Skip to main content

Rederiet Regina Cruises

Se ledige afgange i

Flodkrydstogter med Regina Cruises

MS Johan Strauss er et flot skib fra 2006 med 72 udvendige kabiner. I 2018 blev mange af fællesområderne renoveret. Skibet råder over reception, panorama-salon med bar, panorama-restaurant og bibliotek. Soldækket er udstyret med liggestole, solsenge og parasoller. www.regina-rivercruises.com

HOVEDDÆK, MIDTER DÆK OG ØVRE DÆK
Kabinerne er fordelt på 3 dæk og alle har justerbar aircondition, bad og toilet, hårtørrer, TV og garderobe. Kabinerne på Mosel-dæk er 12 m², har adskilte senge og er placeret lige over vandkanten. Der er et mindre vindue, som ikke kan åbnes. Standard-kabinerne på Rhinen-dæk er på 15 m² med et panoramavindue, som ikke kan åbnes. Junior Suiterne på Rhinen-dæk er på 18 m² med et panoramavindue, som ikke kan åbnes. Deluxe-kabinerne på Rhinen-dæk er på 15 m² og har en fransk altan med vindue, som delvist kan åbnes. Kabinerne på Rhinen-dæk er alle placeret på mellemdæk og med 2 sammenhængende senge. Kabinerne på Donau-dæk er på 15 m² og har 2 sammenhængende senge. Deluxe-kabinerne har fransk balkon, hvor dørene kan skubbes til side.

FORPLEJNING OG DRIKKEVARER
I skibets restaurant serveres morgenbuffet, frokost, eftermiddagskaffe/the og middag og midnatssnack. Én aften er der festmenu, ”Captain’s Dinner”. Der er faste pladser i restauranten under hele krydstogtet. Drikkevarer er ikke inkluderet.

Regina Cruises: 1 rejse fundet

Donau i det nye Europa

Donau i det nye Europa

 • Kroatien
 • Natur og historie
 • Rejselængde: 9 Dage
  Pris: Fra Kr. 15.195
 • På dette enestående flodkrydstogt oplever vi hele 6 lande og 4 hovedstæder. Fra Wien føres vi ad floden til bl.a. Budapest, Novi Sad og Beograd.

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
7021 6022Se åbningstider
Luk menu