Skip to main content

Pressemeddelelse: NILLES Rejser flytter til Aalborg Lufthavn

PRESSEMEDDELELSE
NILLES Rejser A/S
Dybvad, den 8. marts 2023

NILLES Rejser flytter til Aalborg Lufthavn

Den 21. marts venter et nyt kapitel for det nordjyske rejsebureau NILLES Rejser, når selskabet flytter fra Dybvad til deres nye lokaler i Aalborg Lufthavn. Det sker for at komme tættere på flere af kunderne, udnytte bureauets vækstpotentiale og blive et mere komplet rejsebureau, lyder det fra NILLES.

NILLES Rejser har længe holdt til i den nordjyske by Dybvad, hvor man i 2002 byggede nye, flotte lokaler. I takt med at bureauet har vokset sig større, er bygningerne blevet udvidet ad flere omgange, men fra den 21. marts i år begynder et helt nyt kapitel, når NILLES flytter kontoret til Aalborg Lufthavn. Med flytningen til den mere centrale placering ønsker rejsebureauet at komme tættere på endnu flere af deres gæster og samtidig nå ud til flere mennesker med det voksende udvalg af destinationer og rejsetyper.

- ”NILLES ser frem til flytningen. Vi har et ønske om at komme tættere på flere af vores kunder, da vi vægter den personlige kontakt højt og tror på, at beliggenheden i Aalborg Lufthavn er ideel. Samtidig glæder vi os til at forløse vores vækstpotentiale og blive et mere komplet rejsebureau med en central placering og alle typer transportformer,” lyder det fra direktør for NILLES Rejser, Miriam Bisgaard Christiansen.

Et rejseselskab i udvikling men stadig med fokus på det nære

NILLES Rejser har i deres 76 leveår opbygget en stærk position på markedet som et bureau med stor ekspertise inden for busrejser, men har siden også udvidet med flyrejser, krydstogter på floder og verdenshave samt 15 nye rejsemål i 2023. Selvom NILLES har fået flere ben at stå på med nye rejseformer- og destinationer, betyder det dog ikke et farvel til de traditionelle busrejser. Tværtimod:

- ”Det er vigtigt at pointere, at vores nye beliggenhed ikke kommer til at ændre vores store fokus på busrejser, hvorfor påstigningsstedet i Dybvad også stadig bibeholdes. I bund og grund er det jo vores kunder, som indirekte bestemmer, hvilke rejsemål og transportformer vi skal have på hylderne – og vi har stadig størst efterspørgsel på busrejser,” siger Miriam Bisgaard Christiansen og fortsætter:

- ”Vi har haft nogle fantastiske rammer i Dybvad, men tiden er inde til større lokaler, hvor der også er plads til flere medarbejdere på sigt.

Også hos Aalborg Lufthavn ser man frem til det tættere samarbejde med et rejsebureau af NILLES Rejsers størrelse, og her glæder man sig til at byde NILLES velkommen indenfor.

- ”Det er fantastisk. Vi har set frem til, at en stor samarbejdspartner som NILLES Rejser flytter ind i lokalerne i Aalborg Lufthavn. Det kommer til at skabe endnu mere aktivitet og komme rigtig mange rejselystne gæster til gode. Nilles er et velrenommeret rejsebureau, der passer super godt ind i lufthavnen, så det giver rigtig god mening, at gæsterne fremover kan møde dem her,” siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.


For mere information, kontakt venligst:
• Direktør, NILLES Rejser, Miriam Bisgaard Christiansen, tlf. 96 47 28 20 eller mail miriam@nillesrejser.dk

Om NILLES Rejser A/S
NILLES Rejser blev grundlagt i 1947 af Niels Bock og har siden udviklet sig fra en minibil med fiskedamer til et af landets førende rejsebureauer, der hvert år sender over 27.000 rejsende til mere end 150 rejsemål i Danmark, Europa og oversøisk. Siden 2015 har NILLES været en del af Aller Leisure A/S, som er en af Danmarks største rejsebureaugrupper. I 2019 blev bureauet kåret som Danmarks bedste rejsearrangør til Danish Travel Awards.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu