entréer: EUR 10

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Grækenland?

  I Grækenland bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu