Skip to main content

4 dage i Berlin

-
Berlin med alle de store seværdigheder

4 dage i Berlin

I Berlin oplever man virkelig historiens vingesus og fremtidens nærvær. Her bærer hvert gadehjørne og bygning byens spændende og omtumlede historie. Men Berlin ser også fremad. Her rives ned, bygges op, skabes og genskabes. Vi kører i sporene af den kolde krig, ser resterne af Muren, der vidner om DDRtidens grusomme skyggeside, og oplever hvordan byen har rejst sig af fortidens ødelæggelser. Glæd dig også til hotellets beliggenhed midt på Alexanderplatz, hvor alle muligheder er lige uden for døren.

Vi har også rejser til Berlin i 5 dage. Læs mere her.

Hotel

 • Park Inn Berlin Alexanderplatz

  Park Inn Berlin Alexanderplatz er et flot 4-stjernet hotel med byens bedste beliggenhed midt på Alexanderplatz. Her bor du i centrum af det historiske Berlin og i umiddelbar nærhed af pragtgaden Unter den Linden. Værelserne er flotte og velindrettede med bl.a. TV, telefon og safeboks. Righoldig morgenbuffet alle dage og spændende aftenbuffet på ankomstdagen er inkluderet. På alle afgange marts-august råder NILLES over et antal city view-værelser (dobbeltværelser), som er højtbeliggende værelser med udsigt til Berlins vartegn TV-tårnet. City-view værelser fordeles efter først til mølle-princippet. Øvrige værelser har udsigt til andre dele af Berlin.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster og ankomst til Berlin først på aftenen. Velkomstmiddag på hotellet er inkluderet i prisen med NILLES. Aftenbuffet på hotellet kan tilkøbes sidste aften.

 • Det bedste af Berlin – med besøg i kuplen: Heldagstur

  Vi tager på en spændende byrundtur i Berlin og oplever bl.a. den gamle bykerne med Domkirken og Museumsøen, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Vi kører ad Unter den Linden og ser Gendarmenmarkt, der er byens måske smukkeste plads. Selvfølgelig passerer vi også den gamle grænse mellem øst og vest ved Checkpoint Charlie, går en tur gennem Brandenburger Tor og oplever Holocaustmindesmærkets knugende arkitektur. Også ambassadekvarteret og Tiergarten ser vi nærmere på. Efter frokost kører vi til Rigsdagsbygningen, der med sin enorme glaskuppel er blevet byens nye vartegn. Her har vi reserveret plads i restauranten på tagterrassen, hvor der venter kaffe og kage, som vi kan nyde sammen med udsigten over byen.

  Entré samt kaffe og kage koster DKK 125 pr. person og skal bestilles ved tilmelding.

  Heldagstur
 • Den delte by 1945-1990: Halvdagstur

  Dagen starter på Karl-Marx-Allee, der var DDR-tidens pragtgade. Herefter tager vi en lille pause ved East Side Gallery, der er den længst bevarede del af Berlinmuren. Mere end 100 kunstnere har dekoreret Muren og skabt verdens længste udendørsgalleri. I bydelen Treptow besøger vi den sovjetiske krigskirkegård, hvor symbolske monumenter fortæller den historie, Stalin ønskede at vise udadtil. Hvordan tingene reelt så ud bag facaden, ser vi på en rundvisning i et tidligere Stasi-fængsel. Her får vi et skræmmende indblik i, hvilke metoder sikkerhedstjenesten anvendte i det gamle DDR. Har du bagefter lyst til at få en fornemmelse af, hvordan dagligdagen i DDR også kunne være, har rejselederen et godt tilbud til dig.

  Halvdagstur
 • Berlin set fra oven

  Park Inn Berlin Alexanderplatz er Berlins højeste hotel med 37 etager fordelt på 150 meter. På toppen af hotellet ligger en panoramatagterrasse, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Berlin. Alle NILLES’ gæster får én gratis adgang til tagterrassen.

 • TV-tårnet

  Berlins 365 meter høje TV-tårn er nabo til vores hotel og en af byens mest besøgte seværdigheder. Vi har reserveret tid, så vi slipper for kø og kan tage direkte op til udsigtsetagen, hvorfra man i klart vejr kan se mere end 40 km. væk.

 • Sejltur på Spreefloden

  Fra Berlins domkirke er der mulighed for at tage på en hyggelig sejltur på Spreefloden. Turen går bl.a. forbi Museumsøen, Tiergarten og regeringskvarteret.

 • Friedrichstadtpalast

  På flere afgange har vi mulighed for at tilbyde det imponerende aftenshow på Friedrichstadtpalast, der er Europas største og mest moderne showteater og kendt for verdens længste kæde af dansere. Det er ikke nødvendigt at forstå tysk for at få udbytte af
  showet. Rejselederen er behjælpelig med billetter.

 • Hjemrejse

  Indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet i Rødekro.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Berlin?

  Når du rejser med os til Berlin er der ekstra entréer på rejsen. Entréerne udgør: Stasifængslet ca. EUR 9. Cecilienhof ca. EUR 10. Sejltur på Spree ca. EUR 15. TV-tårn ca. EUR 15. Gedenkstätte Berliner Mauer er gratis.

 • Friedrichstadtpalast

  På flere afgange har vi mulighed for at tilbyde det imponerende aftenshow på Friedrichstadtpalast, der er Europas største og mest moderne showteater og kendt for verdens længste kæde af dansere. Det er ikke nødvendigt at forstå tysk for at få udbytte af showet. Rejselederen er behjælpelig med billetter.

  Læs mere om de spændende shows og find datoer for forestillinger i Friedrichstadtpalast her.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu