Skip to main content

Grækenland langtidsferie

Grækenland langtidsferie

Det græske fastland emmer af fascinerende historie, klassisk kultur og afslappende stemning. Vi oplever det hele med bus på denne langtidsrejse til Grækenland, hvor vi skal tilbringe dejlige dage i tempereret og mildt klima. Vi bor først centralt i den hyggelige by Chalkida på et skønt hotel med forrygende udsigt. Meget af den græske historie om antikken er centreret her. Afslappende dage venter på den sidste del af rejsen, hvor vi bor i Loutraki lige ved stranden. Her oplever I en afslappende stemning med flere spændende seværdigheder omkring.

Chalkida

Chalkida er rig på græsk charme og ligger på den yderste spids af Evia, som er Grækenlands andenstørste ø. Byen er rig på spændende historie og historiske bygninger fra middelalderen og er populær blandt athenere pga. den dejlige promenade, gode shoppingmuligheder og et hyggeligt bar- og restaurationsliv kendt for fisk og skaldyr af meget høj kvalitet. Fra Chalkida er der flere spændende udflugtsmål, som kan nås med tog og bus. I Chalkida findes det mystiske fænomen at havstrømmen ændrer sig hver sjette time. Det er noget, der skal opleves.

Loutraki

Loutraki er en rigtig ferieby ved Korinthbugten. En herlig strandpromenade bugter sig og summer af liv. Skønne strande med rig mulighed for en forfriskende tur i havet og et byliv med butikker, restauranter og barer. Loutraki ligger nær flere spændende seværdigheder men er også det perfekte sted til at slappe af og nyde den smukke solnedgang. Det er nemt at komme til at elske Loutraki

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 5 overnatninger på udrejse
 • 3 overnatninger på hjemrejse
 • 8 overnatninger på Lucy Hotel
 • 8 morgenmad på Lucy Hotel
 • 8 aftensmad på Lucy Hotel
 • 8 overnatninger på Hotel Pappas
 • 8 morgenmad på Hotel Pappas
 • 8 aftensmad på Hotel Pappas
 • Forplejning på ud- og hjemrejse
 • Turistskat
 • Whispers
 • Nævnte udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder
 • Engelsktalende lokalguide

Hoteller

 • Lucy Hotel

  Vi bor på det klassiske Lucy Hotel, oprindeligt opført i 1950’erne, som et luksushotel der tiltrak mange kendte skuespillere fra nær og fjern, og som der sidenhen er blevet renoveret. Hotellet ligger på første parket på den hyggelige boulevard og lige ned til vandet med en forrygende udsigt over Evoikos-bugten. Hotellet ligger ideelt til en hyggelig slentretur langs promenaden, hvor flere taverner og restauranter byder på lokale specialiteter. Det er også nemt at komme rundt på egen hånd med busstoppested og togstation indenfor kort afstand. Det lokale centrum med butikker og gågader er også i nær afstand fra hotellet.

  Hotellet råder over døgnåben reception, restaurant, cafe og bar, vaskeservice, gratis Wi-fi og meget andet der er med til at gøre dit ophold behageligt. Værelserne er udstyret med bad og toilet samt hårtørrer, TV, airconditioning, minibar, skrivebord og safety boks.

  Forplejningen på hotellets restaurant Palladion er god med varieret kost, og du har en glimrende udsigt over Evoikos-bugten. Der serveres en righoldig morgenbuffet og om aftenen serveres der klassiske middelhavsretter.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  HavudsigtJa
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  BarJa
  Afstand til havet0 meter
 • Pappas Hotel

  Vores hotel ligger smukt i rolige omgivelser med en fantastisk udsigt til stranden, som kan nås på få minutter til fods. Loutrakis centrum ligger blot ca. 2. km fra hotellet og her finder du et stort udvalg af restauranter og barer, samt flere butikker. Og under 10 km. fra hotellet har vi den berømte Korinth Kanal. På hotellet er der reception, gratis Wi-Fi, bar og restaurant, pool med skøn udsigt til havet samt elevator. Alle værelser er udstyret med toilet og bad samt aircondition. Du finder også safebox, TV og minibar. Ved opgradering til superior værelse, får du et nyrenoveret værelse. Se billeder på vores hjemmeside. Størrelse og faciliteter er det samme som ved et almindeligt dobbeltværelse. Hotellets restaurant serverer morgenmadsbuffet og om aftenen venter lokale og internationale retter.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  HavudsigtJa
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  BarJa
  Afstand til havet0 meter

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse

  Første overnatning i Sydtyskland. Næste dag går turen til Kroatien, hvor vi overnatter nær Opatija, ikke langt fra den kroatiske kyst. Næste morgen kører vi langs den flotte, kroatiske kyst gennem Kroatien, hvor vi – hvis de trafikale forhold tillader det - besøger den berømte by, Split. Vi overnatter i eller omkring Split. Næste dag fortsætter vi til Dubrovnik, hvor vi gør et kort ophold inden vi kører igennem noget af det smukke Montenegro og overnatter nær Kotor. Næste dag fortsætter vi gennem Albanien og ind i Nordgrækenland, hvor vi vil have vores sidste overnatning, inden vi på dag 6 ankommer til vores hotel i Chalkida.

 • Byrundtur Chalkida: Halvdagsudflugt

  Vi tager på en orienterende byrundtur til promenaden, gågaderne og de hyggelige kroge med caféer, restauranter og butikker. Vi skal også udforske Chalkidas historie og ser Agia Paraskevi kirken, Emir Zade moskeen og det imponerende Karababa Slot.

  Halvdagsudflugt
 • Athen, Akropolis, Akropolis Museum: Heldagsudflugt

  Efter morgenmaden skal vi udforske Athen. Vi tager på byrundtur og ser bl.a. templet for den Olympiske Zeus, Hadrians Port, Parlamentet og mindesmærket for den ukendte soldat, akademiet, universitetet, nationalbiblioteket og Forfatningspladsen (Syntagma). Ved Akropolis besøger vi de arkitektoniske mesterværker Propylaea, Athene Nike, Erechtheion-templet og Parthenon. Der er også mulighed for at besøge Akropolis Museum.

  Heldagsudflugt
 • Delfi: Heldagsudflugt

  Vi begynder med et besøg i det gamle Delfi. Vi ledes til det helligste Apollon Tempel, dedikeret til den græske gud Apollon. Ifølge legenden dræbte Apollon slangen Python, hvorefter Delfi blev et fristed, hvor man kunne komme og få et godt råd af Apollo selv. Ved templet sad guiderne, som alle hed Pythia, og formidlede Apollos råd. Templet har været offer for jordskælv og brand og er genopbygget flere gange. I dag er der kun kolonner og dele af stiftelsen tilbage.

  Heldagsudflugt
 • Epidauros, Nafplion: Heldagsudflugt

  Vi oplever Cyclopeans vægge, Lion’s Gate, Agamemnons og Klytaimnestras grave samt Atreus’ skatte. Næste stop er Epidauros og teatret, som er en arkitektonisk perle skabt af menneskehænder 300 år f.Kr. Strukturen er komplet symmetrisk og teatret er
  berømt for sin gode akustik. Videre til den romantiske by Nafplion, der ligger smukt ved en lille havn under den høje Palamidi fæstning. Her er smalle gader, elegante venetianske huse, neoklassiske palæer og interessante museer.

  Heldagsudflugt
 • Korinth, Mykene: Heldagsudflugt

  Vi kører ad kystvejen forbi Korinthkanalen. Det er et imponerende bygningsværk med skøn udsigt og en spændende historie. Vi fortsætter til byen Korinth, som engang var handelscentrum, og ser bl.a. Apollontemplet og romersk agora samt går en tur i byen. Herfra kører vi til Mykene, som er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Mykene var et stort knudepunkt for den græske civilisation og en militær højborg, der dominerede meget af det sydlige Grækenland. Vi udforsker bl.a. det arkæologiske område, som er hjemsted for Agamemnons rige.

  Heldagsudflugt
 • Athen By Night

  Denne gang besøger vi Athen om aftenen og går en tur i gågaderne, ser de flotte oplyste monumenter og nyder en græsk middag på en hyggelig restaurant med underholdning.

  Denne udflugt inkluderer transport og middag og koster DKK 375 og skal bestilles ved tilmelding. Gennemføres ved minimum 10 deltagere

 • Hjemrejse

  Vi kører fra vores hotel i Loutraki og overnatter i det sydlige Serbien. Næste morgen fortsætter vi igennem Serbien og Ungarn, inden vi ankommer til overnatningsstedet omkring Bratislava. Efter en nats søvn, kører vi videre og ankommer til Tyskland, og overnatter nord for Leipzig. Sidste dag forbi Hamborg og sen frokostbuffet i Rødekro.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Dybvad Falkevej 25, NILLES 04:20 00:05
Bouet Kvickly, P-plads 04:55 23:35
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 05:10 23:25
Støvring Frakørsel 31,Støvring S, OK-tank 05:25 23:10
Haverslev Industriparken 2, Circle K 05:35 22:55
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 05:50 22:40
Randers Viborgvej 140, Pendlerplads 06:10 22:00
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 06:25 21:45
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 06:40 21:30
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 06:50 21:10
Skanderborg Banegård 07:15 20:45
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 07:30 20:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 08:40 19:45
Kolding P-plads overfor Godset, Jens Holms Vej 09:05 19:25
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK-tank 09:20 19:05
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 09:35 17:35
Padborg Lejrvejen 12, OK-tank 10:00 17:20

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
15/10-202325 dageLangtidsferie Grækenland med busMere end 8Kr. 14.495Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Chalkida og Loutraki?

  Oktober - november 18°- 20°.

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

 • Hvilken valuta bruger man i Kroatien?

  I Kroatien bruger man EURO (EUR)

 • Hvilken valuta bruger man i Grækenland?

  I Grækenland bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu